Відповідь: Професійне фото Ну так вроде нет проблем. Шануймося неа тогда смысл общаться? делать друг-другу лицемерные комплименты? превратимся в стереотипных блондинок Тем более есть ветки где выкладываются собственные работы и фото со своих свадеб. Там конечно не очень корректно жестко критиковать, но все ж в рамках этой ветки думаю это уместно
Відповідь: Професійне фото Є ТАКа примочка, "ігнор". Гілка ж створена не тільки для профі. У відділенні хірургії можна говорити про ампутацію, а в Кав'ярні згадки про безногість сусіда по столику не бажані. Жорстка критика нормальна на фотосайті. Я ТАК вважаю.
Відповідь: Професійне фото ага, эта ветка думаю соизмерима с "отделением хирургии" Не все пациенты хотят услышать про свои проблемы "все будет хорошо", некоторые хотят узнать в чем трабл на самом деле
Відповідь: Професійне фото В перший місяць перебування на ЛФ я теж часто не все розумів. (с) Левандівка +1 Буду намагатися стежити за своїм тоном. Просто я сюди прийшов з зовсім іншого форуму... Там якщо когось несправедливо похвалиш, то дістанеш ще сильніших ляпасів, ніж від гострої критики (за яку всі дякують). Ну й здоровий сарказм люди зазвичай розуміють адекватно. Ну і головне... аж ніяк же не думав, що Ден виявиться вагітною жінкою, тому від мене ще 1000 вибачень і найкращі побажання :y: Шановна viltis, ви дарма вважаєте свої слова гострою критикою. Погані фотографи повинні платити гроші за критику (перед тим, як брати гроші з клієнта). На тій галереї ще кінь не валявся (і в плані якості, і зйомки) і таки треба ті майстер-класи започаткувати... хоча, хто хоче - той сам знайде звідки вчитися. Прохання: (можна і в аську) хочу гострої та нещадної (але чесної) критики моєї творчості. Баном об‘єктивні вислови не караються - це не те, що обговорювати особистість.
Відповідь: Професійне фото здоровий сарказм і відверте хамство - різні речі на здорову критику це аж ніяк не схоже, а от щодо коня, то власник цих фотографій роботу робить, а на форумах не сидить і не вчить усіх, як бути "майстром", рекламуючи себе мало що не на туалетному папері а власнику цих слів треба таки дійсно майстер-класи брати і не тільки по фото... а якщо є конкретні зауваження - можна вислухати і подискутувати
Відповідь: Професійне фото Еще раз... Давайте в ветке про "ПРО фото" говорить без преукрашевания и обид на "тон" написанного сообщения. Давайте ценить суть сообщения а не "тон" (о каком тоне вообще можно говорить в форуме??) Как правильно сказал г-н Левандовка(ниче что транслитом?) игнор у всех работает - не нравится когда фотки не вызывают фонтана соплей и восторга просто НЕ читайте сообщения автора. Вот лучший рецепт душевного равновесия Критика (конструктивная) приветствуется всеми разумными людьми. О чем спор? Для меня пусть лучше человек скажет по делу но хамски чем бессмысленное "о... прикольненько"
Відповідь: Професійне фото Упс.. Знову я когось зачепив... :borat: Ну вибачте, ще не перестроївся на тонкий лад Про папір - класна ідея! Мій юрист вже готує контракт з "Кохавинкою" Брендування якогось кольорового імпортного паперу "з ароматом" для мене задорого. А про ту галерею... забираю свої неоднозначні хамовиті слова назад в клавіатуру. Насправді там більшість робіт на високому професійному рівні, дуже гарні і тішать очі кожної молодої сімֺї. Дівчата - просто казкові красуні, а парубки - справжні джентельмени. Так краще? :shy: Давайте жити дружно!
Відповідь: Професійне фото Дозвольте вставити своїх 5 копійок. Щодо Діми. Та агресивність і в висловах і в рекламах (неможна жодного форуму знайти, де б цей "хвотограф" не наслідив, навіть тих де ця реклама мяко кажучи зовсім не доречна) вказує лише на цілий букет комплексів чоловіка. І похвала з його вуст звучала б явно принизливо, бо значила б, що він справді знайшов когогсь кого вважає гіршим за себе і можна розслабитись і не "обкакувати". А така критика - це просто хвороблива реакція людини з комплексом меншовартості. Люди діляться СВОЇМИ враженнями про фотографів. Ви ж залізли зі своєю рекламою і "обгадили" всіх конкурентів, вживаючи терміни, які, на вашу думку, можуть підняти Вас в очах людей що мало з цим знайомі. Якщо ж вже і перетворювати цей форум на фотофорум то на пристойних тематичних сайтах дискусія ведеться предметно - ця робота має такі-то такі-то недоліки. Цьому фотографу, можливо, бракує того-то того-то, що видно напр. на цих то роботах. Але хамство і менторський тон баняться на будь-якому сайті. Що ж до курсів, то ситуація схожа до тої, як двієчник розказує професору яка фігня ваші інтеграли, приходьте я вас навчу "бабки" рахувати. Фотограф, котрий бере значно менше середньої для Львова ціни (мається на увазі серед професійних фотографів), і проводить таку агресивну і непорядну рекламу, навряд чи має моральне право вважати себе хоч невеличким експертом і тим більше зневажливо ставитись до інших фотографів, чи гірших, а тим більше кращих за себе. Тут чеснішою є Viltis - "я не експерт але мені подобається, чи не подобається те чи те". Якщо ж ти фотограф то немаєш право навіть казати подобається чи ні. Можеш тільки АРГУМЕНТОВАНО вказувати на недоліки.
