Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це якої студії робота?

2. Love Lviv

Love Lviv New Member

Найкращий фотограф у Львові - Юрій Бащук...всім його раджу!!! Ніколи не пошкодуєте!!! Він просто майстер своєї справи!!! ...дуже кльовий і позитивний)

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

уже шкодую, терпіти не можу сайти на яксі :bad:

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Якщо Ви про попередні, то це фото Талії Раїник.

5. dimalozz

dimalozz Member

Ніколи так не кажіть. У кожного фотографа своя стилістика і у всіх людей різні смаки. Що одному подобається, то іншому може зовсім не підходити. В нас дуже багато професіоналів, і якість може бути однаковою, і ціна плюс-мінус на одному рівні, але коли людина тверезо вибирає собі фотографа, то бачить, що їй підходять тільки два-три. "Кожному - своє".

По темі. По троху починаю завантажувати те, що ще не показував, нові роботи в форматі слайдшоу на vimeo
    Наприклад - https://vimeo.com/52511063
    Решту на сайт буду додавати коли буде час.

• Подобається Подобається x 6
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

вау, Вадиме, яке фото! таке відчуття, що Ви з -під землі фотографували молодят:))) Якщо не секрет, як Ви досягли такого ефекту?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тю... виліз з кротовини і щолкнув.... "велика справа"....

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

добре, що під спідницею не виліз з землі... і не щолкнув.

Але якщо чесно, фото гарно зроблено.

• Подобається Подобається x 4
  8. dimalozz

dimalozz Member

Тут багато складових в рецепті: місце таке цікаве + молодята на каменюці стоять і нахилені чуть на камеру + ракурс максимально знизу від самої землі + об‘єктив ширококутний "риб‘яче око" + щоб ще більше влізло знято пару кадрів і склеєно докупи в фотошопі.

Зовсім інший метод застосований в цьому кадрі. Тут Мих мабуть скаже, що довелося високо підскакувати над землею )))

• Подобається Подобається x 6
  9. Gannochka

Gannochka миється в бані

Передостаннє дуже гарне фото. Взагалі мені здаєтся що подібні панорами не дуже підходят для весіль, але то фото дуже гарне)

• Подобається Подобається x 1
  10. Hyligan

Hyligan Іронічний

Як зробити таку обробку фото??

11. Locke

Locke невиправний реаліст

Наскільки розумію, в Фотошопі робилася імітація під акварель чи кольорові олівці чи щось інше (напр. команди "Фільтр" - "Імітація" - "Акварель") але застосовувалося не до всього зображення, а дещо прикривалося масками, а потім ці інші частини оброблялися іншими фільтрами, або плагінами. Так зразу і не скажеш, то треба пробувати і експериментувати.

• Подобається Подобається x 2
  12. shumik

shumik Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  13. Marjanagor

Marjanagor New Member

Фотограф Оля Мришка,я в неї робила "вагітну"фотосесію,недорого,гарно,і швидко.а от Данила Секунду та Володимира Тицького не рекомендую,випускний альбом чекаю вже рік,а весільну фотокнигу більше року

14. Marjanagor

Marjanagor New Member

Данило Секунда,і Володимир Тицький най непунктуальніші фотографи від яких я чекаю фотокниг вже більше року.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нагадує спам.....чи той як його там...чорний і білий піар :)))

16. Gorda

Gorda New Member

У нас на весіллі був хороший фотограф Назар. Поставився відповідально, сподобалось те що він мав багато цікавих ідей. Дуже задоволені його роботою, і тим що швидко отримали фото.

17. morze

morze Well-Known Member

Фотографи нинішні,найбільші-плагіати! З такою фототехнікою шукають кадр із дупи, коли красота трішечки вище!

18. Bambook

Bambook Persona non grata

подамся і я собі у фотографи.
    Фотографую неякісно і дорого.
    Зате зможете похвалитися, що вас фоткав єдиний у світі чесний фотограф :)))

19. morze

morze Well-Known Member

Підретушувати зараз вмоді!

20. MAXI-MODEL'S PHOTO STUDIO

http://vk.com/id216619699 будемо раді допомогти!

а де твій аватар? :)