Відповідь: Професійне фото Я перепрошую якщо Вас чимось образила! Просто мені було цікаво дізнатись чого ви шукаєте і чому? Я просто хотіла зрозуміти Вас і Ваш смак. У кожного з нас свій смак. Чого питаюсь чому Вам сподобались ці фото, бо сьогодні одні емоції завтра інші. Те що подобплось Вам сьогодні вже не подобатиметься завтра. Те що на фото є чиїсь емоції не означає що так буде з нами і тому подібне. Але з іншого боку є чіткі незмінні причини того чи ішого явища які впливають на наше сприйняття фото чи зображення. Сюди входить ракурс, композиція, сюжет, світло тощо... Не ображайтесь якщо я Вас чимось образила. Бажаю Вам знайти Вашого фотографа з яким Ви б зробили Ваші на всі 100% фото!!!
Відповідь: Професійне фото Ви мене в жодному разі не образили. Ви мене радше завстидали так, то воно так. Але така вже я є. Якщо щось мені подобається настільки, що не можу відірвати очей. Всьо. Хана мені Думаю, в тих фотках то є ...Але я не спорю, може є ще щось, чи хтось, що мене вразить більше Скажіть тепер Ви : можливо ,я просто надто вибаглива???
Відповідь: Професійне фото Скажіть тепер Ви : можливо ,я просто надто вибаглива???[/QUOTE] В такій справі потрібно бути вибагливою. Правда занадто не здорово. Мені здається, це лише мій субєктивний погляд, що Ви так багато всього надивились, що Вас певно вже нудить від всього баченого. А тут фото де немає білої сукні, чорного смокінгу, звичного букетику, машини, а навпаки розкута дівчина, лежить і ходить де хоче і як хоче бо нічого її рухи не сковує бо сукня на прокат у неї не за 300$ чи взуття на високому каблуці чи букет у руці і тому подібне, і Вашу змучену увагу розбавили такі фото. Але чи так буде у Вас. Яке плаття Ви будете мати, яке взуття Ви будете мати, який букет, яка машина? Як наречений буде вбраний? Мабуть вже це само по собі внесе у Ваші фото оте повторення яке Ви так хочете уникнути. Вам треба запитати себе а що я зроблю для того щоб мої фото будуть зовсім інші ніжу моєї подруги. Тоді беріть добрго фотографа який має досвід і поняття що таке якісна робота і все буде гаразд. Так я собі думаю!!!
Відповідь: Професійне фото молодца! Мое мнение вся неразбериха с выбором фотографа из-за того что человек сам не знает чего хочет. Нужно просто сесть и подумать чего-же хочется от своих фоток, какими вы хотите себя на них видеть. Если есть стиль который вам нравится но никто во Львове такого не предлагает, то следует обговорить возможность повторения такого стиля с наиболее понравившимся фотографом. И еще съемка за 1000 тугриков и за 300 это совершенно разные вещи, здесь я бы тоже советовал определиться четко, чего же вы хотите, за 300 вас могут хорошо отснять, а за 1000 вы можете иметь на свадьбе 2х фотографов (и 2 видения соответсвенно) неплохой альбом и еще и демонстрацию фоток с первого дня свадьбы(предсвадебки) на банкете, или же можно за 1000 нанять очень навороченного фотографа. Главное решить что вам по душе.
Відповідь: Професійне фото Я прекрасно знаю, чого я хочу. Але більшість фотографів мають шаблони. Наразі в мене є 2 професійні і один аматорський варіант щодо фотгорафа. І жодної нерозбірливості нема. Я просто шукаю фотографа ....час ще трошки є. Адже весілля наприкінці серпня. Це власне і є хід моїх дій Не знаю я , де то за 1000 доларів і 2 фотографа і ще й альбом .... Знаю, що наприклад, Олег Баранський взагалі "зникає " на годину-другу з бенкету і приходить вже з певними фотками готовими, які переважно бувають "призами" за конкурси для гостей
Відповідь: Професійне фото Повторюсь, шаблоны - для малоподвижных, скромных, скованных пар. Может не стоит так бояться того что у фотографа есть свои заготовки? Это не значит что вся съемка будет идти по намеченному сценарию, и что от вашей индивидуальности не останется и следа. тогда извиняюсь, мне показалось что вижу некоторую суматоху фантастика!! как у него это получается???:D(без обид) и во всем остальном он Вас устраивает? ЗЫ: посмотрите здесь на счет новых идей и красивых цветов http://www.agwpja.com/
Він в цей день просто видруковує фото. Без обробки. Сама бачила, будучи дружкою на весіллі. Він роздрукував 20 фото. І вигравши в конкурсі , я отримала фотку там, де молода вбирається Чи задовільняє він мене... на відсотів 70 . А от Іринка Баранська на 100%. Робила в неї фотосесію на випускний.Досі балдею.... Відкрила навмання фотографа з МісуріНазивається Андрій Микитюк Пішла дивитись фото......