Відповідь: Професійне фото Так, я два дні не заглядала на форум, а тут вже "війна"... Хлопці ( і дівчата) давайте жити дружно!!! Кожен з Вас займається роботою, і судячи з того, що кожен має запас фоток, то є і клієнтура...Різна за смаком, можливостями, вимогами до фотографа, але ця клієнтура є... Я вже правда перестала шукати те, що я хочу у Львові. Знайшла простий вихід....потім розкажу який...Але за час дискусій тут я вже встигла передивитись фотки росіян, німців, американців ....зараз шукаю француський сайт. Любуюсь, критикую, хвалю....і дійшла я висновку, що в мені є темперамент латинос, бо найьільше сподобались іспанські фотомитці....
Відповідь: Професійне фото Цілком підтримую і думаю, що своє слово повинен сказати модератор. "Пряма реклама на сайті заборонена". Дискусія в тому руслі повинна припинитись. Почати можна з мене. А щоб дискусія перейшла в мирне русло, попросимо viltis поділитися лінками на ті сайти, "фотки росіян, німців, американців", які їй найбільш сподобались, щоб ми усі полюбувались і кожен знав що вимагати від фотографа і до чого прагнути, його (фотографа) шукаючи .
Відповідь: Професійне фото Святко ...а то часом не Ви мали фокти від Баранської виставити, щоб протиставити їх іншим ( я про весілля Наталки і Ростика)....? http://www.agwpja.com/search_results.php?query=Derbyshire http://www.mywed.ru/ От і шукайте сорі, інші ссилки треба шукати ....))) http://www.aperturephotographics.com/darkroom/share/?client/intro Там є гарна ідея з обручками і квітами ...а ще, там, де сфоткані емоції....
Відповідь: Професійне фото Ні на аль не я :-(. http://www.agwpja.com/search_results...ery=Derbyshire http://www.mywed.ru/ Думаю що й інші доєднаються, задля подальшого збагачення. Я от сьогодні набрів на фото цього московського фотографа - http://www.wedding-photo.ru/. Враження позитивне.
Відповідь: Професійне фото Святко, а Вы не забыли про предметную дискуссию когда сами писали сообщение??? Дима уже неоднократно извинился (чего я бы на его месте делать не стал) и дальше Вы продолжаете флеймить, обвиняя автора в беспредметности... Если так хотитие конкретики то покажите пример плз... Мне лично нравится подход Димы к фото, хотя во многом ему (как и мне и многим другим) еще надо совершенствоваться. Я знаю его лично и знаю что он ориентирован и заинтересован в развитии свабедного фото во Львове. Никулин довольно известный фотограф в свадебных кругах. Жаль у нас не проводят мастер-классы мастера своего дела...
Відповідь: Професійне фото Ох нічого собі... а приклад можна хочаб одного-двох? я ж можу тисячі форумів з усього світу навести, на які я навіть не заходив ніколи, а ви так зразу "жодного" пишете... Покличте сюди модератора - нехай потре всі мої дописи. До побачення. Всіх цілую - кохайтеся і не сваріться . П.С. Кому цікаво спілкуватися - знайде мене в ICQ. П.П.С. Про фотографів: подивіться Yervant, Joe Buissink, Sol Tamargo (Мексика), Jessica Claire. Найдорожчі московські метри зазвичай знімають гламурно але статично і запозовано. Таких емоційних фото, як у вищенаведених авторів у москві не знайдете (найдорожчі московські метри зазвичай знімають гламурно але статично і запозовано, найяскравіший там мабуть Ласло Габбані і компанія, але й він робить ставку на фешн напрямок), а в Україні і ще важче, хоча є різні фотографи.
Відповідь: Професійне фото От ТАКе оно, "Професійне Фото"... Наспівуючи: На опасных поворотах трудно нам как на войне И быть может скоро кто-то, и быть может скоро кто-то Пропоет и обо мне Вжик, вжик, вжик - уноси готовенького Вжик, вжик, вжик - кто на новенького Кто на новенького, кто на новенького
Відповідь: Професійне фото Діма, Ви що, з"їхали з глухду ..повертайтесь!!! і обговорюйте тут....нет реба образ П.С. то напевно так погода львівська впливає на людей....
Відповідь: Професійне фото просто наверно не очень приятно разговаривать когда все время нужно от плевков оттираться