Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

ДЕ???????:clapping: Я ХОЧУ...

а щодо прикрашення залу...то в мене на те є своя думка:))) я наприклад, замість феєрверків хочу запросити дівчат, які з вогнем танцюють:)))

Але під феєрверти мені освідчення робили ...тому ще сумніваюсь....

я то прекрасно знаю, що в нас можна всьо!!!! тільки май гроші....

А я обожнюю таку зйомку:))) правда в "відповідному" ракурсі, бо де-не-де брак кольору . :)

2. dimalozz

dimalozz Member

Відповідь: Професійне фото

250уо до 19:00 (часто більше і не треба)
    далі 20уо (100грн) за кожну годину. Округлюється до меншого. В ціну входить обробка всього матеріалу (конвертування з RAW, технічна корекція, кадрування, корегування кольору і тп). Ретельна ретуш 40-80 кадрів (забирання прищиків, розгладжування шкіри при потребі, зачистка всього зайвого з кадру і тп).
    Дешевих ефектів я не люблю (типу часткового зафарбування коли молода сіра, а букет кольоровий) :)
    Слайдвідео на окремий DVD. Приватна галерея у вебі.
    Оформнені диски + друк 15-30 фотографій 20х30 або 15х21 для адекватної оцінки якості. Крім всіх повнорозмірних кадрів записую ще зменшені копії кадрів для зручного перегляду на DVD-програвачі чи компютерах, які від великих фото "тормозять".

• Подобається Подобається x 4
  3. viltis

viltis Well-Known Member

4. dimalozz

dimalozz Member

Тут є різні причини: одні ховають за ч/б невміння керувати кольором (знімають в JPEG та ще і з фотошопом не дружать). Інші просто - думають, що це стильно :). Хтось обєднує однією гамою всю серію, щоб не було дуже калейдоскопне. Ще хтось просто собі сподобав то, а чому - не знає ))). А найголовніша причина - колір іноді справді буває зайвим, відволікає від композиції, настрою що є в фото.

З "самого ранку" в розумних межах. Це десь з 8-9 переважно.
    А чому до 19:00? Довго пояснювати чосу саме так вийшло, то вже частково не до мене питання. Справді, багато хто на бенкеті економить, або каже що там достатньо відео, а "фоток" і гості наклацають. Це має сенс ще й тому, що не всі організовують бенкет ГАРНО, часто там крім пяних гостей навіть нема на що дивитися... навіть зал не прикрашають нічим крім вінігрету і музикантів :shutup: ))). Тому така схема "до 19:00" свого роду програма мінімум. Тобто можу знімати і три години, але не дешевше. Якщо зробити повністю погодинну тарифікацію - люди взагалі почнуть самі себе обкрадати і економити ще більше.
    В кого є пропозиції щодо цього - готовий обговорити ;)
    Не бракує. Просто не завжди люди згідні, щоб їхні бенкети були на публічному сайті. Якщо цікавить - можу показати якесь весілля повністю - від того моменту коли молода ще "в костюмі Єви" до того, коли вже гості порозходились. Просто з зрозумілих причин не все можна внести до портфоліо і показувати направо і наліво... деякі фото я можу тільки жінкам показувати :shy: і тільки в моїй присутності.
    А бенкети (культурні, веселі і гарні) я дуже люблю знімати. І бувало залишався на пару годин поверх оплаченого тільки через симпатію до того що відбувається (одного разу в Києві чуть на потяг не запізнився з весілля...дуже захопився :radist: )

• Подобається Подобається x 3
  5. viltis

viltis Well-Known Member

Ви так і не сказали, де моа купити журнал...

І ще, пропокативне питання: якби Ви не були весільним фотографом, кого ю Ви порекомендували ?....можете не відповідати,якщо це суперечить вашим принципам..

6. dimalozz

dimalozz Member

Журнал(и) купував навпроти пам.Федорова в палатці.
    Кого рекомендував би? Суперечить принципам :cool: але в ICQ відповім.

7. StYura

StYura New Member

Го, Дима, го!! Если что готов помочь/поучавствовать/послушать :)
    Тож была идея провести выставку свадебных работ львовских авторов, чтоб люди хоть увидели какие они бывают ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. dan

dan New Member

Хочу з Вами поділитись цікавинкою! :radist: Кажуть шо той Борис Гудима що тільки почав займатись професійно фотографією, зокрема весільне фото, має визнання навіть на вернісажі. Річ у тім, що ті кому він робив весільний альбом, мають друзів художників, що працюють там. То вони всі були вражені його роботами і казали, що хай Баранські заховаються! :sad: Боюсь, що перебільшували, але немає диму без вогню, чи ж не так? :no:

9. dimalozz

dimalozz Member

Вибачте, а хто такий вернісаж? То якийсь визначний фотокритик? Покажіть його фотографії ;) Чи ви маєте на увазі той базарчик, що спродує 98% кічове "мистецтво" або чисто ужиткові вироби?
    Ви, схоже, провели опитування серед продавців (які звісно є знавцями творчості свіжих а також давнознаних львівських фотографів і, безперечно, можуть вважатися найкращими поціновувачами високого) і зробили відкриття, що таки так - Баранські не блищать... :clapping:
    Саме так, тому знаючи що часто різні Маестро у вигляді численних клонів виспівують самі собі хвалебні оди на різніх форумах і самі собі пишуть відгуки на своїх сайтах (типу "Ой я коли побачила ваші фото - не три дні плакала від щастя і досі сплю в абнімку са сваїм альбомом, а подружки собі всі коси порвали від заздрощів! Ви - кращий!" :) ).
    П.С. А вас часом не Борисом звати? :ninja: Ви не встидайтеся - кажіть. Якщо хочите попіаритись - піартесь відкрито - покажіть свої роботи (виберіть 5 кращих із 200 весіль, як то часто роблять...) і кожен сам для себе оцінить.
    Наш споживач в переважній більшості вже далеко не "лох" і знає, що краще один раз побачити, ніж сто разів почути... переказані рецензії вернісажу...

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

З усім згоден, крім тону...
    Доречі, піаритись тут правида дозволяють. Відверта реклама і посилання на інші ресурси - заборонені. ;)

11. dimalozz

dimalozz Member

Ой. Прошу вибачення!
    Просто часто пишучи забуваю смайлики додавати, тому і не сприймається мій хм-хм гумор :)) ) :borat:
    ... хіба люди, що зі мною знайомі в реалі скажуть, що я зовсім не злий, а навпаки - дуже добрий, пухнастий і скромний :shy:

12. sonia

sonia New Member

можеш подивитися наші роботи. можливо, сподобаються.
    кілька (десятків :) ) робіт

13. viltis

viltis Well-Known Member

Я вже скоро зазнаюсь і почну себе відчувати великим критиком весільних фоток:shy: :)

Ну, я людина чесна і мама мене вчила не брехати, тому скажу чесно --фотки мені не сподобались. Є декілька фоток, з яких видно, що прогрес можливий, але загальна маса...

Що особисто мене нервує, то це "висвітлення" всіх, крім нареченої..

Не ображайтесь....Я просто маю надію, що мої слова лише побудять Вас до вдосконалення, а йому, як відомо нема меж....

Що б порадила --1) фотка, там де є ретро-кабріолет --зробити її в стилі олд, і "забрати" мерс з заднього плану.
    2) де Ви знайшли той місточок? гарний ..і кольористика біля нього --ням-ням.
    3) з мякими іграшками теж трішки "перебор"
    Вибачте ще раз, якщо образила...

П.С. Знову морально готова до бані:scare: :scare:

14. StYura

StYura New Member

...беря на себя огромную ответственность показать свои идеальные фотки со свадьбы ;)

15. viltis

viltis Well-Known Member

Юра, повірте.....якщо мені не будуть подобатись МОЇ фотки, то я так і скажу....така вже я є ..критична до себе і до людей..

В мене є одногрупниця, яка так само, коли їй "хвалили" її фотки, сказала, щоб не брехати, бо явно в них бачить недоліки....

Так, я знаю, що кожна наречена є прекрасною в цей день...Найпрекраснішою....і кожній здається, що саме її фото , відео, сукня, фата є найбілішими:))) Так і є.

Але Ви самі спитали, що я думаю....і вибачайте, якщо моя думка не співпадає з Вашою. В кожного митця є свої поціновувачі. І я впевнена, що такі є і у Вас....і якщо Ви не бачили, то цю фразу я написала по-приколу:)

16. StYura

StYura New Member

Я ни в чем Вас и не думал обвинять, тож в шутку написал. Просто в серьез хочу сказать что мы ждем от Вас действительно ХОРОШИХ работ, раз Вы так скрупулезно(и это хорошо!!!) и со знанием подбирали фотографа. Я очень надеюсь что скоро уровень свадебного фото во Львове поднимется. Все от этого только выиграют.
    так я вроде с Вами согласился :)

17. dan

dan New Member

18. levandivka

Ну що Ви!?. :)
    Геніальні митці самотні, чомусь...
    Простіть цю легковажність у висловах...
    Колись, Ви будете з гордістю повідати онукам, що "знали Маестро молодим"... :)
    Та і вибачився Діма.
    Нє? :)

19. StYura

StYura New Member

Что-то здесь наметилась нездоровая реакция на критику :sad:
    Мне кажется лучше когда диалог ведется в "справедливо-объективном" ключе "фотки г...но" чем в слащаво-лживом "ой какие замечательные у вас фотографии вы на них такие симпапулечки" :haha:)
    тут вообще получается что необразованным людям больше уважения должно быть :)
    Давайте уж смотреть правде глаза раз уж о "Проф. фото" говорим
    Давайте будем обращать внимание на высказанные мысли а не на выдуманный тон написанного на форуме сообщения :)

20. levandivka

Бога ради! Але...
    Ви про "ПФ" розмовляєте у Кав'ярні, де мають рівне право на повагу і непрофі.
    Ви собі "смотріть правді в очі", але не всю правду варто викладати у місцях громадського спілкування. :)
    Нє? :)

а де твій аватар? :)