Відповідь: Професійне фото А скільки ти знаєш випадків "рекламації"? -Отож... Принесли б пару-трійку разів на переробку... І причина ТАКої якості - конвейєр. І на весільних фотах тяжко придумати щось нове. І ця галузь заповнюється ширпотрєбом. ЗІ: пиріжками і вєнікамі не займаюсь, ти шось переплутав оп'ять...
Відповідь: Професійне фото угу - "счас". так тобі й кинуться переробляти і причина поганої якості - зовсім не конвеєр. а тотальна халатність та ламерство. от і виходить - хочеш професійне фото - є кілька фотохудожників, платиш дорого, але маєш. а якщо не маєш часу тих художників шукати чи грошей заплатити - користаєш тим ширпотребом, що є. Причому з покращенням фотоапаратури - отримуємо все халтурніші фотоальбоми.
Відповідь: Професійне фото +1. Я знаю альбомного фотографа, якого жаба дусить на апгрейд. І клієнти бідкаються... Не кинуться, але подумають. А це нікому не заважало.
Відповідь: Професійне фото для "подумають" потрібні дві передумови - щоб "фотограф" серйозно поставився до проблеми (ну тобто відразу дати в лоб, а тоді говорити), і щоб в фотографа було чим думати... -- Тим часом "пацієнти" фотографів згідно гасла "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих" купують цифрові фотоапарати та відеокамери, і, з покращенням апаратури, роблять все кращі та кращі роботи...
Відповідь: Професійне фото Шановний New Shrek! всю тему ви зосередили на моїх 41 фото... По-перше хочу вам сказати що вище попереджала що фото скановані і це не не дуже хорошому сканері, про це я попереджала. тому про якість фото говорити не варто! По-друге фото робилися в 2003році, до 2007р і сама ідея фотозйомки і метод обробки змінилися кардинально! це потрібно побачити і тоді вже писати свої роздуми! По-третє весільних фото у мене не 41, а більше 150... це просто частина виставлена на ваш розгляд... і взагалі не будьте такими предвзятими будь-ласка доречі фотостудія Мрія робить супер альбоми, дитячі просто слів немає :radist:
Відповідь: Професійне фото а мені подобаються робти цього львівського фотографа: http://vesillya.blogspot.com/ тим більше, кохання у Львові сповнене романтикою! ехх...хочу бути нареченою
Відповідь: Професійне фото Неодмінно підіть у фотостудію Баранських, що на вул. Франка, на початку... До Вадима Микитенка:y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: :y: Я з ним знайома, він справді СУПЕРОВИЙ фотограф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! І людина просто чудова!:rolleyes:
Відповідь: Професійне фото Композиція фото ніяк не залежить від якості сканування. А саме композиційна побудова кадру є ознакою майстерності фотографа. Технічна якість зовсім не є ознакою "професійності" чи "майстерності", а лише свідчить, і то не завжди, про використання якісної апаратури, а її в наш час , при нгаявності бажання ( і грошей) може купити кожен.
Відповідь: Професійне фото Ну во-первых это типичный подход бомбилы, а во-вторых каждая свадьба индивидуальна и поэтому новое надо не искать а видеть. А ширпотребом заполняется как всегда только нижняя ценовая категория, не хотите получить говнофотки - не экономьте на фотографе, это относится и к видео, и к банкету, да и ко всей организации праздника
Відповідь: Професійне фото Не буду сперечатися. ТАК і є. Бомблю і на "художку" не зазіхаю. І не бачу в цьому підстав соромитися. Не сприйміть за "злопам'ятність". Вчора переглядав Вашу галерею. Саме з цією думкою завершив перегляд: Нового не побачив. :cowboy: Чесно! Геніїв, творців нового завжди мало... ЗІ: порада. Маестро, будьте обережнішим.
Відповідь: Професійне фото Так я вобщем не конкретно Вас имел ввиду, а просто говорил про такой подход к фото. Если задело - сори Частично согласен с тем что фотки там есть однообразные, поэтому в новом сезоне хочу подойти к свадебному фото немного подругому. Должно быть лучше Но есть фотки которые я бы не постеснялся большим форматом на стену повесить. Каждый человек видит только то что хочет, возможно Вы не внимательно смотрели, а возможно не хотели видеть. Тут еще смотря что понимать под словом "новое". Возможно новое это много динамики? или треш? а возможно очередная реинкарнация "невесты на ладошке"? что для Вас новое? Сарказм в сторону. Я написал то что думал. 100% но к этому надо стремиться
Не заділо, писав вище. Просто "необережне" слово на форумі, іноді, несподівано, стає початком конфлікту. А воно нам треба на форумі? Я - про сюжети фотографій. Пара на трамвайній колії, молода на долонях.
Відповідь: Професійне фото Сюжет в целом один - свадьба молодых и фотограф не в праве придумывать и навязывать что-то свое Вот такой подход мне уже больше по душе. Именно больше репортажить, брать не постановкой, а подсказками молодым, ловить моменты и эмоции! Львов довольно консервативный город на мой взгляд и тут со времен жесткого застоя сформировался довольно убогий подход к фото. Только сформировав новый подход к фотографии (репортажной/свадебной/событийной) можно будет нормально работать и не стесняться называть себя фотографом
Відповідь: Професійне фото Тю... (на вухо) знову гострі оцінки..? "Я, Вань, такую-же хочу..." - не сьогодні придумано, і не вчора. І стосується не лише фото-культури. Нє?
Відповідь: Професійне фото тю2.. я ж написал "на мой взгляд" в точку, но меня такой подход в будущих клиентах не устраивает, да и люди немного наелись уже "как у всех" хотят чего-то нового чаще, правда не всегда знают чего именно Правильно! Кто бы ты ни был скажи "Нє" такому подходу!:y:
Відповідь: Професійне фото Ми були пару місяців назад в Баранських. Фотографували дітей. Мені не сподобалось.Фотографом була старша жінка. Дуже галаслива, в мене аж вуха боліли після того. Зі всього що вона нафотографувала, ледво вибрали 3 фото. Спробуємо тепер в Мрію піти.
Відповідь: Професійне фото ) я тож как-то был свидетелем ее работы, это Баранская старшая (не помню как звать), делает пофигистически, из того что я видел. А в Мрию правильно идете, мне их детские работы понравились
Відповідь: Професійне фото Ми в Баранських робили весільні фотографії, але фотограф була була молода жіночка. І "розкрутила" так що про камеру я практично забула і не звертала увагу, і фотками задоволені. В Мрії малу фотографували - теж дуже добрі враження, ще раз туди підемо обов"язково.