знайдіть свіжішу прошивку на 4pda, трошки потанцюйте з бубном і буде ок ну 2.2 то направду троха гітарний перебор
Та чесно кажучи впадло вникати в то всьо. ТОж мабуть на такому старї нова система буде гальмувати, та і використовується дідусь в основному як читалка, але без ютубу таки досить незручно.
Трохи не в тему та всеж....В цього планшета, ше років два тому помирала батарея, сідав за 2-3 години читання, і глюки всякі бували, типу від 50% заряду зразу на нуль могло впасти, а зарядитись за 5хв. до 100%, коротше я думав вже піде на смітник...а він сам зремонтУвавСІ Тепер батарея тримає тижнями в режимі очікування і день при юзвані...І така сама фірня в смартфоні S2. там ше прикольніше, там ше і порт зарядки "зажив")
Поняття не маю Може причина в тому що я десь прочитив шо батарею потрібно тримати постійно зарядженою, тепер так і роблю, падає на 70-80%, якщо є можливість, підзаряжаю...працює.
Ну трохи поекспериментував, виявилося що всі функції відомих месенджерів в одному флаконі + звичайні СМС ,.ММС безкоштовно телефонним контактам при користуванні Wi-Fi. Плюс кросс- платформенність і можливість повідомити про бажання спілкуватись в додатку друзям з будь- яких месенджерів чи соціальних мереж. Десь так приблизно. Tapatalk
звик до браузера Опера, мені він найзручніший... Опера Міні часто виручала на різних телефонах, бо добре стискає трафік... для Андроїду є і Опера і Опера Міні... питання: якщо смарфон досить потужний, інтернет безлімітний, чи є смисл у Опері Міні?
Зайшов в гошівський монастир до служби і думаю, подивлюся щось на смартфоні... включив і піднімаючи рюкзак, відчув гудіння смартфона. Вискочив заяць з червоною зіркою на шапці та й щось копирсається в андроїді. Ані вимкнути, ані провести ніякої дії зі смартфоном. Так і кинув в сумку. Десь 50% батареї ще світився.... Ото, думаю, Бог покарав((( Тільки що інший смартфон здавав двічі в ремонт. Добре, що гарантійний був. Після першого встановили нову карту пам'яті, але не розблокували дозвіл на мережі України. Ледь довів, що то їхня недоробка. В кінці врешті погодилися, що то вони "недопрошили"... Повернемося до нашого зайця... Врешті вимкнувся десь через півдоби. Спробував увімкнути ... і о, чудо! Запрацював!!!!! Ото тільки зараз вирішив розібратися, що то було. Виявляється: