Відповідь: Професійне фото Вам прийдеться ще півроку чекати навіть більше... Сподіваюсь ...я тут нікого не образила???Вибачте .....всі, кого образила...повертайтесь всі на форум...будемо разом вчитись, спілкуватись ...
Відповідь: Професійне фото я уже 2 раза призывал говорить по сути... но... все же надо брать за правило ограничивать круг общения кажется. не вопрос а можно по-подробнее, возможно Вы сможете выделить именно те характерные моменты которые Вам больше всего понравились? на самом деле очень интересно...
Відповідь: Професійне фото Ок. Я тут. Але буду сидіти тихенько в куточку. Якщо є цікаві лінки - показуйте І ще прохання. Якщо вас приїде знімати якийсь іспанець - скиньте інформацію де вас можна буде побачити в процесі... Дуже хочеться глянути хоча б здалеку, хоч одним оком. І ще одне. Пригадую який по комунікабельності, наприклад, Єрвант... ви не боїтесь мовних бар’єрів? Ну наприклад він буде вас по-іспанськи просити поправити фату, а ви не будете розуміти... Чи перекладач теж передбачається в комплекті?
Діма, та я не дочка олігарха ..та й за простого хлопця заміж виходжуЯкий там Єрвант...він би мені напевно стільки, скільки все весілля обійшовся б Щодо мовного барєру....То хіба американських або німецьких фотографів запрошувати) .... П.С. під час написання допису прийшла ідея пошукати польського фотографа ..принаймі, щоб фотки подивитись http://www.bartoszjastal.com/
Відповідь: Професійне фото Простите, но я не удержусь!!! Такой бред я уже три дня читаю о том как человек отреагировал на критику, жуть какая-то! А Вам не кажеться что агресиная реакция реакция на критику - это главный показатель закомплексованости? П.С. Не приймите меня за хамку, но просто сама лично знакома с Димой, и он таки пушистый и скромный А его критика может подстегнуть к стремлению стать лучше, если Вам скажут про ошибки которые вы не видите - это скорее плюс нежели минус. Я отдавала свои работы под его критику, и всегда прислушивалась к его словам... :shutup:
Відповідь: Професійне фото Та ні ....є і там дещо але я зупинилась на львівських....просто з деякими своїми корективами Але за час "пошуків" захопилась ..і тепер просто вивчаю...як хто і де знімає. От , може, Діма відкриє школу, то я запишусь....
Відповідь: Професійне фото мож он Вас лектором возьмет? Вы за время поисков много узнали видимо в этом вопросе
Відповідь: Професійне фото Сегодня узнал что фотографии с этой http://picasaweb.google.com/St.Yura/eSPTTD свадьбы показывает другой фотограф, выдавая их за свои. Отсюда урок. Когда выбираете фотографа обратите внимание чтобы его работы были приблизительно одного уровня, и чтоб он мог рассказать (если заподозрите неладное) как и где снимал. Зовут нехорошего человека Витя
Відповідь: Професійне фото Альо! У Львові багато фотографів з ТАКим іменем. Навіщо ж кидати тінь на всіх?
Відповідь: Професійне фото не понял сарказма Та я не стараюсь никого очернить, просто при выборе фотографа будьте внимательнее. С другой стороны а как еще бороться с подставой? ЗЫ: он, гад, еще и себе на десктоп поставил мою фоту
Відповідь: Професійне фото Ну нифига себе, хотела искренне порадоваться, но не поняла вы ли автор. А вы сразу про сарказм..... Я не кусаюсь, так, лаю иногда
Відповідь: Професійне фото а, сорри, если не правильно понял. Да я автор этих фото (иначе чего б я возмущался?) Мир дружба жвачка
Відповідь: Професійне фото Ви ж -профі! Десктопом по фейсу! Та й в Пікасу можна стукати про порушення. Нє?
Відповідь: Професійне фото это не наши методы уберем тихо и чисто :shutup: Та не пикаса за авторством не следит. Единственный вариант большими буквами через все фото писать имя или бренд автора, чего я делать не хочу. Просто пользовать чьи-то фотки в качестве заманухи для клиентов это палка о двух концах, клиент даж если поведется, то результат(а он будет сильно не похож, я подозреваю) как отдавать? Просто бабла срубить с себя уже не каждый клиент даст. Может и по голове настукать.
Відповідь: Професійне фото Вітаю, Юра, значить ти вже світило, якщо ставлять твої фото, а не якихось там членів wpja Саме тому я всім стараюся показати больше фото, ніж в мене в галереї. При бажанні - всі фото з весілля (з тих, які дозволено). Слайдшоу - обов’язково. Доречі останнім часом приділяю йому більше уваги, тому що люди економлять на альбомах і показують друзям слайдшоу по телевізору. Я вважаю паперове фото первинним, але настрій у слайда теж свій, і свої плюси-мінуси теж. viltis Подивився фотографії Бартоша - сподобались. Бач, розуміють люди, що спалах "в лоб" і "наречена на долоні" - то не художність Доречі, я все ще чекаю від тебе а) критики, б) трошки про твої критерії в виборі фотографа. Так і не зрозуміло - чи ти за живий репортаж (як на wpja), чи за чисту постановку (як у сестер Шинкapeнко, доречі серія Юля + Остап там мені сподобалась :y, чи щось мішане? Просто щоб цікавіше потім було співставити поставлену задачу і результат (ти ж покажеш, правда?). Доречі про 100% репортаж серія з відкриття "кофеїну", там зараз ті фоти на стінах висять правда роздруковані недуже... на прінтері...
Відповідь: Професійне фото Так в чім проблема. Нет жеж служить для того щоб в загальних рисах оцінити стиль фотографа. А коли вже кінцево вибираєш то оцінюєш по віддрукованих фотографіях. Принаймні 15х21, а якщо хорошого фотографа то не меннше 21х30. І фотографії Юри, Єрванта, чи когось іншого, якщо і спреш і видаш в неті за свої то аж ніяк надрукувати не зможеш. І що тоді покажеш при зустрічі? В чім тоді зміст крадіжки?