А хто їй винен? Ну не подобається їй носити кольорові кеди з яскраво зеленими шнурівками, обвішуватись фєньками і т.д.. Кожному своє
Можливо не зовсім в відповідній темі пишу, але цікавить порада саме професійних фотографів, тому іншої більш підходящої не знайшов. Де ви друкуєте фото? Бо я донедавна в цифролаб профешнл друкував, але вони припинили друк фото по гуртових цінах, лише по загальних для всіх залишили. Мене от цікавить - де у Львові є гуртовий друк фото і хто де друкує фотографії??
Я друкую в Фото Нова. Може й не найдешевша ціна, зате зручно: приїхав, 100-200 кадрів за 30 хв. надрукував і маю спокій. На якість не скаржуся.
Я за природній вигляд кадрів, але раз на кілька місяців тягне ще додати "рюшечок" )) тим більше що ті ефекти і реальні при зйомці можна було зробити. п.с. Друкую в "Максимумі", скидується на е-диск архівом за кілька секунд. Раніше друкували зразу в присутності клієнта, а тепер там щось ремонтують то забираю наступного дня після того як вислав/відніс на друк :-(
Всім доброго дня! Чи не підкажете де можна зробити студійну фотосесію?Хотіла б зробити чоловікові сюрприз на Миколая - альобомчик з фото. Ми очікуємо поповнення, і хочу пофотографувати свій животик В Баранських досить недешево, можливо хтось підкаже ще якісь інші варіанти?
Знаю одного фотографа, який робить чудові знімки, і має толк в художній обробці. Результат вражає!!! *****