Відповідь: Професійне фото у нас во Львове есть еще один парень снимает просто обалденно (если он читает форум пусть отзовется) и пейзажи в т.ч. вот ссылочка
Відповідь: Професійне фото Вот кусочек фешнвик... дальше не сидела http://picasaweb.google.com/St.Yura/FashionWeek
Відповідь: Професійне фото Гурт «Скрябін» на вечірці «Кухня-паті» в кав’ярні «Coffee-in-Leopolis» http://picasaweb.google.ru/dimalozz/SkryabinInCoffeeIn
Відповідь: Професійне фото Я чомусь раніше оминав цю гілку... Мабуть тому що у ній, як на мене, було більше дискусій про особистості ніж про фотографію. Ну якщо щось не так зрозумів то прошу камені в мою сторону не кидати, я тут не так давно і не так часто буваю. Але от сьогодні зайшов. Сподобались дискусії щодо цієї фотки, сподобались обробки Діми і критика форумчан. Фото дійсно цікаве - захотілось і самому спробувати обробити. Ось що з цього вийшло:
Відповідь: Професійне фото Ну так, його розмістив Sviatko у цій же гілці трохи раніше... Справа моя обробка.
Відповідь: Професійне фото зовсім по-іншому сприймається, трохи штучно, як на мене коли падає сніг, то якраз бачити будеш, так як першій фотці, ніби через мокрі вії білий плямою, занадто яскравий, наречена зливається зі снігом (чи так було задумано?) в мою теж, я з "професійним фото" на Ви
Відповідь: Професійне фото Так, згідний, виглядає більш, так би мовити, графічно і сніг сильно виділяється. Але мені власне хотілось це підкреслити... Ну тут вже Діма писав про смак фломастерів... ))) Ще одна важлива річ... Це вже стосується не лише цього фото. Дуже важливо на якому моніторі переглядати. В мене монітор СRT (тобто електронна трубка) а в мого брата TFT. Глянув на це ж фото - жахнувся.. Зовсім інша фотографія. Якась плямиста, переконтраст, кольори зовсім не ті... Мабуть тепер буду усі фото перевіряти ще й на TFT моніторі перед тим як постити на форумі. Щоб не лякати людей ))
В мене теж СRT (philips brilliance) але з контрастом трошки переборщив імхо... такий собі треш вийшов. Виклав ще пару слайдшоу. Все тут http://www.youtube.com/dimalozz Інші більше займають, вивішу пізніше. П.С. Там є ще два мої рекламні роліки (2003-2004р.), зроблені виключно з фотографій. Може кому буде цікаво.
Відповідь: Професійне фото З TFT моніторами складніше. Їх нелегко відкалібрувати до пристойного відображення. По замовчуванню більшість настроєні сильно переконтращені з перенасиченими кольорами. А передбачити всі монітори і як люди їх понастроювали неможливо. Я вже такого надивився навіть серед поліграфістів і фотографів... Один випадок - запросила мене одна фірма відкалібрувати їхній процес - монітор, сканер, принтер.... Прийшов, відкалібрував, перевірили - все нормально. Заплатили немалі гроші. Через тижні два дзвонять - приїдь, знову щось не те. Приїхав, справді повна єрунда. Почали шукати допитуватись - виявилось дизайнер фотки коректував кнопками brightness/contrast на моніторі. Йому так простіше було . Після того директор фірми всі кнопки позаклеював намертво . Подібне було раз і з дизайнером від Пилипчука. На фотосайтах, зазвичай, виводять шкалу, щоб, принаймні, грубо оцінити виставлені настройки яскравості/контрасності. Щодо обробки Євгена, то це вже більше не до фотографії, а до стилізації має відношення. Часом задача стоїть надати фотографії певної стилізації, напр., під старе фото, під олівець, під олійні фарби, під плівку з різними обробками, тощо. В такому ракурсі можна розглядати і це фото, власне як можливості стилізації, для використання у певних цілях. А я нарешті зробив альбом парі, яку знімав ще 22 вересня. Альбом ось тут.. Загалом ще 4 альбоми залишилось з минулого року .
Відповідь: Професійне фото Вас такие странички в альбоме не напрягают? о, меня тож такое интересует. можно договориться?
