ви мабуть хороший прогнозист, на тоталізаторі пробували себе? мене цікавить які мови переспективні на сьогоднішній день?
Ага.... Чото обидва рази коли я міняв роботу всі в мені бачили можливості для росту, а СофтСерв ніразу не помітив . Обидва рази пробували ціну врізати . При тому шо інші фірми офери попередніх перебивали. Але то не стільки залежить від компанії, як від проектів на які є вакансії і від людей, які безпосередньо приймають. Так шо нічого протів Серву не маю. Видать мені там 2 рази не повезло. ---------- Додано в 23:54 ---------- Попередній допис був написаний в 23:52 ---------- Скала, а за пів року буде шось нове. А ше за пів ше шось нове. Не встигатимете і вивчати.
тому, що така компанія може собі дозволити перебирати кадрами. ---------- Додано в 02:57 ---------- Попередній допис був написаний в 02:55 ---------- можна орієнтуватись на вічне - С
Для початку почитайте тут http://uk.wikipedia.org/wiki/Мова_програмування та ще трохи по гугліть... 1.Виберіть що саме хочете програмувати. Створювати сайти, чи писати програми під віндовс, чи інші операційні системи а може додатки до телевонів, а бо інше.. 2.Почніть читати книги по вибраному напрямі програмування читайте в інтернеті, в мережі багато інформації.. 3.Спробуйте створити першу програму чи то першу веб сторінку... Визначіть чи подобається вам обраний напрям в програмуванні можливо спробуйте інший... 4.Вдосконалюйте свої знання спілкуйтесь на теми програмування питайте у професіоналів, можливо підіть на платні курси програмістів , вивчайте Англійську мову.. Успіхів Вам!!!
Почати можна з безкоштовного курсу "Основи програмування" в навчальному центрі "Логос" кожнен місяць набираємо 2 безкоштовні групи, 20 пільгових місць. Також ведемо навчання і по інших мовах програмування. Успіхів!
Якщо повний початківець, то з С++. Дуже багато літератури для початківців, якщо веб-сторінки то почніть з PHP теж доволі багато літератури.
Java є найбільш розшукуваних мову програмування . Працює на всіх платформах , і Android стрімко зростає , і вона заснована на Java.
Крім самого програмування, повинно бути добре розвинене логічне, просторове мислення. Щоб можна було уяву перенести в код. Як на мене це саме головне. А потім можна вже починати пробувати програмувати що небуть. Можливо я і не правий.
В програмістів Java одні з найбільших окладів. Інколи жалкую що не на Java програмую, але зараз важко змінити мову програмування.
1. Мова це лише інструмент, програмування взагалі нічого спільного з мовою програмування немає. Якщо вам важко змінити мову, тоді швидше за все, ви не розумієте суті програмування. А тоді лише одна дорога: Electrical Engineering and Computer Science | MIT OpenCourseWare | Free Online Course Materials 2. Не обирайте мову згідно окладу. Якщо ви хороший спеціаліст, підняти собі ЗП дуже навіть просто. Головне питання яке варто собі перед цим задавати: чи відробляю я гроші, які компанія мені платить. Якщо ж ви просто хочете піднімати собі ЗП бо мій колега, який робить менше ніж я - отримує більше - то мабуть не варто цього робити. Також не варто вводити себе в оману фразою: от якщо мені будуть платити більше, то я буду працювати більше. Працює рівно 2-3 місяці. А стосовно джави і оцього твердження: Java це монстр, який своє відпрацював і в час мікросервісів, коли на ринок вриваються такі речі як AWS Lambda і ще купа всяких плюшок, не довго залишилось жити йому. Я пригадую кінець 90-х коли прогери на Делфі купались в золоті. Весь софт масово писали на делфі, а все тому що аудиторія була. Овер 90% ринку тусувалось під віндою. Нікому і в голову не могло прийти що це може змінитись, або що софт безнадійно застаріє. Та нічого, пройшло кілька років і останні вакансії, не на саппорт, я бачив в далекому 2004-му на делфі. Великі корпорації ще гонять джаву по наклонній, тому що купа софту і ком'юніті, та й ринок поки саппортить. Вангувати щось важко, та гадається мені, що років за 5, ми будем бачити дещо іншу картину програмістського світу
Я думаю ні, є більш нудніші роботи, наприклад будівництво, теж треба мати математичні здібності, логіку, але крім того переміщуєш вантажі, дихаєш пилюкою, шум та й треба досконало знати "програмну" мову BrainFuck+, щоб відбивати "хакерські" атаки прораба (який теж досконало знає вище згадану мову) і т.д. Зараз намагаюсь віднайти де щось можна взнати про Sass, Susy... Хто може допомогти?