Відповідь: Профілактика! Мартіні, заберіть ту рекламу в куточку бо сі загніваю і не буду заходити на форум
Відповідь: Профілактика! Звиняйте, люди добрі, але без цього тепер ніяк. Із 1 березня рахунок за хостинг форуму зріс відразу у 3 рази. Надто нас багато стало Всі хочуть форумом безкоштовно користуватися, а по рекламі клікнути раз на місяць палець не поворухнеться
Відповідь: Профілактика! обіцяю клікати раз на день. заберете? уже пішов клікати... ПЕСЕ наклікав за кількох!
Відповідь: Профілактика! раз на день не треба, можна раз на тиждень і не заберу бо не матимете по чому клікати
Відповідь: Профілактика! а чому я ніякої нової реклами в куточку не бачу??? ви про що??? ну все я остання дізнаюся :no: в мене все так як і було, що би то означало? що мені пощастило? :D :D :D
Відповідь: Профілактика! А не можна її перенести в лівий куток,? там би їй було зручніше, а нам не так на очі лізла.
Відповідь: Профілактика! пропоную вивішувати її раз на тиждень разом з оголошенням "клікаєм на рекламу!"
Відповідь: Профілактика! то ви про оце? Лодка надувная Лодки надувные ПВХ, резиновые, виниловые. Производство и продажа. Цена от 270 грн. Киев. palatka.net.ua Открой для себя подводный мир с клубом "Наутилус" Погружения,обучение, продажа сервис снаряжения в Киеве. Дайвцентр в г.Судак АР Крым. Прокат снаряжения www.diveclub.com.ua Прибор для нормализации давления АПК Парацельс 7 - прибор для восстановления структуры жидких сред организма. Нормализует давление www.antiparazit.ru
Відповідь: Профілактика! АГА!!! Додано через 50 секунд В мене зовсім випадково получається біля 5 разів на день!!!