Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Професійне фото

А скільки ти знаєш випадків "рекламації"?
    -Отож... Принесли б пару-трійку разів на переробку...
    І причина ТАКої якості - конвейєр.
    І на весільних фотах тяжко придумати щось нове. І ця галузь заповнюється ширпотрєбом.
    ЗІ: пиріжками і вєнікамі не займаюсь, ти шось переплутав оп'ять...

2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

угу - "счас". так тобі й кинуться переробляти ;)
    і причина поганої якості - зовсім не конвеєр. а тотальна халатність та ламерство.
    от і виходить - хочеш професійне фото - є кілька фотохудожників, платиш дорого, але маєш.
    а якщо не маєш часу тих художників шукати чи грошей заплатити - користаєш тим ширпотребом, що є.
    Причому з покращенням фотоапаратури - отримуємо все халтурніші фотоальбоми.

3. levandivka

+1. Я знаю альбомного фотографа, якого жаба дусить на апгрейд. І клієнти бідкаються...
    Не кинуться, але подумають. А це нікому не заважало.

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

для "подумають" потрібні дві передумови - щоб "фотограф" серйозно поставився до проблеми (ну тобто відразу дати в лоб, а тоді говорити), і щоб в фотографа було чим думати...
    --
    Тим часом "пацієнти" фотографів згідно гасла "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих" купують цифрові фотоапарати та відеокамери, і, з покращенням апаратури, роблять все кращі та кращі роботи...

5. Jasmin

Jasmin Well-Known Member

Шановний New Shrek!
    всю тему ви зосередили на моїх 41 фото...
    По-перше хочу вам сказати що вище попереджала що фото скановані і це не не дуже хорошому сканері, про це я попереджала. тому про якість фото говорити не варто!
    По-друге фото робилися в 2003році, до 2007р і сама ідея фотозйомки і метод обробки змінилися кардинально! це потрібно побачити і тоді вже писати свої роздуми!
    По-третє весільних фото у мене не 41, а більше 150... це просто частина виставлена на ваш розгляд...

і взагалі не будьте такими предвзятими будь-ласка :clapping:

доречі фотостудія Мрія робить супер альбоми, дитячі просто слів немає :radist:

6. Forpost

Forpost Стоїк

Та я не проти ,просто тема Peris

7. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

а мені подобаються робти цього львівського фотографа: http://vesillya.blogspot.com/ тим більше, кохання у Львові сповнене романтикою! ехх...хочу бути нареченою

• Подобається Подобається x 1
  8. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Неодмінно підіть у фотостудію Баранських, що на вул. Франка, на початку... До Вадима Микитенка:y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: Я з ним знайома, він справді СУПЕРОВИЙ фотограф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І людина просто чудова!:rolleyes:

9. Stanley

Stanley Від Сяну по Кавказ!

Композиція фото ніяк не залежить від якості сканування. А саме композиційна побудова кадру є ознакою майстерності фотографа. Технічна якість зовсім не є ознакою "професійності" чи "майстерності", а лише свідчить, і то не завжди, про використання якісної апаратури, а її в наш час , при нгаявності бажання ( і грошей) може купити кожен.

10. levandivka

ТАК, але доведеться докупити знання, вміння користати і руки...

11. StYura

StYura New Member

Ну во-первых это типичный подход бомбилы, а во-вторых каждая свадьба индивидуальна и поэтому новое надо не искать а видеть. А ширпотребом заполняется как всегда только нижняя ценовая категория, не хотите получить говнофотки - не экономьте на фотографе, это относится и к видео, и к банкету, да и ко всей организации праздника

12. levandivka

Не буду сперечатися. ТАК і є. Бомблю і на "художку" не зазіхаю.
    І не бачу в цьому підстав соромитися.
    Не сприйміть за "злопам'ятність". Вчора переглядав Вашу галерею. Саме з цією думкою завершив перегляд:
    Нового не побачив. :cowboy: Чесно!
    Геніїв, творців нового завжди мало...

ЗІ: порада.
    Маестро, будьте обережнішим. :)

13. StYura

StYura New Member

Так я вобщем не конкретно Вас имел ввиду, а просто говорил про такой подход к фото. Если задело - сори
    Частично согласен с тем что фотки там есть однообразные, поэтому в новом сезоне хочу подойти к свадебному фото немного подругому. Должно быть лучше :) Но есть фотки которые я бы не постеснялся большим форматом на стену повесить.
    Каждый человек видит только то что хочет, возможно Вы не внимательно смотрели, а возможно не хотели видеть. Тут еще смотря что понимать под словом "новое". Возможно новое это много динамики? или треш? а возможно очередная реинкарнация "невесты на ладошке"? что для Вас новое?
    Сарказм в сторону. Я написал то что думал.
    100% но к этому надо стремиться

14. levandivka

Не заділо, писав вище.
    Просто "необережне" слово на форумі, іноді, несподівано, стає початком конфлікту.
    А воно нам треба на форумі? :)

Я - про сюжети фотографій. Пара на трамвайній колії, молода на долонях.

15. StYura

StYura New Member

Сюжет в целом один - свадьба молодых и фотограф не в праве придумывать и навязывать что-то свое
    Вот такой подход мне уже больше по душе. Именно больше репортажить, брать не постановкой, а подсказками молодым, ловить моменты и эмоции!

Львов довольно консервативный город на мой взгляд и тут со времен жесткого застоя сформировался довольно убогий подход к фото. Только сформировав новый подход к фотографии (репортажной/свадебной/событийной) можно будет нормально работать и не стесняться называть себя фотографом :)

16. levandivka

Тю...
    (на вухо) знову гострі оцінки..?
    "Я, Вань, такую-же хочу..." - не сьогодні придумано, і не вчора. І стосується не лише фото-культури.
    Нє?

17. StYura

StYura New Member

тю2.. :)
    я ж написал "на мой взгляд"
    в точку, но меня такой подход в будущих клиентах не устраивает, да и люди немного наелись уже "как у всех" хотят чего-то нового чаще, правда не всегда знают чего именно :)
    Правильно! Кто бы ты ни был скажи "Нє" такому подходу!:y:

18. Радість

Радість Well-Known Member

Ми були пару місяців назад в Баранських. Фотографували дітей. Мені не сподобалось.Фотографом була старша жінка. Дуже галаслива, в мене аж вуха боліли після того. Зі всього що вона нафотографувала, ледво вибрали 3 фото. Спробуємо тепер в Мрію піти.

19. StYura

StYura New Member

:haha:) я тож как-то был свидетелем ее работы, это Баранская старшая (не помню как звать), делает пофигистически, из того что я видел. А в Мрию правильно идете, мне их детские работы понравились

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Ми в Баранських робили весільні фотографії, але фотограф була була молода жіночка. І "розкрутила" так що про камеру я практично забула і не звертала увагу, і фотками задоволені. В Мрії малу фотографували - теж дуже добрі враження, ще раз туди підемо обов"язково.

а де твій аватар? :)