Може ще не перейшов, невстиг. Але хтось з нас, вже офтопом, почав замилювати тему. Это жу, неспроста(с)
Я скажу так,комусь в "войнушкi" захотiлось побавитись, бо скучно стало.Вон як Жирiновському башню знесло... I як Росiя постiйно провокуе Штати(я вже декiлька разiв це зауважувала),а якщо в CША прийде до влади тоже такий ,з психiчними проблемами, чувачьок?!Тодi хай та Ванга в своему гробу декiлька разiв перевернеться......це треба було старiй клячi таке плескати свoiм язицюрою. P>S я на одному росiйському форумi тему запропонувала:Путiн - Гiтлер 2? Так ii швиденько прибрали :0
Звичайно, найвпливовіши люди Світу - ніяк не можуть діяти окремо, вони всі взаємопов'язані. Як би там це не називали. Але то дрібниці - людина це бовдур
Кожен раз.як дивлюся на цю назву,нагадую си анігдота...про план захвата Паріжа...в чемайданчику Чапаєва...
В принципі ціни досить помірні, тільки алкоголь дуже дорогий, і на нього пішло багато грошей. Говорять, що він з цього алкоголю майже нічого не пив, а потім роздавав іншим людям.
Теж чув схожі розмови. Зокрема, що США та Мексика скоро стануть єдиною державою з єдиною валютою (на жаль. не пам'ятаю назви) і т.д. І що організації типу ЄС створюються, як підґрунтя до подальшого укрупнення націй... Що я про це все думаю? - звісно, що не все так просто, як здається. Це знає кожен... Однак, ніхто не знає, на скільки це серйозно... Але не варто на тому зациклюватись. Просто у темі наведено один з низки цікавих текстів... Один впливовий американець одного разу сказав наступне: "мені не потрібна видима влада. Просто дайте мені контролювати курс долара". Приклад - спостерігаємо вже практично цілий рік. А ще майя, свого часу, прикольнулись: за їхніми пророцтвами кінець світу настане 2012-го... Американські сценаристи не розгубились Можливо, наші політики, знаючи про це, не поспішають з підготовкою до Євро? Мовляв, нащо даремно кошти витрачати?