Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Професійне фото

Вам прийдеться ще півроку чекати:))) навіть більше...

Сподіваюсь ...я тут нікого не образила???Вибачте .....всі, кого образила...повертайтесь всі на форум...будемо разом вчитись, спілкуватись ...

2. StYura

StYura New Member

я уже 2 раза призывал говорить по сути... но... все же надо брать за правило ограничивать круг общения кажется.
    не вопрос :)
    а можно по-подробнее, возможно Вы сможете выделить именно те характерные моменты которые Вам больше всего понравились? на самом деле очень интересно...

3. dimalozz

dimalozz Member

Ок. Я тут. Але буду сидіти тихенько в куточку. Якщо є цікаві лінки - показуйте ;)
    І ще прохання. Якщо вас приїде знімати якийсь іспанець - скиньте інформацію де вас можна буде побачити в процесі... Дуже хочеться глянути хоча б здалеку, хоч одним оком.
    І ще одне. Пригадую який по комунікабельності, наприклад, Єрвант... ви не боїтесь мовних бар’єрів? Ну наприклад він буде вас по-іспанськи просити поправити фату, а ви не будете розуміти... Чи перекладач теж передбачається в комплекті?

4. viltis

viltis Well-Known Member

Діма, та я не дочка олігарха ..та й за простого хлопця заміж виходжу:)))Який там Єрвант...він би мені напевно стільки, скільки все весілля обійшовся б:)))

Щодо мовного барєру....То хіба американських або німецьких фотографів запрошувати:haha:) ....

П.С. під час написання допису прийшла ідея пошукати польського фотографа ..принаймі, щоб фотки подивитись:)

http://www.bartoszjastal.com/

5. StYura

StYura New Member

а что с Киевом тоже бяда?

6. Viktory

Viktory New Member

Простите, но я не удержусь!!! Такой бред :) я уже три дня читаю о том как человек отреагировал на критику, жуть какая-то!
    А Вам не кажеться что агресиная реакция реакция на критику - это главный показатель закомплексованости?

П.С. Не приймите меня за хамку, но просто сама лично знакома с Димой, и он таки пушистый и скромный :) А его критика может подстегнуть к стремлению стать лучше, если Вам скажут про ошибки которые вы не видите - это скорее плюс нежели минус. Я отдавала свои работы под его критику, и всегда прислушивалась к его словам... :shutup:

7. viltis

viltis Well-Known Member

Та ні ....є і там дещо:))) але я зупинилась на львівських....просто з деякими своїми корективами:)))

Але за час "пошуків" захопилась ..і тепер просто вивчаю...як хто і де знімає. От , може, Діма відкриє школу, то я запишусь....:)

8. StYura

StYura New Member

мож он Вас лектором возьмет? ;)
    Вы за время поисков много узнали видимо в этом вопросе :)

9. Viktory

Viktory New Member

10. StYura

StYura New Member

Сегодня узнал что фотографии с этой http://picasaweb.google.com/St.Yura/eSPTTD свадьбы показывает другой фотограф, выдавая их за свои. Отсюда урок. Когда выбираете фотографа обратите внимание чтобы его работы были приблизительно одного уровня, и чтоб он мог рассказать (если заподозрите неладное) как и где снимал. Зовут нехорошего человека Витя

• Подобається Подобається x 1
  11. Annjutka

Annjutka New Member

Вау, а это Ваши? Извините, если не поняла :)

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Альо!
    У Львові багато фотографів з ТАКим іменем. Навіщо ж кидати тінь на всіх? :)

• Подобається Подобається x 1
  13. StYura

StYura New Member

не понял сарказма
    Та я не стараюсь никого очернить, просто при выборе фотографа будьте внимательнее.
    С другой стороны а как еще бороться с подставой?
    ЗЫ: он, гад, еще и себе на десктоп поставил мою фоту :haha:

14. Annjutka

Annjutka New Member

Ну нифига себе, хотела искренне порадоваться, но не поняла вы ли автор. А вы сразу про сарказм..... Я не кусаюсь, так, лаю иногда:)

15. StYura

StYura New Member

а, сорри, если не правильно понял. Да я автор этих фото (иначе чего б я возмущался?) :)
    Мир дружба жвачка

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви ж -профі!
    Десктопом по фейсу!
    Та й в Пікасу можна стукати про порушення.
    Нє?

17. StYura

StYura New Member

это не наши методы;) уберем тихо и чисто :shutup:
    Та не пикаса за авторством не следит. Единственный вариант большими буквами через все фото писать имя или бренд автора, чего я делать не хочу.
    Просто пользовать чьи-то фотки в качестве заманухи для клиентов это палка о двух концах, клиент даж если поведется, то результат(а он будет сильно не похож, я подозреваю) как отдавать? Просто бабла срубить с себя уже не каждый клиент даст. Может и по голове настукать.

18. Annjutka

Annjutka New Member

Эгеж ;)

19. dimalozz

dimalozz Member

Вітаю, Юра, значить ти вже світило, якщо ставлять твої фото, а не якихось там членів wpja ;)
    Саме тому я всім стараюся показати больше фото, ніж в мене в галереї. При бажанні - всі фото з весілля (з тих, які дозволено). Слайдшоу - обов’язково. Доречі останнім часом приділяю йому більше уваги, тому що люди економлять на альбомах і показують друзям слайдшоу по телевізору. Я вважаю паперове фото первинним, але настрій у слайда теж свій, і свої плюси-мінуси теж.
    viltis
    Подивився фотографії Бартоша - сподобались. Бач, розуміють люди, що спалах "в лоб" і "наречена на долоні" - то не художність :)
    Доречі, я все ще чекаю від тебе а) критики, б) трошки про твої критерії в виборі фотографа. Так і не зрозуміло - чи ти за живий репортаж (як на wpja), чи за чисту постановку (як у сестер Шинкapeнко, доречі серія Юля + Остап там мені сподобалась :y:), чи щось мішане?
    Просто щоб цікавіше потім було співставити поставлену задачу і результат (ти ж покажеш, правда?).
    Доречі про 100% репортаж серія з відкриття "кофеїну", там зараз ті фоти на стінах висять :) правда роздруковані недуже... на прінтері...

20. sviatko

sviatko New Member

Так в чім проблема. Нет жеж служить для того щоб в загальних рисах оцінити стиль фотографа. А коли вже кінцево вибираєш то оцінюєш по віддрукованих фотографіях. Принаймні 15х21, а якщо хорошого фотографа то не меннше 21х30. І фотографії Юри, Єрванта, чи когось іншого, якщо і спреш і видаш в неті за свої то аж ніяк надрукувати не зможеш. І що тоді покажеш при зустрічі? В чім тоді зміст крадіжки?

а де твій аватар? :)