Відповідь: Професійне фото Юр, не треба єхидства. Мене не напрягає. А тебе? Ми вже якось говорили про те, що в людей різні смаки і я насамперед стараюсь зробити те, що подобається замовнику, у випадку весілля, це наречені. Собі б я, на сьогодні, не робив жодних монтажів. Прості фото, оброблені, щоб не було видно очевидного втручання. Я віддаю на диску людині те, що вважаю відповідним для себе зараз рівнем і вважаю його достатнім для того щоб фото помістити в альбом без такої обробки. Та ці фото, за бажанням, я можу оформити в такий альбом. Через кілька років, чи десятиліть людина зможе оформити інший альбом. Я цілком розумію людей з різними смаками і альбом зроблю саме так, як подобається людині а не, скажімо тобі чи іншому фотографу-критику. Я розумію, що бачивши тисячі таких фото вони тобі видаються банальними. Мені теж. От, скажімо в тебе, фото з шнуруванням нареченої тебе не напрягає? Як от тут? Мені ці фото так само набридли. Зараз така знимка є у 90 відсотків альбомів 80% фотографів. Чи вирізання по кольору, чи він /вона в фокусі а партнер ні, чи... Ти ж все одно їх робиш. І я роблю, бо нареченим це подобається. Бо, хоча б, на 100 фото креативу не придумаєш. Значно більше мене "напрягає" лице нареченої що блистить, на тому ж фото, чи те як ти його зкадрував. Я людям не раджу робити альбом з монтажних фото, а зараз навіть настоюю, щоб монтажів-колажів було, принаймні, не більше 40% альбому. Але якщо хочуть, якщо сьогодні людині таке подобається, то я зроблю для них це. Навіщо навязувати своє бачення, щодо альбому? Це ж не є невідворотно. Значно гірше взяти поганого фотографа і залишитись без знимок. А альбом можна хоч щороку робити новий під модні тенденції. Крім грошей ти нічого не втрачаєш. От наступний альбом в мене замовили в більш строгому вигляді. Раніше монтажами-колажами я приховував недоліки зйомки. Зараз роблю це виключно, коли таке замовляють і тому дивуюсь, що багато фотографів наче б і кажуть ціну за роботу, однак підкреслюють, що не хочуть братися, якщо альбом не замовляють. Хоче людина, я з чистою совістю заклею їй в альбом прості фото, нормально відретушовані і відкоректовані. Але хоче таке, можна і таке, хоче ще ось таке, немає питань, платить людина - будь-ласка. Аби залишилась задоволеною. Не розумію, тих фотографів (операторів, ведучих, музикантів), що гроші брати хочуть, а потім, я таке не роблю, я те не буду, я то не хочу. Головне - не зіпсувати нареченим настрій і, в нашому випадку, память про той день. Трохи обширно, але вже щоб вже не повертатись до цієї теми, бо вона вічна, і набридло говорити про одне і те ж. "Мене таке напрягає, а мене таке напрягає, а це банально, а це як "наречена на руці", а фото мають бути живі, а ні треба постанов, а сепія це минуле, а ні то зараз модно, а не можна робиту всю серію ч/б, а он медвєдєв робить і так далі і понеслось... Роби так, щоб наречені тобі були вдячні, а напрягає тебе - займись чимсь іншим. Та й взагалі, ти казав, що власні роботи краще обговорювати через icq, чи не так? Маєш якісь зауваження чи побажання, з радістю їх вислухаю, з задоволенням, бо й справді критиків маю дуже мало, а рівень ще дуже далекий від того, що хотілося б. Тільки дуже прошу не абстрактно, чи таке фото не напрягає, чи ні, а більш конкретніше покомпозиції, кольору, техніці зйомки, тощо... Щодо калібрування. Щоб відкалібрувати всю систему (монітор, сканер, принтер, інші пристрої) я зараз немаю відповідного апаратного забезпечення, бо зараз цим не займаюсь. Можу відкалібрувати лише монітор. Потрібно, пиши, краще в аську,з задоволенням би з тобою познайомився і допоміг.
Відповідь: Професійне фото ой, шож мы теперь обговаривать будем? я не против пообсуждать мои фотки, я на этом учусь. вот меня недавно потыкали носом что маловато ретуши, теперь буду больше внимания обращать на это тут кстати 2 подхода возможны 1: спросить у молодых что они хотят 2: показать то от чего они не откажутся
Відповідь: Професійне фото тоже вполне возможно, но куда ж вы тада смотрели когда клиента выбирали???