Відповідь: Професійне фото тут я с Вами соглашусь мне тож кажется что она толково работает (хотя процесса не видел) Земля круглая ) можете еще просто на http://www.wpja.com/ глянуть, там где agwpja - снимают более артово просто (больше искусства)
Відповідь: Професійне фото То шо, до кінця серпня тут буде полювання за 1000-ю баксів? Ггг... StYura, облиште, за цей час встигнете по копієчці набрати...
Відповідь: Професійне фото а я ничего и не пытаюсь, мне просто интересно обсуждение выбора свадебного фотографа и видение это клиентом :р
Мда ....В Новову Йорку професійний фотограф коштує від 1500 долярів. За 3 500 він приїде до Вас, наприклад в Росію .... Гарні сайти ...дуже ...ладно ....будемо думати... Зате на одному з сайтів я побачила практично втілення своєї мрії щодо сукні За що, велике дякую Ой ..та Ви на мою думку не покладайтесь. Я така прискіплива, що ого-го. То такі не всі А то всьо виховання І 2 роки в школі журналістики І так вже сталося, що люблю оригінальність
Відповідь: Професійне фото вот поэтому мне Ваше мнение и интересно Обычно только фотографы замечали что фотки выложены однообразные (хотя фотографы немного по-другому на это смотрят), но по-любому подход к съемке буду менять незачто, тем и интересны обсуждения на форумах
Відповідь: Професійне фото От власне, що ЗАРОБИТИ думаю, легше зробити 3 фотосесії по стандартних 300, ніж мені одну. І я ж казала, що дала б 1000 долярів тіко за шедеври а так, то є моя декілька місячна зарплата. ... Просто так мене привчили батьки: купити джинси за 350 грн --то є ДУЖЕ дорого, а на подорожі, фотки, навчання...неа. Навіть на квиток в театр. Я минулого року відкладала на дубленку, бо мама вже замучила, що не маю "порядного" верхнього одягу. Цього року я і далі хожу в своєму пальто, зато в мене є 2 диски з фотками з Чехії.... от такі в мене пріорітети.
Відповідь: Професійне фото Перепрошую що вмішуюсь у Вашу милу розмову. Можливо я не права, але мені здається що Вам потрібно шукати фотографа який працює у жанровому і репортажному стилі. Можливо навіть пріорітет майстру у жанровому стилі. Як Ви неодноразово підкреслили що Вас більше цікавить душа роботи а не її зовнішність, то такий майстер Вас би задовільнив. Хоча такий стиль роботи не з простих. З повагою, Дан.
Відповідь: Професійне фото Перегляньте слайдшоу тутечки - http://picasaweb.google.com.ua/rseniv/Wedding Доволі пристойні і різноманітні фото та ретуш, гра з кольорами і тд. Ціна дивуюча
Відповідь: Професійне фото Фото робила львівська студія ДежаВю, і вартувало це 200 долярів і зайняло 2 дні роботи фотографування (окрім звісно ретушу і друку). Це доволі пристойні фото за подібні гроші і клієнти надзвичайно задоволені якістю. Щодо Баранської, то вона теж файно знимкує, але - це обійдеться набагато дорожче + вона робить добрі постановчі знимки, майже 100% і менше уваги приділяє динаміці. Якось може запостаю шо зробили з цих же моделей Баранська. Для порівняння. Теж непогано, зрештою.