Мене найбільше дратує гальмування, коли тицяєш на телефонну книгу (список контактів ну дууууже довго доводиться чекати) і ще коли відкриваєш камеру прямо з екрану блокування. Затримка декілька секунд! Таке враження, що хвальоні чотири ядра весь той час між собою сперечаються, хто з них буде відкривати на цей раз камеру чи список контактів. По всьому іншому в мене в принципі заувежнь нема. Але ось ці дві базові для сучасного телефона функції чомусь дико лагають.
А в мене флайка почала підвисати на завантаженні програм От не знаю чи то на телефон грішити, чи на картку пам"яті. Особливо глючить фейсбук, часто вилітає.
Хто підкаже безкоштовну програмку для вимірювання площі?.....Ганятися з сажнем по полі вже якось не модно
Троха не то...було б добре щоб була прив'язка до карти....Включив GPS прийшов на межу, став, поставив мітку перейшов по периметру, отримав площу фігури... Я поставив собі GPS Area Measure http://play.google.com/store/apps/details?id=com.oceanicsoftware.gpsarea&hl=uk Але там чогось не працює точне позиціонування....Може тому що безкоштовна версія...
народ, хто знає перекладач (типу гугловського) з голосовим вводом, але щоб він згортався в віджет і відображався поверх всіх решту вікон... Було б страшно зручно дивитись відео в ютубі, і зразу перекладати незнайомі слова, бо зараз мушу дивитись на смартфоні, а перекладати на планшеті ... ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ---------- Ше одне питання, страшно глючить ютуб в планшеті, треба по 10 раз перезапускати відео щоб воно почало відтворюватись......в чому може бути причина?
Довго чекав на офіційне оновлення від Самсунг до 4.3, яке було анонсоване ще у жовтні. Терпіння закінчилось і перемогла цікавість. Пішов на 4pda.ru, кілька годин витратив на вивчення матчастини та дві невдалих спроби і я таки зробив це - перепрошив свій смартфон до Андроід 4.3 Поки що принципових відмінностей не бачу, є лише косметичні, місцями структурні, які трошки покращують юзабельність ОС. Чи покращилися продуктивність і енергозбереження, розкажу згодом.
Чудова програмулька Dropsync https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ttxapps.dropsync Можна налаштувати автоматичну синхронізацію певної папки на телефоні з певною папкою на Дропбоксі. Причом синхронізація можлива в обидва боки. Можна також налаштувати видалення файлу на телефоні після того як він завантажився на Дропбокс. Ну або навпаки. Мега зручна штука для зберігання даних в хмарі
Така проблемка, скинув планшет до заводських установок, почав встановлювати назад програми, а Ютуба в плеймаркеті то нема . Виявляється застара версія Андрійка , а автоматично оновлюватись не бажає...Шо робити? ---------- Додано в 18:42 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ---------- То ше древній Гелаксі таб, той чи не самий перший...Андроїд 2.2 там.