Відповідь: Профілактика! Принцип простий, реалізація трохи глючить Потрібно звичайний блокувальник банерів (або проксі) з можливістю додавати свої фільтри, а яко фільтр ставити отой кусень коду що показує банер (не важко здогадатись який саме кусень, але якщо треба підкажу ). Маю Fiddler'а, який справляється з задачею на ура, але він має трохи проблєм з кодуванням win-1251 - читає добре, але от відсилає зле (тому не писав тексту в дописі 38). Як вирішу проблєму - скажу (якщо Мартіні до того часу не забанить ) П.С. Вже вирішив Рятує нас Ad Muncher. Є в ньому тулза Replace Text - от її і юзаєм.
Відповідь: Профілактика! сявичу, друже: ти що радиш?.... адмін мучився -- ставив банер, а ми всі дружно його заблокуємо?....
Відповідь: Профілактика! Та чого всі? Заблокувати зможуть не всі, та й ті що зроблять це все рівно по тих банерах не клікають
Відповідь: Профілактика! Та попередні і я особливо не помічав, але цей таки задів. Реклама повинна бути ненав'язливою, і тим паче не порушувати дизайн сайту. Але як би там не було дискусію вичерпано, бо я залишився задоволеним результатом
Відповідь: Профілактика! саму рекламу заблокувати - не проблема, але білий прямокутник залишився . А дратує він, а не реклама як така.
Відповідь: Профілактика! А не можна ті 3 блоки реклами втикнути внизу біля тої, що вже тут є? Або вгорі. Щоб в один рядок було.. :shy: П.С. Обіцяю тепер клікати на рекламу, якщо вона не буде муляти очі!
Відповідь: Профілактика! Знайдено більш оптимальне рішення для розміщення цього рекламного блоку. Тепер він після першого допису в кожній гілці. Сподіваюся, так воно менше муляє очі
Відповідь: Профілактика! Тим не менш особисто я попросив би зменшити відстань по вертикалі між верхньою рамкою браузера і основним вікном форумської панелі (список тем) Додано через 6 хвилин А ПІД ГОЛОВНОЮ сторінкою або "Нових повідомлень" нехай мерехтить хоч вагон банерів. Стрибок до них можна забезпечити ОДНИМ банером вгорі сторінки - типу "Цікаве для вас".
Відповідь: Профілактика! ну можна взагалі всі банери на спеціальну окрему сторінку розмістити, тільки який тоді в них сенс Наприклад на телебаченні рекламу ж не розміщують тільки вночі, її показують так, щоб якнайбільше людей її побачили
Відповідь: Профілактика! У В А Г А ! Усі, хто вчора / сьогодні заходив на сторінку http://Lvivport.com , незалежно від того, ЩО сказав (або не сказав) антивірус, 1) пошукайте в каталозі WINDOWS\System32 файл urlmon.exe і прибийте його будь-яким способом. при цьому - не чіпайте файл urlmon.dll , тільки подивіться на дату його модифікації. 2) в Documents and settings\...\Temp шукайте файл 1.exe і теж прибийте. 3) в Documents and settings\ім"я_юзера\win.exe - прибити. NOD32 тільки помічає при появі та блокує, а Касперський видаляє при перевірці. Це - виконавчі файли, згенеровані трояном.
Відповідь: Профілактика! Нема ніяких таких файлів. Борисе, або Ви підчепили їх в іншому місці з іншим вірусом, або Ваш НОД не справдяється з роботою.
Відповідь: Профілактика! MARTINI, я не кидаю камінчики у город адмінів Львівпорта. Але ... "Будуть здорові наші друзі - будуть здорові їхні дружини. Будуть здорові їхні дружини - будемо здорові ми..." Тільки після ручної вичистки в Registry посилань на "urlmon.exe", комп став працювати нормально. Не беруся робити якісь висновки, бо це не моя спеціалізація.
Відповідь: Профілактика! Я не сперечаюся із Вами щодо дії того файлу, і я не відбілюю заплямовану репутацію адмінів львівпорту, які пропустили вірус Я лише кажу, що названі Вами файли, скоріш за все, взялися із іншого місця. Бо інакше я мав би їх на своєму компі знайти також