Відповідь: Професійне фото Вірю. Але коли нарешті "втрафив" - довго сміявся (ларчік просто откривался). Декілька відеокарт теж замінив. Трудно...
Відповідь: Професійне фото Робила професійні фото у Андрія Янушевського. Ось, можна оцінити його роботи, виставлю деякі з них (мої ті що в сукні з соняшниками)))) Ресурси фотографа: http://yanushevski.livejournal.com/
Відповідь: Професійне фото Ага, файно Андрій робить. Незабаром вже побачимо і весільні фото в його виконанні. Ото трохи звіт моє, що в роботі: Багато тут хламити не буду, більше згодом на пікасі буде. О! Доречі вже десь незабаром Viltis повинна показати свої фото. Вся гілка вже півроку чекає...
Вілтіс всьо памятає, але фоти були зроблені лише в суботу тому я думаю, що покажу їх за пару тижднів. Всьо, що зараз можу сказати про свої фоти ( бачила такі манюнінькі пробнички, необроблені, які ми з мамою розглядали під лупою) -- вони трохи нестандартні. В плані місця....і сюжетів. Чесно признаюсь, в нас нема фото в італійському дворику, нема в Оперному ( за що я дуже злюся, бо спочатку ми домовились з адміністрацією...а потім нас туди не впустили ), ні в будинку вчених....Може, хотілося б...але...якби я фоткалась всюди, де хотіла, то гості чекали б нас до 12 ночі Є фото на коні , на іподромі, є на вернісажі, є в трамваї ( маршрут №1....дуже дякуємо за співпрацю, є в моїй суперовій машині ( хто бачив скажену молоду, яка їздила центром в відкритому ретро- автомобілі з довжелезною фотою--- це була я , є на дитячому майданчику,є біля кульмана ( таких фоток точно ні в кого не буде...бо я думаю, не всіх є брат-варьят, в якого півкімнати той кульнат займає.... Во...так що Вілтіс фото буде виставляти ....а Ви будете нещадно критикувати)вСІМ ЦЬОМ Діма, хотіла вам поставити плюс, а в результаті стерла всю свою відповідь. Ще скажу, що з нетерпінням чекатиму параду наречених, бо платтячко ся лишило, смокінг теж.....і фоток ще можна наробити ого-го.....але з нашими апетитами до фоток ми так весь сімейний бюджет стратимо
То якраз треба бути обережним з тим "хочу там, хочу там..." Бо бачив вже таке: сфотографувалися біля кожного пам’ятного стовпа, з кожною рідною людиною.... а один з одним жодної гарної знимки не мають тільки різні "приколи" і гора карток типу "тут був я". Схиляюсь до думки, що краще багато різніх кадрів в одному місці, ніж однакові пози у багатьох місцях. Так і альбом не буде нагадувати калейдоскоп-путівник, і більше уваги емоціям наречених і стосунків МІЖ НИМИ. А що таке фон? Його чим менше в кадрі, тим більше ВАС. Тож не журись за місцями — не в них щастя. Не настільки важливо ДЕ знято, важливіше ЩО і як :
Відповідь: Професійне фото Цікава така практика... з пробнічками... як у плівково-студійні часи. Я думав таке роблять тільки студії, які потім вам ваші ж фото поштучно продають. В тебе так само?
Відповідь: Професійне фото Ну,те, що фоти плівкові, то так і є, а потім вони цифруються. Не бачу в тому нічого поганого. А пробнички зробили , бо ми вже не могли дочекатись , коли той процес оцифрування, редагування закінчиться. Ну, і ми їх дивились для того, щоб розрахувати собі на скільки аркушів купувати альбом. Спочатку думали на 100, а тепер зрозуміли, що на більше А що означає поштучно продавати наші ж фото?тобто за кожну фотку ще доплачувати????
Відповідь: Професійне фото якось кумедно рабочий процесс построен если цифровать то почему не сразу на цифру снимать? а если уж на пленку то выдать десяток шЫдевров с ручной печатью, а остальные "за доп. оплату"
Відповідь: Професійне фото На цифру переводять майже всі фотки , бо ми хочемо записати диск з фотками для гостей є ж і такі фото, які є суто для нас.... А щодо друку, то звичайно, що друкується з плівки , але вибираю в альбом фотки я, а не фотограф. Так хотіла я, і шедеври вибираю я. І чому я повинна доплачувати за свої фотки, то я вже зовсім не розумію.Ніякої доплати нема. А щодо того, на що краще знімати на цифру чи на плівку.....Не знаю, я не професійнимй фотограф. Хоча, на цифру напевно трошки легше, бо фотка не вийшла, ти ї і стер, а тут видно кожну фотку, яка була зроблена.
