Відповідь: Професійне фото сомнительные аргументы это то что мне меньше всего нравится в Львовских мэтрах, олд скул очень интересно посмотреть
Відповідь: Професійне фото Непогані фото ....а тепер викладайте Баранської. П.С. Але Ви забули сказати, що наречена -- хореограф театру Заньковецької, танцюристка з багаторічним стажем і має за плечима стаж моделі......То так ....для довідкирозуміючі, зрозуміють ... Хто наречений, не знаю Але за Наталю ДУЖЕ рада
Відповідь: Професійне фото А вони таки дуже гарна пара Ну, Наталя гарніша, звичайно. Вона така молодчинка, я з нею вже давно не спілкуюсь , але колись, коли вона ще танцювала, то була для мене прикладом для наслідування. А які вона тоді всім дівчатам макіяжі і зачіски робила Спогади .....
Відповідь: Професійне фото Всім доброго дня! Шановна viltis, у вашій особі я побачив Клієнта з великої літери! Я про таких мрію! :radist: Просто є люди, які, отримавши фото (над якими я три тижні киптів), кажуть "прикольно, дякуємо" і йдуть навіть не переглянувши "бо поспішаємо". Таким хочеться в спину плюнути але я не ображаюся... просто в кожного свої цінності... може вони три роки шеф-кухаря підбирали, а мене їм просто подружка нарадила... Ну менше про негатив, слава Богу таких було тільки пару. А є й інші клієнти. Такі і фотографа за пів-року наперед шукають, і питаннями завалюють, і достойно оцінюють все, що я для них зробив (навіть те, що я поприбирав в фотошопі всі окурки з бруківки і забрав на фоні дорожні знаки!) таких хочеться розцілувати і потім ще не річницю весілля напроситися безкоштовно познімати (можливо вже з семімісячним животиком :o). Одним словом - попридирайтеся до моїх фото. Хоч зразу можу пообіцяти, що ваші не будуть схожими на інші (як і ті інші не схожі між собою).
Відповідь: Професійне фото І я про те ж Фото в студію ....а то я вже засумувала, що ніхто мені не дає "піщі для ума" В мене з фотами був маленький перерив ...бо зайнялась тамадою, і мало не зосталась без нього Але тамада є, так що все ок Студійне фото буде в Іринки Баранської. щодо решта --думаю.... П.С. і не заставляйте мене червоніти П.С.С. бути прискіпливою до фоток мене навчила мама. Для мене було найбільше свято, коли вона мене брала з собою в темну ванну фотки друкувати. Вдома в мене десятки альбомів, в яких всі фотки поскладані по датах і з підписами. П.С.С. Ще трошки полажу по світових сайтах весільного фото , візьму свій нікон і піду сама знимкувати
Відповідь: Професійне фото Я ще дивлюсь При чому , я передивляюсь кожну фотку...вже десь одну третю передивилась.... Є плюси, є мінуси.....додивлюсь, напишу. Діма, до речі, я частково на Ваші фото вже натикалась. Не питайте де, бо я за останній місяць вже певно з пару тисяч фото передивилась і сайтів ... наразі маю особисті питання) 1)Де Уляна і Павло взяли зразу стільки прикольних машинок в ретро-стилі?? там є і та одна, що ми замовили, але і ще прикольніші? 2) та пара ( Ірене і Ніколас) --- де вони ту вежу надибали? (підозрюю, що в Польщі 3) не сприйміть це в образу -- але Ви я бачу везучий на пари з швидким поповненням в сім"ї
Відповідь: Професійне фото 1) Самі вже не пам’ятають, три з них можна замовити на молода.львів.уа а кабріолет опель 30х років може в якомусь "ВашМагазині" гляньте. 2) Луцький замок (?) Люберта 3) Покищо одна була в щасливому (сподіваюсь) становищі, решта - просто такі по природі. Не знаю навіть що ви маєте на увазі...
