Багато їздив і завжди вгружалась...інша справа шо перед тим як їхати бажано в ручну переглянути куди, бо часом такі глюки вискакують ша капЄц... Доречі телефон замаленький для навігатора...а от семидюймовий планшет просто супер підходить.... ---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ---------- Можна трішки докладніше, в чому свобода, і яка процедура отримання прав???
І далі шо?...І най головніше для чого? Я не то що ставлю під сумнів необхідність такої операції, просто якось раніше не відчував потреби...
А хто підкаже офлайнові карти з якими можна записувати марштрут і по GPS дивитись де ти саме зараз знаходишся. З весни знову почну ходити в гори і зараз шукаю дані карти. Ставив Soviet Military Maps, але по перше там є платна і безкоштовна версії, а по друге не можу ніяк розібратись, як накласти марштрут на карту. В мене записує марштрут, а карти немає...
Теж цікавить дана штука. Але думаю на андроїд так само нема нічого путнього, так само як нема путнього навігатора.
Схоже, під Андроїд нема толкової навігації з офлайновими картами. Найкраща навігація для мобільних пристроїв, що я бачив - це Ovi Maps (Nokia Maps). Надзвичайно зручний сервіс. Але, нажаль, його нема для Андроїда. Давно анонсують, але поки що нема. І судячи із тої опи, в якій перебуває зараз Нокія, напевно і не буде, оскільки навігація - це один із небагатьох чинників, через які все ще купують телефони Нокіа. Якщо випустять додаток для Андроїда, в сторону фінів ніхто й не гляне
А Навител чем плох? ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Ну , к примеру , можно заставить аппарат воспринимать флешку , как внутреннюю встроенную память.У кого-то бывает 8гигов встроенная , поди плохо её на 32 поменять ---------- Додано в 21:41 ---------- Попередній допис був написаний в 21:34 ---------- Ну вот , специально на эту прогу перешёл для ответа. Очень удобно Отправлено с помощью Tapatalk
ви про це? https://play.google.com/store/apps/...arch_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5JR08iXQ.. ---------- Додано в 20:46 ---------- Попередній допис був написаний в 20:43 ---------- А по чому Навітел, до речі?
ну в мене теж є, але це не офлайнові карти. Так, можна закешувати якусь область, переглянувши скажімо вдома з вайфаєм, але це, погодьтеся, незручно. От в Нокіа Мапс, наприклад, завантажив одним 150-метровим файлом Україну і маєш всі міста і села.
Я собі Навітел поставив. Пробував один раз за маршрутом Львів-Східниця. До Борислава правильно вело, а після на серпантині почало трохи чудити, по прямій дорогу прокладати.