Відповідь: Професійне фото А Наталя в курсі, що Ви постите її фото? І хоч таку дівчину зіпсувати в принципі неможливо. все одно - браво!
:shutup: Ми домовились, що я нічого не вивішую в пікасу поки вона не приїде. Самому аж руки сверблять... але обмежусь тільки цим — думаю, що абсолютно ніяк нікого не дискрімінує. Зіпсувати (на фото) можна будь-кого, то, мабуть, всі знають. То будемо вважати я Нірванці адресував .
Таварисчи!!!! Блюр это есть пльохо - извините за мои пять копеек . Имхо чем профессиональней фотограф, тем меньше он будет прибегать к этому методу. Фактура кожи должна быть. Опять дико извиняюсь, если чего не поняла :o А я вообще снимаю задаром... почти. Заходите в гости - http://sedneva-anna.livejournal.com/ Правда там пока не много, но... ********************************* Здравия желаю!!! Не болейте!!! :8:
Відповідь: Професійне фото Покажу фотку друковану 20х30, там нормальна фактура. Є три варіанти цього кадру: чистий, блурений на грані (з фактурою) і середній. Не треба тут кидати шумні гасла: що погано, а що добре — вирішує замовник. Буду знімати "задаром почти" — буду віддавати необроблені фотки. А наразі роблю так, щоб потім не "відмазуватись" саморобними законами естетики. Моє бачення 98% співпає з баченням клієнтів і всі мої експерименти з кольором і ретушем я віддаю як дубль до оригіналу. Є речі (я про постпроцесінг), які я не дозволяю собі не зробити, тому кількість зйомок обмежується часом, який іде на обробку, а не навпаки. От наприклад зневажливо ставлюсь до бруду в кадрах, а дехто його просто ігнорує або не бачить.
Кто говорит что ненужно обрабатывать? И "почти даром" не равняется без обработки, странно что Вы так подумали. Фотошоп форевер! Главное меру знать. У нас с вами она разная. И заметьте я ничего крамольного не говорю. Не ищите в моих словах обиду, я уважаю Вас как фотографа и мне очень нравятся Ваши работы. Если Вы негативно реагируете на критику, я это учту и в Ваш дрес её никгда не будет. :borat: Не хотите обидных слов в свой адрес - не обижайте других. Мой эстетический вкус воспитывают фотобанки, там такой номер с блюром не пройдёт. Т.к. очень жёсткий отбор. Поэтому я и ориентируюсь на их клиентов. О, вот и истина - у нас с вами просто клиенты разные! Я тут, это, дополнить хотела бы... Фото 20х30 это конечно для клиента показатель и ,возможно блюра там особо не видно. Мы говорим о разных вещах. В банках инспектор рассматривает присланые работы при 100% увеличении сантиметр за сантиметром и всё что ему не нравится - на мусорку... Уменьшать до 20х30 чтбы частично скрыть возможные деффекты тоже не в моих интересах т.к. чем больше фото, тем быстрее его купят. Вот поэтому я и обратила внимание на блюр. Насчёт "кидання шумних гасел" - я нахожусь в ветке про професийне фото и думаю не грех высказать своё мнение, тем более ничего страшно шумного в своём посте не вижу.
Відповідь: Професійне фото Peace! Та все ок Про переблюр я признався, посипав голову попелом . Критику радо приймаю цілими відрами ! Власне для того напевно ж і показую. А щодо звинувачення в шумності, то тому виною інтонація посту «Таварисчи!!!!» Що поробиш — недоліки віртуального спілкування. Повторю ідею, яка тут вже неодноразово озвучувалася — треба знайомитись в реалі і потім не трактувати неправильно смайли і знаки оклику один одного . Здибемось якось на фотофорумівці
Відповідь: Професійне фото От насмішили )))))) На те, щоб я когось бив — дуже важко заслужити. Ви в мене покищо навіть на погане слово не заслужили ))) хай так і буде.
Відповідь: Професійне фото може хто порадить якими режимами і при якій витримці та ін. зручно знімати у приміщенні та на вулиці вночі. маю їхати на ніч Лцуького замку. дуже хочу гарні фото. в мене камера Nicon D80 наперед вдячна
Відповідь: Професійне фото ТАК то від конкретного кадру (освітлення) залежатиме і оптики. Єдине, що мусить бути 100% - штатив (і, бажано, пульт ДУ).
Відповідь: Професійне фото По-перше раджу потренуватися спочатку на вулицях Львова щоб потім не гаяти даремно цінний час і вже все вміти. Якщо немає штатива, ставимо камеру на камінь (цеглину, пень і тп стійку тверду поверхню) вмикаємо затримку затвора (коли спочатку дзеркало підіймається а тоді знімає), + зйомку з автоспуском (2 сек вистачить). Вимикаємо авто-ISO (!) і ставимо ISO-100-200 не більше. Переводимо камеру спочатку в режим Р і дивимось що з того вийде ))) Якщо кадр вийшов не такий як хотілося (затемний чи засвітлий) переводимо в ручний режим (М) і підбираємо експозицію вручну відносно параметрів пробного кадру. Якщо в кадрі є точечні джерела світла (ліхтарі, гірлянди і тп) то діафрагму краще призакрити наприклад до f/16 - тоді вогники будуть мати красиві довгі промінчики, але витримка буде дуже довга тому слідкуйте щоб камера стояла непорушно! Ну і знімати (як завжди) бажано в RAW. Гарних вам кадрів. Якщо щосб буде неясно в процесі - дзвоніть.
Відповідь: Професійне фото Нема коли спати. Переважно зараз сплю з 4:00 до 8:30... Фотошоп багато часу зажирає... Зате поки файли конвертуються можна на форум зайти чи кіно подивитися яке Доречі,хто не чув. В Києві намічаються семінари Мєдвєдєва (той що з Ст.Птб.). Ціна 100-200Є залежно чи 1 чи 2 дні. Дата десь 15-16 липня. Рекомендую.
Відповідь: Професійне фото дякую всім за поради! семінаром дуже зацікавилась. може спробую взяти участь.
Відповідь: Професійне фото Головне — щоб вдома свої не голодували. А там якраз навчать як більше заробити . Якби м не мав запланований ремонт тисячоліття і ще пару нюансів - поїхав би 100% хоч на день, з людьми цікавими познайомитись і тд. Може ще якось вирвусь, буде видно...