Відповідь: Професійне фото Та й справді багато залежить від того хто робить Вам фото і як Ви з ним почуваєтесь. Якщо не знайшли спільну мову і гармонію у спілкуванні то і фотографії будуть натягнуті і не живі (без природніх Вам емоцій та манер). А чому не пошукати фотографів які фотографують на виїзді за більш помірковану ціну та з якими Ви почувались би вільніше. Та й на мій погляд студійна фотографія сама по собі несе міру скутості і наіграності, даруйте, штучності.
Відповідь: Професійне фото обычно в студию идут как дополнение к свадебной фотосессии так и есть, хотя студийная фотография и позволяет создавать действительно шедевры которые хочется повесить на стену и радоваться, но она часто выглядит тяжеловесной, монументральной. так фотографировали на заре фотографии когда аппаратура позвояла выдержки длинной от 0,5-1-2 сек и люди должны были замереть перед камерой на это время. Сейчас такой подход уже приелся и все более популярной становится динамичная живая фотография на которой есть эмоции, воздух, окружение. Т.е. в каждом случае (студия и выезд) есть свои и минусы, ну и еще много зависит конечно от фотографа и самих моделей (кем бы они не были)
Відповідь: Професійне фото А чи можете порадити хорошого фотографа на виїзд?? власне , вже збилась з ніг ...шукаючи такого
Відповідь: Професійне фото Зрозуміло що будь який майстер має свій підхід до роботи і своє бачення краси. Важко деколи знайти ту золоту середину між багатьма складовими у прийняті рішення за чи проти. Адже завжди у будь якому питанні є свої невідомі які ми не можемо прорахувати як би цього не хотіли б. Тому деколи треба ризикувати або ж як кажуть мудрі люди "Поживемо побачимо". У мене є на замітці деякі фотографи. Все залежить якого результату ви хочетет досягнути?
Відповідь: Професійне фото Власне я хочу ЯКІСНЕ, ОРИГІНАЛЬНЕ фото на виїзді....Фото сесія під час розписки в національних костюмах ...і по місту в день шлюбу.Хочеться трошки ЕКСТРЕМАЛЬНЕ фото. Студія буде теж. В Баранських.А от на виїзд мені зараз їхні роботи не надто "живі"...
Відповідь: Професійне фото Це фото,яке є драйвовим ....без метеликів, крутіння нареченої на руці нареченого. Мені наприклад сподобалось от-це фото http://www.photoagency.com.ua/weddings/ulya-osya/index_wed.html
Відповідь: Професійне фото Зрозуміло! Як я зрозуміла фото має бути оригінальним і з характером! Можливо Вам буде цікаво переглянути фотографії на www.photolife.lviv.ua
Відповідь: Професійне фото Дякую...фото цього фотографа вже бачила ....це трішки не те,що я хочу....Так, треба Левандівку спитати.Може, він щось порадить
Відповідь: Професійне фото я занимаюсь свадебными фото http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=222262&postcount=205 если понравится - пишите
Відповідь: Професійне фото Дякую за довіру, але я - бомбила. Не підкажу, бо не працюю у весільному бізнесі. Мусите покладатися на свої враження... (не підведуть )
Фото гарні. Але....одноманітні ИМХО Ви маєте смак. Тому, всерівно буду радитись з Вами якщо не проти.
Відповідь: Професійне фото есть такая беда, но трабл в том что на фотосессию отвидится 1-2 реже 3 часа, и нередко пары не готовы ради классных фото поехать куда-то подальше от города. Чаще всего хотят стандартно парк, центр, с редкими отклонениями. Я б с удовольствием выехал еще раз поснимать на озеро или древнюю крепость, та много вариантов может быть - было бы желание у молодых. Для этого можно сделать предсвадебную съемку, если в день свадьбы очень плотный график
Я Вас розумію...Тому в мене на відео і фото відокремлено 2 дні. От так от. Але я не про це. Фото, там де наречена сидить на перилах. Практично є у всіх пар. Так не мона. Мені , наприклад, було б не приємно, прийшовши до коліжанки бачити "дублікат" моїх весільних фоток. Та Ви не ображайтесь, це просто я така критична до себе і до свого весілля. Половину відеооператорів вже забембала, доки не знайшла "свого" А ще помітила, що деколи роботи одного майстра суттєво відрізняються в залежності від пари....
