Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

Відповідь: Професійне фото

1800 долярів???
    чи 180!?
    Я чула про такий обсяг роботи за 500-700$(приблизно)

2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Та долярiв :)
    Це ще дешево. Всякi чорнобiлi та сепiя прибамбаси i цифрова обробка набереться в $3000 - $4000 дУлярiв. (тисяч)

Ясно, ну то нас тут "мають" як хочуть...

3. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

думаю, що тут "грає" співвідношення цін загалом і послуг...(зарплата, ну ви розумієте)

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не думаю, що можна дати вузький коридор цін. :)
    Існує велетенський розрив у доходах, підходах, понтах і майстерності.
    Нє?
    Наспівуючи:
    Я не Рафаэль, ну так что ж, так что же,
    Верю я, что все же любовь поможет...

• Подобається Подобається x 3
  5. StYura

StYura New Member

у нас это наверно высший уровень цен )))

6. dimalozz

dimalozz Member

З одного боку — так, а з іншого... культура...
    Я колись живо спілкувався на одному доволі крутому (для Львова) весіллі з командою, що забезпечує феєрверки-салюти...
    У нас дуууууже багато людей викидають дуууууже великі гроші на оте «пантове» задоволення, яке триває кілька хвилин. Деякі цифри мене просто приголомшили...
    Я хочу сказати, що є прошарок людей (і у Львові він великий) які витрачають на «понти» багацько грошей (лімузин, торти, прикраси, піротехніка, і навіть дорогущі страви, які ніхто не їсть не кажучи про напої) ретельно вибирають костюм, плаття, салон краси і тп, а в результаті фотографують то все мобільними телефонами!!! Для мене то трохи дико. Тим більше, що фотографи в нас покищо не коштують 5.000$ і більше.. хоч би якогось найдешевшого запросили...
    В таких містах як Москва та тема вже зрушена з місця, бо всі віп-клієнти користуються послугами весільних агенцій і просто не можуть не побачити те, що втрачають відмовляючись від проф. фотографа. А в нас де ви побачите справді якісне весільне фото? Буквально жменька класних фотографів, які і не рекламуються ніде бо і так завалені роботою на рік наперед. Навіть низькопробні бомбіли часто думають, що те, що вони знімають — вершина майстерності, оскільки порівнювати себе не знають з ким.

7. Koza-Dereza

Це трошки оффтоп, але на мою думку викидувати $5000 на фотографії це теж понти. Тут люди ще й не такі понти показують. Просто хто які понти може купити, такі і показує.
    А доходи... повірте мені, не кожна молода може заплатити з гаманця $30,000 на весілля, але в середньому такі ціни на весілля. Люди заганяють севе в борги дуже по дурному.

Ех, казала чоловікові, поїхали до Львова, там за наші гроші таку свадьбу відгуляємо... а тут...

• Подобається Подобається x 4
  8. dimalozz

dimalozz Member

Ото ж бо й воно. Потрібно правильно розставити пріорітети: на чому економити, а на чому — ні. Тут вже кожному своє... А загалом, звісно, в нас рівень цін нижчий.

9. StYura

StYura New Member

так иногда киевляне делают, вместо скромно отгулять свадьбу в Киеве, делают ее с размахом в регионе

• Подобається Подобається x 2
  10. dimalozz

dimalozz Member

Наприклад в Туреччині... ))))

Громадяни — є дві новини.
    1) Зараз доробляю напильником собі сайтик... http://dimalozz.ho.com.ua
    покищо там тільки про весільне фото і розділи недороблені... фірмовий стиль теж чисто для обкатки, але загальні зауваження по сайту хотів би послухати. Коли відшліфую то — повішу на нормальний хостінг.
    2) Відкрито спеціалізований форум львівських весільних фотографів. Інформація в приват.

• Подобається Подобається x 1
  11. syavych

syavych копач

З сайтом сюди, а там поглянемо :cowboy:

12. dimalozz

dimalozz Member

«там» — то не то. Я ж хотів думку фотографів, а не сайтобудівельників. Про баги сайту як сайту я знаю )))

13. Oleh Holovackiy

Oleh Holovackiy Active Member

Привіт. Ти мою думку знаєш на рахунок твоїх робіт.
    Порада - роби вже повноцінний сайт. В тебе є що показати, для чого на щось чекати)))

14. viltis

viltis Well-Known Member

дымочка мені скинь., плз , сайтик тих фотографів....

15. dimalozz

dimalozz Member

Ти вже фотографуєш весілля? Покажи адміну пару робіт [​IMG] (можна тут) і отримаєш допуск (адмін форуму на цьому форумі теж сидить). Просто форум, наскільки я зрозумів, для фотографів, а не для клієнтів :shy: ...

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Чому?

17. levandivka

Чорно-біла каста... :)
    (щоб не сказати мафія) [​IMG]

18. sviatko

sviatko New Member

каста-не каста, а той форум, якщо я правильно зрозумів ідею, задумувався, власне як місце для спілкування фотографів. Без огляду на наречених чи інших потенційних замовників. Де б можна було обговорити якісь технічні чи творчі питання без зайвого самопіару чи самолюбовання, розрахованого на таких читачів, що неминуче б приводило до конфліктів. А так в тісному "сімейному" колі багато могли б бути вільнішими і чеснішими.

19. levandivka

От і нам би ТАК... [​IMG]

20. Koza-Dereza

не знаю в яку тему залiпити цей комент, то пишу тут:

Я оце читаю читаю про те хто який чудовий чи поганий фоторгаф на рiзних гiлках i хочу висловити свою думку. Так от, я думаю що вмiти корегувати фоторгафiї в фотошопi не є показником таланту робити фотографiї, тобто знiмати фотографiї, це є талант чи вмiння працювати в фотошопi, що теж не аби що. Але людина яка вмiє "прицiлитись" пiд правильним кутом, стороною, захопити свiтло, захопити сторони зображення що показують всю красу - оце i є на мою думку талант фотографування. А що до весiльних фотографiй, я i сама можу свої фотки перекласти на чорно бiлi чи сепiя, залiпити себе в сердечко чи поставити маленьку мене на його долоню.
    I ще я вбачала тут суперечки щодо всяких супер камер якi нiбито мають покращити чи погiршити якiсть фото. Так, звичайно супер камера знiме кращий знiмок, але в руках талановитої людити i звичайна мильниця вiдзнiме супер зображення.

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)