Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: Професійне фото

Власне ...ті дівчатка наразі є номер 1 в моєму рейтингу ...але шукаю далі..До речі, як маєте якісь дані про ціни-умови, то напишіть, плз

2. dan

dan New Member

До речі, мені дуже цікаво, якщо Вам не важко розкрийте секрет звідки Ви знаєте роботи Бориса Гудими. Я маю на увазі цей сайт www.photolife.lviv.ua Він тільки почав працювати у сфері весільного фото. Кажуть що має непогані навики, ідеї, але й з другого боку ще замало у нього досвіду. Це моя субєктивна оцінка.

3. viltis

viltis Well-Known Member

Гарні фото з дощовим Львовом ...і з весільних ті, що з парасолькою.Але ще досвіду бракує. І нема тої "родзинки".То є лише моя думка . А натрапила на сайт випадково, бо вже довго шукаю весільні фото на виїзд, які б мені сподобались ....

4. dan

dan New Member

Дуже дякую за Вашу відповідь! А як щодо вищезгаданого Олександра Данчевського. Кажуть що у нього досвіду ого-го як багато!!! :) Дякую!

5. viltis

viltis Well-Known Member

Мені його радить мій відеооператор. Чесно кажучи, багато його робіт мені не вдалося побачити...Треба поїхати до нього, подивитись. А ви його роботи бачили?

6. dan

dan New Member

Якщо Вам радить відеоопретор саме його то це вже звучить вагомо. Адже співпраця фотогрфа і відеооператора велика штука. Хоча з іншого боку це може бути лише як кажуть мудрі люди комерційний хід, так би мовити, привязка. Вам вибирати. Якщо чесно то тої оригінальності і вишукності або ж говорити Вашою мовою "родзинки" я не побачила.

До слова, а мені сподобались у того Гудими фотографії пари на озері в човні і на березі. Кажуть що він робить також пробні фото щоб пристрілятись один до одного. :)

7. Ольга

Ольга Well-Known Member

дуже Вам раджу! за ціни можна запитати у дівчат

• Подобається Подобається x 1
  8. viltis

viltis Well-Known Member

В мене відеооператор такий же:))) купа часу для нього:))) але результат того вартує. Ну, хоч приблизну цінову категорію їхню Ви можете скинути в ПП?
    До речі, а Ваші фото є на сайті Наталі та Інни?і як завчасно Ви їх замовляли?

9. dan

dan New Member

Можу прогнозувати, перепрошую за самовпевненість, що в районі 400-500$. :) А на скільки Ви розраховуєте, якщо не секрет?

10. viltis

viltis Well-Known Member

Ну, я Вам скажу чесно -- якби я знайшла тих фотографів, від яких не могла б відірвати погляду, то заплатила б і 1000. Але, на жаль, наразі я таких фотографів і їхні роботи не бачила ...

А так, ну, думаю 400 було б якраз, але враховуючи, що мені треба розбити фото на 2 дні

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

І на весілю роздавати... Ггг... :)

12. StYura

StYura New Member

ну тогда не стоит ограничиваться только львовскими фотографами, можно искать по всей Украине

13. dan

dan New Member

І мені здається, як це не прикро, Ви їх і не побачите. :sad: Річ у тім що у нас ще мало таких майстрів є як таких. Та й погодьтеся матеріал не завжди такої амплідути (емоцйної, фінансової) як би хотілось. Вам би за кордон або принаймні за межі України з Вашим розмахом. :) Просто для цікавості перегляньте сайти російських майстрів у Москві чи де інде і Ви відразу побачите різницю. Успіхів! :)

14. viltis

viltis Well-Known Member

Ви просто читаєте мої думки:)))

Просто перший день ---то розписка в строях
    А другий ---біле плаття:))) і чорний смокінг:)

Неа ..я не скажу, що для мене тих 1000 мертвих президентів, то є тьху ...Навпаки, то є достатньо вагомий удар по бюджету. Але, така я вже є .Якщо чиїсь роботи вразили б мене наповал, то не шкодувала б. А так, думаю, в 300 у.о. вкластись

Правду кажуть , що все геніальне просто.

Будучи зареєстрованою на сайті, де можна знайти знайомих почала просто так шукати людей зі своєї школи. Знайшла багатьох. Знайшла сусіда, який на рік старший, вчиться в Могилянці на хімічному і робить "звичайні" фоти. Але які.......http://kintecus.livejournal.com/

Може, це його на весілля взяти?

• Подобається Подобається x 4
  15. dan

dan New Member

Золоті слова!!! Повністю з Вами погоджуюсь! А скажіть, будь ласка, котра з фотографій по вищевказаному лінку Вам особливо сподобалась. :) Щось я там весільних фото зовсім не зауважила ... :)

16. viltis

viltis Well-Known Member

Справа не в тому, весільні чи ні ....їх там і нема. Але сам стиль роботи....

17. dan

dan New Member

А скажіть, будь ласка, яка з цих робіт Вам найбільш сподобалась, байдуже що не весільна, і чому? Дякую! :)

18. viltis

viltis Well-Known Member

Всі файні ....Але сподобались там, де дівчата в Криму :))) і зараз дам ссилоскі дві

http://kintecus.livejournal.com/687.html#cutid1

http://yukie-yolka.livejournal.com/16146.html#cutid1

Вони навіть трошки на весільні схожі...

• Подобається Подобається x 1
  19. dan

dan New Member

А дайте, будь ласка, відповідь на моє друге запитання чому вони Вам сподобались? Можливо якусь оцінку-опис тих робіт, якщо Вам не буде важко. Дякую!

20. viltis

viltis Well-Known Member

Дан, я не професійний фотограф, то Ви в Левандівки може попитайте краще. Але чого вони мені сподобались....

Там нарні кольори, свіжі ідеї....А якщо чесно --просто серце наливалось емоціями, коли я ті фотки переглядала ....В мене мама "помішана" на фотках. І вони їй теж сподобались. В них є душа ..во...

А , можливо , ця душа є тому, що людина не позиціонує себе "великим професіоналом" і фоткає просто для себе.
    Та й те, що я його знаю з пелюшок, жили ми в сусідніх будинках, вчились в одній школі .....і я ніколи не могла б подумати ..що він так вміє передавати емоції.

а де твій аватар? :)