Програма «Приведи друга» для клієнтів послуги «Домашній інтернет» від «Київстар»

Тема у розділі 'Наука і технології', створена користувачем Forpost, 22 вер 2010.

1. Forpost

Forpost Стоїк

«Обмін бонусів на знижку в магазини «Фокстрот».

Про Програму

Партнерська Програма — це Програма, яка надає Вам можливість обміняти бонуси на знижку в магазинах Партнерів. Програма діє на постійній основі. Участь в Програмі безкоштовна і не потребує реєстрації.

Як це працює? Якщо Ви користуєтесь одним з наступних тарифних планів: «Пуск+»; «Драйв+»; «Турбо+» або «Мега+», за умовами яких Ви отримуєте бонуси у розмірі обов’язкового щомісячного платежу, Ви маєте можливість обміняти їх також на послуги Партнерів.

Для цього Вам потрібно скористатись системою самообслуговування «Мій Київстар»: обрати опцію «Обмін бонусів на знижку в магазини «Фокстрот». Якщо на Вашому бонусному рахунку достатня для обміну кількість бонусів, Ви отримаєте після підтвержденяя код знижки, який потрібно записати/зберегти.

Увага! Код знижки відображається у системі самообслуговування «Мій Київстар» протягом 7 днів з моменту обміну, після чого код переглянути/відновити/отримати неможливо.
    З цим кодом знижки Ви можете звернутись у будь-який магазин Партнера та, пред’явивши свій код на касі отримати обрану Вами знижку при оформленні покупки — розмір знижки становить 100 гривень на кожну 1000 гривень покупки. Вартість знижки становить 50 бонусів.), якщо код є дійсним, непростроченим (з моменту його отримання пройшло не більше 3 місяців) та він не був використаний раніше.

Ваш код знижки дійсний протягом трьох місяців з моменту обміну бонусів на знижку.

Кількість разів обміну бонусів на знижку не обмежена, але наступний обмін можливий не раніше ніж через 7 днів після попереднього.

Обмін бонусів на знижку можливий виключно через систему самообслуговування «Мій Київстар». http://www.kyivstar.ua/mm/home_internet/service/partners/about/

2. DIO

DIO SAINT SINNER

Нiби шановний пан, а займаэтесь "кидаловом" :)

3. bars

bars Well-Known Member

Та це не кидалово. Йдуть там копійки. Мені сам інтернет від "Київстар" не подобається тим, що в них немає 100Мб/сек по Україні у всіх тарифних планах.

4. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]ніби ми знайомі...[/OFFTOP]

5. Forpost

Forpost Стоїк

поки що київстар на Західній Україні рулить,якщо МТС не викупить провів другого ешелону, включаючи з Оз(Фрінет) київстар-Домашній інтернет залишиться найкращою пропозицією на ринку FFTB

6. DIO

DIO SAINT SINNER

Ясно, тут царит уныние.
    Удачи, НЕшановний пане :)

7. Forpost

Forpost Стоїк

фуфло то не нада толкать [​IMG] третє місце а фактично перше бо ADSL і DOCSIS вчорашній день ШПД

8. Forpost

Forpost Стоїк

...

9. bars

bars Well-Known Member

Та він в мене був чотири місяці. Потім я перейшов на Аірбейтс. Гроші ті самі, тільки швидкість в сітці 100 і купа прибамбасів.
    А ще це FFTB і ADSL з DOCSIS? І що краще?

10. Forpost

Forpost Стоїк

Ethernet з оптикою до дому(FFTB ) ,в ідеалі -оптика до компа

11. bars

bars Well-Known Member

Так у мене до будинку оптика, до квартири пока що кабель. А які там літери я не цікавився.

12. Forpost

Forpost Стоїк

[​IMG]Тарифный пакет "Дружественный"- уникальная пропозиция от Киевстар.

Скорость доступа до сети интернет- 80Мбит/с
    Ежемесячный обязательный платёж- 80грн
    Бонусы в размере ежемесячного обязательного платежа, начисляются на бонусный счет- 80грн

В тарифном пакете "Дружественный" отсутствует возможность заказа услуги "Двойная скорость".

Условия тарифного пакета "Дружественный" действуют до 31.01.2013г. После окончания срока действия тарифный пакет будет автоматически переведен на условия тарифного пакета "Драйв+"[​IMG]

13. Forpost

Forpost Стоїк

... http://expert.com.ua/68709-kievstar-vvel-router-dlya-domashnego-interneta.html 27.11.2011

"Киевстар" ввел "Роутер" для "Домашнего Интернета"

"Киевстар" с 1 декабря вводит услугу "Роутер" для абонентов "Домашнего Интернета". Услуга "Роутер" одновременно включает в себя предоставление самого устройства (для объединения компьютеров и мобильных устройств с Wi-Fi в одну сеть), подключение и настройку. Ранее Wi-Fi -роутер для "Домашнего интернета" можно было приобрести, подключить и настроить только самостоятельно. Общая стоимость услуги "Роутер" составит 200 гривен....
    "Киевстар" с 1 декабря вводит услугу "Роутер" для абонентов "Домашнего Интернета".

Услуга "Роутер" одновременно включает в себя предоставление самого устройства (для объединения компьютеров и мобильных устройств с Wi-Fi в одну сеть), подключение и настройку.

Ранее Wi-Fi -роутер для "Домашнего интернета" можно было приобрести, подключить и настроить только самостоятельно.

Общая стоимость услуги "Роутер" составит 200 гривен.

14. Forpost

Forpost Стоїк

15. Forpost

Forpost Стоїк

а де твій аватар? :)