Відповідь: Професійне фото И такое тоже есть, с раскованными подвижными парами работать легче всего, с романтично-влюбленными работать приятно и спокойно, хуже всего с закомплексоваными или очень сдержанными - сложно найти подход. Кроме того у раскованных пар получаются более индивидуальные фотки, т.к. не стесняются вести себя натурально - тут только момент лови, а со скованными приходится брать режисуру на себя и как ни крути фотки таких пар буду похожими между собой и более скучными
Відповідь: Професійне фото Повністю з Вами погоджуюсь! Наречені це матеріал з якої фотограф ліпить твір. Зрозуміло що багато залежить від пари, але й фотограф повинен зуміти побачити сильні і слабкі сторони молодят, зуміти якщо необхідно досягти того емоційного апогею коли молодята забувають про нього і обєктив, зуміти розказати про них якусь особливу мелодію їхнього кохання, неподібну на іншу, адже кохання двох осіб це щось неповторне ... Але як кажуть мудрі люди не все так як кажеться і як хочеться, бо життя говорить сильніше за нас, наші плани, бажання тощо. А ще кажуть мудрі люди що краще синиця в руці аніж журавель в небі, або ж тішся тим що маєш, а не журись тим чого не маєш і що можливо так і залишиться лише в твоїй уяві. З іншого боку емоції пережиті Вами у Вашому весіллі, здається є найбільш вагомою складовою захоплення від фото які Ви особисто будете мати. Адже коли ти переглядаєш чужі фото то це чуже тобі, та й фото не зводиться лише до композиції, ракурсу, техніки, а найважливіше фото це зловлений час і ті емоції які Ви, саме Ви мали тоді в той момент Вашого життя а не чийогось чужого Вам. До речі, мені дуже цікаво, якщо Вам не важко розкрийте секрет звідки Ви знаєте роботи Бориса Гудими. Я маю на увазі цей сайт www.photolife.lviv.ua Він тільки почав працювати у сфері весільного фото. Кажуть що має непогані навики, ідеї, але й з другого боку ще замало у нього досвіду. Це моя субєктивна оцінка.
Відповідь: Професійне фото А є такі люди, котрі кажуть фотографам "я там в когось бачила таку фотку, зробіть і нам таку!".. Не кожен прагне мати щось індивідуальне, неповторне..
Так я полностью разделяю Ваш взгляд, но для того чтобы были оригинальные ни на кого не похожие фотки ВЫ должны быть яркой личность, продумать какими бы Вы хотели увидеть Ваши фотки. Повторяю кадры из-за того что молодоженам не хочется шевелиться двигаться, они не хотят увидеть себя (в 80% случаев) на фото, им проще спросить "что нам делать" и ждать команды. Из этого и вытекает однообразие, я придумал несколько заготовок и их активно пользую, попадется креативная раскованная пара - фото будут совсем другими, скоро выложу фото со свадьбы в Тернополе, там были очень приятные молодые и смена обстановки тож хорошо подействовала. ну это в корне не правильный подход, это просто отсутствие вкуса и желания подчеркнуть свою индивидуальность. Хотя так конечно намного проще, ведь правильным было бы искать себе подходящего по стилю фотографа, разбираться какими же могут быть фото со свадьбы, возможно даже стилизировать свадебные наряды, а то и всю свадьбу (в стиле Америка 30х видел очень интересную свадьбу) и дальше сколько фантазия позволит
Відповідь: Професійне фото Цілком з Вами згідна! Я просто дивуюсь людям, які навпаки намагаються повторитись, бути такими, як усі.. Зрештою, кожному - своє..