Відповідь: Професійне фото а, тада понятно, это верно! плюс будет у вас на всяк случай копия, кроме пленок. там суть не в доплате за свои фотки, а в ручной печати с пленки (ну и проявке соотв.), но это все мое мнение, так что не удивляйся та тут и говорить неочем, на цифру намного оперативнее
Якщо чесно — я здивований... У тебе надіюсь не так, ти ж і сама знаєш як ви там домовлялися. Така система була в знайомої. Вона школу моделей закінчила, потім знімалась десь в якійсь студії і отримала тільки роздрукований індекс-прінт. Якщо хочеш більший розмір - плітиш гроші, які не пам’ятаю але то було дорого. А ще така система була колись в фотографів в часи плівки - їм платили за фото ПОШТУЧНО. Тобто приносиш пробнічки, а далі твій гонорар залежить від того, скільки ШТУК клієнт замовив. Кажуть, в Одесі ще й зараз така поштучна система оплати (навіть в епоху тотальної цифри). Ну нє.. я б інакше сказав. На плівку фотограф цілиться-цілиться-цілиться-ба-бах... є шедевр... або нема... Тому і знімають з більш закритими діафрагмами, з менш зернистими плівками, з більш автоматичними режимами, з менш екстремальним світлом і тп. словом менше можливості експериментувати і ризикувати. Чому? По-перше, не бачиш, що зняв. По-друге, не дозволиш собі знімати на кожен кадр по 5-6 дублів (як в мене деколи буває про всяк випадок або щоб попасти фокусом куди треба, або підловити вдалий момент руху). Професійна плівка то не кодак-голд за 12грн і якщо у твого фотографа не такі гонорари як у Джо Бюссінка наприклад, то не дозволить він собі зімати тисячі кадрів за весілля. От і вся різниця. Про те, що якісніше (цифра-плівка) говорити не варто взагалі. Гіпотетично якась перевага (те, що по широті охоплення професійна чорно-біла плівка крутіша за цифру) таки є на стороні плівки (чисто гомеопатична імхо), але один вдалий кадр ціною десятка незнятих — то дуже визначальний момент як на мене. Тоді що ти маєш на увазі під Раз друк з плівки, значить можна зразу після проявки друкувати, яке там ще редагування? Витравлювання кислотою та ручна ретуш негативів пензликами та скребками? То ж тільки на великих форматах роблять де негатив хоча б 10х15см наприклад... вроді... Сама оцифровка займає мало часу. Сьогодні віддав плівки — завтра забрав з дисками.
Відповідь: Професійне фото Діма, я думаю мова йде про скан плівки, а потім ретуш кадрів - те саме ретушування шкіри, підгонка кольору та контрасту та забирання сміття. Важливий момент з цим всім - не переборщити, щоб не втратити шарм плівкової зйомки Однозначно згодна, що плівка передбачає менше експериментів - я як перейшла на цифру, то певний час, за звичкою, знімала як на плівку - цілилась-прицілювалась, а потім бабах - шедевр :D Єх, згадалось... І щось засумувала за духмяними кільцями плівки...
Відповідь: Професійне фото Я теж так подумав, і StYura так подумав... а viltis каже, що все з плівки буде друкуватись. Ось чому і перепитуюсь. Раз з плівки — значить можна хоч вже друкувати, а якщо плівка сканується-обробляється, тоді знову повертаємось до питання Юри: навіщо ж тоді плівка? можна було зразу в цифру зняти...
Відповідь: Професійне фото Фотки классные! Но, как по мне, тема не раскрыта. Где фотографическая правда первой брачной ночи????
Відповідь: Професійне фото Було свою правду "запєчятлять", а чужа - "нє ваше дєло" НЄ? Як на мене - то краще б в мене було 5-10 гарних, цікавих і оригінальних фото де ми разом, ніж три плівки ні про що, які я отримала в результаті ряду безтолкових подій до і підчас весілля. Тому я цілком поділяю вашу думку Діма - головне не кількість, а якість (як технічна так і по суті зображення).