Відповідь: Професійне фото Мне чет нравится эта фота. Хотя реализовать можно прикольней, можно сделать поблажку на то что фота делалась спонтанно, просто в переулок заезжала машина и у меня было сек 5-10 на то чтоб увидеть/придумать/использовать/свалить с дороги
Відповідь: Професійне фото незнаю, в тему це чи ні, але маю питання до жінок- фотографів. як щодо дрес-коду (чи ліпше то назвати щоденного одягу)? вам не здається, що обвішавшись технікою ми троха втрачаємо у зовнішньому вигляді? як вирулюєте із таких ситуацій? як щодо того, коли йдеш до друзів на вечірку (а не суто на роботу) і тягнеш фотоапарат? вдягаєтесь як в гості, чи як на зйомку? врешті, прокоментувати ситуацію можуть й чоловіки, але почути думку Нірванки Annjutka , Лілі та інші дівчата, що мають справу із фотографуванням для мене важливо дякую наперед
Відповідь: Професійне фото маю модний - до землі тягне а рюкзачок - зручний, але не такий файний а якої фірми торби зручні?
Відповідь: Професійне фото Дійсно, з рюкзаком на шпильках... одразу в ґрунт підеш... Трудно... Користаю 3 варіанти спорядження: 1. Лайт. Камера з 18-200 і спалах у чехлі. кладецця в любе. 2. Нормал. В фото-сумці камера з 18-200, +портретник, +розсіювачі, +батареї, + сан-комплект. 3. Супер. В рюкзаку сумка (п.2), ноут, штатив.
Відповідь: Професійне фото Коли я ходжу на вечірки, то якщо мене не попереджають, йду без техніки - все-таки йду відпочивати, а не думати, де-то її покласти щоб не скинули, не облили і не вкрали ) А якщо все таки йду з фотоапаратом, то всі дамські сумочки вже давно з твердим дном і достатньо об'ємні, хоча все одно беру лайт-варіант - світосильну 50-ку На роботі два варіанти, які залежать від задач і погоди - сумка на плече з змінним обєктивом, або рюкзак з усією технікою. Взуття максимально зручне, а одяг максимально стриманий і нейтральний- щоб в церкві знімати без проблем і не викликати зовнішнім виглядом якихось емоцій в різних вікових групах гостей-наречених-моделей.
Відповідь: Професійне фото Ніколи над тим не задумувалась, бо завжди одягаюсь так, щоб було зручно, з камерою чи без. Останнього разу фотографувала шлюб в костелі, то була на 10 см платформі в босоніжках і в сіренькому платтячку, по моєму камера гарно вписалась . Але в мене тільки сумочка, камера і 1 додатковий об'єктив. Тому не так все страшно Поки маю мало техніки. все поміщається в цю сумочку включно з телефоном-грошима-ключами, тому жіночу сумочку не ношу. А як треба лазити фотографувати, то даю чоловікові, бо з фотоапаратом і сумкою трохи незручно
Відповідь: Професійне фото Ну, я маю або літню сумку, в яку камера влазить без проблем. Або легку невелику сумочку, яку саме під нього й купувала. А шпильки, платформи - стандартне взуття. Вони мені за кадрами лазити не заважають. Із триногою гірше. Але вона мені рідко коли потрібна. Завжди найдеться на чому руки зафіксувати. От в неділю знимкувала деякі цікаві об"єкти, то на двої фото виявила власне віддзеркалення. От показую, як виглядає Лілька-фотораф (аматор, очевидно). :D:D:D
Відповідь: Професійне фото А у Вас рюкзак спеціальний для фототехніки чи звичайний? Бо я собі теж приглядають до нової сумки і хочеться щось в плані рюкзака, але спеціального для фототехніки не бачила у магазинах.
Відповідь: Професійне фото То простіше в мережі подивитися. Я ТАК рюкзак під повний боєкомплект вибирав. ~300-400 УО.
Відповідь: Професійне фото так фоторюкзаки бывают и по 300-400уе ))) маленький но очень емкий рюкзак 40-60уе
Відповідь: Професійне фото Коли ти вже покажеш готові, а не сирий матеріал? Ти їх коли-небуть доробляєш? Фулл комплект: кофр поясно-плечовий + рюкзак (такий 500грн коштує, але мені подарували). Влазиться: дві камери, лайт-диск, спалах, штатив, три-чотири-п’ять об‘єктивів, жменя різніх акумуляторів та карточок, парасоля, два батончика "LION" + пляшка допінг-хімікалії типу "Пепсі-кола" Якщо іду знімати в своє задоволення то переважно 30/1.4 вистачає. Отакого мене підловили (доречі підкажіть що краще в пологовий будинок брати? я во думаю 30/1.4 якраз гуд буде, щоб менше спалахом блимати).
Відповідь: Професійне фото это ОЧЕНЬ сложный вопрос, сейчас нет времени и желания возиться в ФШ потому не доделываю. а так возможно... когдато... ))))
Відповідь: Професійне фото Спалах дитині - що вам відро крижаної води на голову,тому ВЗАГАЛІ БЕЗ спалахів...