Відповідь: Професійне фото Кстати на счет собственных фоток. Есть фота на счет которой сомневаюсь фтопку или что-то в ней есть. Скажите свое мнение.
Відповідь: Професійне фото Десь так і пробую. Але ж візьми ту ж музику - є любителі т.зв. "попси", є року, є класичної музики та інше. В більшості випадків один оджного ненавидять і обпльовують. Скільки не давай слухати їм іншу музику вони її від того не полюблять. І я ніколи не стану на чиюсь сторону. Я поважаю смаки одних і інших. І можливо любитель попси через 5 років полюбить класику. А можливо і ні. Моя задача якісно відзняти. А оформити так, як подобається людині в даний момент. Як я вже казав, через 10 років, якщо її погляди зміняться, оформить по іншому, тут немає проблеми, немає суперечки. Можливо, фінансово я від цього програю, бо хто бачить такий альбом, а сам такого не любить до мене не прийде, хоч інший альбом, що я оформив, але він не бачив, саме до його смаку, але зате, я наче б поки не мав проблем з нареченими, що зробив їм не те, що вони хотіли. А це і їхній добрий настрій і моє хороше самопочуття. . Так і я про те ж. Не про концепції, що добрий смак, що ні. А про речі більш конкретні - помилки експозиції, неправильно вибрані параметри зйомки, ракурси, композицію, світло, промахи ретуші, тощо. В мене тих промахів ого-го скільки, це тих що я сам бачу, а скільки, що не бачу. Про те ж оформлення альбому, мені бракує креативу, не можу поки й сам знайти, те, що б мені подобалось на 100% (тому я наразі й схиляюсь до того, що собі б не робив ніякої монтажно-колажної обробки). Та й в інших не бачив, бо б запозичив :shutup: . Щодо технічного боку. Якось неприродньо обрізане коліно і низ кадру. На задньому плані попало півчоловіка, що тед не є гуд. Ракурс вибраний, на мою скромну думку, теж не найкращий – я б змістився трішки вправо і взад. Погляд зададто сильно повернутий вправо, із за чого майже не видно зіниць, один білок, що для Віки програшно, бо має справді гарні виразні очі. Щодо художності, то, знову ж на мою думку, теж не надто вдала знимка. Не має якогось цілісного образу. Поза, погляд мали б виражати якийсь елемент напруженості, очікування, а вираз обличчя швидше веселий, безтурботний. Для мене тут якийсь дисонанс. Хоча в художньому плані фото має зачіпляти якісь струни на підсвідомому рівні, викликати якісь асоціації. В кожного свій досвід, і відповідно можуть виникати якісь асоціації характерні для конкретної людини, а можуть бути такі, що зачіпатимуть досвід, накопичений людством. В даному випадку, мені здається, що фото не вдалося.
Відповідь: Професійне фото тут у нас немного разные взгляды, я бы хотел чтобы и через 10 и через 20 лет люди с гордостью показывали свой альбом и у них не возникало желания его переделать. Т.е. тут есть проблема, но решения у меня пока еще нет я видел и много, но просто передрать это невозможно. это общий подход стиль и т.д. это скопировать не так просто тут 100% согласен, потому спросил мнения других участников. спасибо за мнение!
Відповідь: Професійне фото Я не думаю, що розходяться, я б теж хотів, щоб це було вічне. Але то можливо, хіба як просте класичне фото. Будь-яка обробка, що пордобається сьогодні, завтра може розподобатись. Вчора я слухав одну музику, сьогодні іншу, завтра можливо ще іншу, вчора носив одне, завтра інше. Сьогодні квартиру оформив по одному, а завтра обставлю по іншому. Як на мене то очевидно, що тенденції змінюються, змінюються погляди. Тут, щоб було вічним треба вклеювати звичайні фото в класичний альбом. Тоді це буде актуально і через 100 років. Все інше - 100% зміниться. Але ж не всі хочуть строгу класику, як і не всі слухають лише класичну музику (я в тім числі). Прості фото залишаться назавжди. А оформлення альбому... А можеш поділитися? Я не бачив на сьогодні оформлення альбому, яке б я сказав, що мені подобається на 100% і яке буде актуальне через 10 років. Власне не фото, а його оформлення в альбом! Крім строгого класичного вклеювання.