Відповідь: Професійне фото 1) ну, там я і замовляла ...але тількт ту біло-чорну....ну, нічого, там я розберусь 2) красотіщщщщща) 3) те і мала ...може просто Ви не надто пильно дивились а може, то в мене глюки, бо за сьогодні в мене намітилось вже 3 похрестиків ) то вже всюди вагітні ввижаються Закінчила я Ваші фото диитись.... Ви мені мого оператора нагадуєте Колю Тарантіно, знаєте такого? По-перше, бажаю Вам жеби Ваші Клієнти і надалі такі були ( Високий Замок, Озерний Край, розписка в Потоцьких))) То є немало важне 2) мені сподобались роботи 2 пар --Уляни і Павла , і Дани і Андрія.... Ще пару сподобалось з тих, що в вері олд... Але мені здається, що "викладаєтесь" під настрій....чисто моя суб"єктивна думка. То так, перше враженняя
Відповідь: Професійне фото Доречі часом всерйоз подумую організувати безкоштовні мастер-класи по весільному фото. А то часом такого надивишся, що серце стискається. Або бодай якісь виставки чи лікбези для народу на тему весілля, ато журнали на шкалт WEDDING грубокажучи ніхто не купує, а якщо хтось і купить львівське наївне видання "ВaшeВесiлля" то там картина розкрита далеко не широко... майжецитата "хороший фотограф обійдеться в 500грн" )))) Я звичайно не ґуру, але дайбоже щоб хоч 5% наших "проффесійних" фотографів так ставилися до зйомки і постобробки
Відповідь: Професійне фото Я куплю ....а де продаються???В мене є вже 5 чи 6 "Наше весілля", з того ж часу Флер-до-ранж ( але то більше з платтями), на туристичній виставці купила Жених и Невеста . Але його лише в Дніпрі, Києві і Одесі продають. ( коли коханий їздив в Одесу, то я його заставила всі точки, де його продають обійти...жодного номеру не було, навіть річної давності...всі продані)
Відповідь: Професійне фото Звичайно ж під настрій! А як же ще?! :rolleyes: Який настрій в молодих і стилістика (програма, режисура) весілля - так і воно мене тягне. Звичайно часто доводиться морально підтримувати молодят, трошки пробувати згладжувати різні мікродепресії і стреси що часто підсовує весільна метушня, але на характер людей на фото не намагаюся впливати, робити з людей мармурові стовпи чи навпаки - розігрувати сценки ЧарліЧапліна тільки щоб себе повеселити :shutup: Люблю романтичний спокійний настрій, як на весіллі Ira-Serge, водночас і драйв теж люблю, як у Olia-Igor (Lviv). В кожної пари - свій характер, тож і фото виходять зовсім інші. Щодо ставлення - воно у мене завжди однакове. Завжди на повні 100%. Лише кілька нюансів було... не з моєї вини, коли молодята мякокажучи не намагалися зі мною співпрацювати. Тут підходить фраза "я зробив все, що міг"
Відповідь: Професійне фото а якщо не секрет, то в які цінові рамки входите Ви? (можна відповісти і в ПП)
Відповідь: Професійне фото Згідна з Вами. Фотограф то недешево, от ідуть "усі кому не лінь", а яке вийде фото, то деяким начхати, наприклад моя знайома "замовила" фотографа на весілля(400долярів), а фото.....ЖАХ.... Я б і те краще сфотографувала...А про обробку-краще б не робив... Тож тре "курси весільних фотографів"
Відповідь: Професійне фото У "Ведінгу" останнім часом читати нема чого, зате розширює рамки уяви у "простого народу" які потрапляючи на "Краківському" у відділ "все для весіль" втрачають свідомість, а також думають, що оздоблення "брами" і кульки на машинах - це все, що може прикрашати весілля... "Жених и Невеста" у нас продається. І ще один є... не памятаю назви... завтра скажу бо він в мене вдома. Просто іноді коли я показую комусь свої фото з київськи весіль тільки й чути "ух ти! ти диви що можна зробити!", "О! в них квітами ото-во прикрашено!!!" "йой які квіти на машині!" "ого! як це рОзписка в парку???? а в нас таке можна???" і тп
Відповідь: Професійне фото В нас бізнес вміють робити на всьому...Коліжанка мала мати весілля в травні, але їй виходить поїхати на навчання в той час, за кордон...Вже мала замовлений зал, то "відпродала" за 300 долярів. Бо іншій кобіті підходила її дата П.С. хм ...може то собі такий бізнес почати?
Відповідь: Професійне фото Я переглядаючи звертала увагу на наречених, їх міміку... наскрізь видно... і на те, як сфоткано... "на вкус и цвет товарищей нет" . Та загалом фото мені сподобались... Питання: Чому фотографи так захопились ч/б зйомкою? Просто цікаво, раніше такої "тенденції" не помічала...