Професійне фото

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем Peris, 17 сер 2007.

1. viltis

viltis Well-Known Member

Чесно кажучи, Ви мене своїм постом образили. Якщо б Ви уважніше читали, то прочитали б і те, що і деякі фотки Юри і ВІки я теж критикувала . Та й з Дімою ми тут багато дискутували.
    До речі, я з ними зовсім не знайома ( була до форумівки), на весіллі в мене буде інший фотограф. Ми просто спілкувались --фотографи зі своєї сторони, я зі сторони клієнта. І я завжди казала, що саме мені не пообається в тих чи інших фотках.

Не знаю, чесно ...в мене Ваш допис викликав певний осадок.

На сайті їх було набагато менше ...і Діма вважав, що там виклав кращі ..а мені сподобались власне ті, які є в двд форматі ...

Так, власне, коли фото "поскладані в певному порядку, і музика дає аки свій результат"

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Професійне фото

Уточніть адресацію. :)
    Кліпи зроблені суперовою +1.

3. viltis

viltis Well-Known Member

4. sviatko

sviatko New Member

Так, ситуація знову загострюється. Давайте вже відкладемо всі образи і особисті випади.
    В мене он настрій хороший і доброзичливий. Я вчора нарешті новий обєктив придбав, про який давно думав. Добре так на душі :)

Ага. З обэктивом про все забув. Дімине слайдшоу теж переглянув. Сподобалось, хоч моъ зауваження таки не зовсым врахував. Під музику воно зовсім все інакше дивиться, важко не погодитись з Viltis.

5. levandivka

Нє б, похвастатися, кокий..? Може б і решту погріло...

6. Slogan

Slogan New Member

Так и я о том. Сначала одни и теже фото не нравятся, а потом мнение стремительно меняется и они уже "ням-ням"

Да. Наверное оно.

А вообще, я не хотел обижать или накалять обстановку, просто у меня тоже все время осадок, от какой то игры. Вы ж тоже не всегда людям приятные вещи говорите. Просто я не смог промолчать. Я нервно реагирую на неискренность. Я сказал то, что думал, то что почувствовал. Искренне. То что для меня очевидно. Если неправ, то пусть другие меня поправят и осудят.
    Там уже где-то была мысль. Напр. к Юре. Проанализируйте критически фото Димы. Это, вопервых, снимет эту напряженность, во-вторых, мне, как начинающему фотографу, и другим будет очень поучительно и полезно. Ведь мне очень далеко до вашего уровня. Я тоже снял одну свадьбу и то друзьям бесплатно. Возможно здесь или гдето еще подучусь и тоже буду снимать что-то хорошее. Вот и хочу здесь видеть широкое собрание фотографов и потребителей, чтобы такие как я могли научиться, а Вы совершенствоваться.

7. sviatko

sviatko New Member

canon 24-70/2,8 L

Так я, вроді, як пробував. От набавлюсь трохи обєктивом, то ще чиїсь проаналізуєм, хто бажання виявить. Не виявить, то свої доведеться "помочити" :ninja:
    Тільки підкажіть мені темному, як фото з пікаси вставляти, а то двічі пробував, що в мене не вийшло. Робив так:відкривав фото в пікасі, копіював лінк фото (права кнопка на фото, скопіювати адресу фото), тоді на форумі вставити зображення, вставляв лінк, стирав зайву інформацію в кінці до .jpg, зберегти, і ніц не видно :-(. І де б то потренуватись можна, щоб модераторів не напружувати і не нервувати?
    Чого тут пишу, бо бачу тут більшість працює саме з пікасою...

• Подобається Подобається x 1
  8. viltis

viltis Well-Known Member

Читайте будь-ласка уважніше ...Бо я пчинаю вже злитись. Коли на мене наїжають просто так. а я злюся "рідко але мітко".

П.С. Вибачте, якщо я не дай Бог покритикувала Ваші фото ....
    П.С.С. Якщо Ви не помітили, на фотофорумівці мене трохи пофоткали. І лише деякі фотки мені сподобались ..і навіть не мені , а найближчим мені людям. І Діминих фоток там не так вже й багато:))) А Віка дійсно постаралась, за що їй велике ДЯКУЮ,,,,

9. StYura

StYura New Member

Все кому интересно учиться или общаться - пишите в личку, организуем встречу и поговорим о интересном.
    Если кому-то кажется что здесь закрытый клуб, он ошибается.
    Я надеялся что фотофорумовка разрядит обстановку, ан нет...:sad:

Смотри не на "работы Юры и Димы" а на фотографии. Почему ты комментируешь все время личности фотографов а не сами фотографии?
    Если сам не догадываешься то этим ты вызовешь новую волну флейма

сделал так же скопировал адрес .jpg картинки и вставил в тегах [ IMG ] [ /IMG ]
    Вроде все правильно делаешь, тока поподробнее насчет:

10. sviatko

sviatko New Member

Так спробую.
    Ось є фото:

[IMG ]http://lh3.google.com/studiokolobok/R8sDJOObsYI/AAAAAAAAEHw/TKGXdKaocl4/snih.jpg[/IMG ]
    Не виходить. От вставив таку річ. без пробілівв тегах. в мене порожньо.
    Хотілося б щоб кожен висловив свою думку про фото, мені на жаль це важко, бо я читав "метрів", тому хотілося б вашу, тих, хто не читав. Не як тест, а щоб всім нам навчитись "читати" фото. Якщо і таке обговорення зайве, то вважатимемо, що то моя спроба навчитись фото з пікаси вставляти :)
    Юр. А можеш мені скинути свій icq чи skype?

11. levandivka

Пропоную не оффтопити, а почитату сусідню гілку.
    Коли постите - маєте можливість попереднього перегляду і 20 хв. на корецію помилок.

12. sviatko

sviatko New Member

Каюсь. Гілку гейби м читав, здаєсі, жи роблю правильно, а воно, холєра, не даєсі. А ті помилки коректував-коректував, ніц невикориктував. Модератора м рожізлив, піду ліпше в баньку попарюсь. Шо ми тут селу робити? 3 шпроби вставити і результат рівний нулю. Нє то не для мене. Відпарюсь то може голова просвітліє і я сі верну. Бувайте

13. StYura

StYura New Member

задумка у фото интересная, но чего-то ей сильно не хватает... чего именно затрудняюсь сказать. Ракурс странный это точно

14. Kaff

Kaff Well-Known Member

Професійно - це також дорого коштує...

Це також може бути стильним. Як-мінімум відповідати духові часу (якогось конкретного, якщо воно не сучасне)

Поради вартують грошей. Без жартів!

15. StYura

StYura New Member

Для того чтоб за советы платили денег надо иметь сурьезный авторитет. Мы ж тут в лягушатнике все, так что советуем бесплатно :)
    а Вам, Kaff, если денег хочется то вы платный мастер-класс организуйте, работами блесните, глидишь и люди потянутся :)

16. Slogan

Slogan New Member

А работы Юры и Димы это не фотографии? И я комментирую личности. Мне не понравилась атмосфера форума и направление по которому пошла ветка.
    Так я думал, что форум для общения и учебы, а как оказалось это агитплощадка троих людей.
    Очень смешно. А вы их видели? Или вы уже раскритиковали всех, даже тех кто еще только собирается фотоаппарат купить?
    Ладно. Я смирился и ухожу. Толку тут не будет. Клиентом этой "троицы" я не стану, а больше тут никого не ждут. Переломить и достучаться мне не удалось. Меня не слышат. Агитируйте и дальше на здоровье.
    П.С. Надеюсь это мое последнее сообщение здесь, так что не напрягайтесь с ответом, разве что уж сильно кто заденет и мне захочется ответить (тут все принялись мне угрожать и Вилтис и ... Ну это через ПП так что промолчу).
    А если кого незаслуженно обидел, простите.

17. StYura

StYura New Member

кто ищет тот всегда найдет. На том форуме о котором ты вспоминал в начале для учебы будет больше инфы.
    но ты ж не учиться хочешь, тебе за родину обидно )))
    когда есть желание учиться источник знаний значения не имеет ;) особенно если речь идет об интернете
    ЗЫ: будь проще

18. dimalozz

dimalozz Member

Ти якось неправильно зрозуміла. Пікаса в мене в першу чергу для того, щоб викласти ЯКНАЙШВИДШЕ серію фотографій КЛІЄНТОВІ. Зразу ж після весілля починають телефонувати «покажи хоч пару кадрів». Там і обробка переважно ніяка, і вибірка кадрів робиться аби-як. А коли все дороблюю, то руки не доходять обновити в галереї, отак там і лежить купа сирого матеріалу, а багато хороших кадрів лежать в архіві.
    Більшість побажань в пості «як дизайнер — дизайнеру» мали рацію і я здається писав, що 99% тих ляпсусів, про які зазначено НЕ БУЛО в кінцевому варіанті. Для прикладу, подивись галерею Uliana+Pavlo, а потім те, що в результаті — в альбомі, побачиш різницю і не тільки в кількості кадрів.
    Саме слайдшоу я зараз трошки інакше роблю, наприклад так - люблю тут музику. Кадри вибираю не за якісним показником, а за сюжетним. Деякі кадри можуть бути незрозумілими сторонній людині, але для учасників події — вони мають вагу, нагадують про щось, що відбувалось в той момент. Я ж не для нету то роблю, а для молодят.
    Так і слайдшоу «Алла-Максим» як було зроблене ще тоді, восени, таким ви його і зараз бачили, тож не треба гніватись, що я не врахував зауважень :) (це вже не до Вілтіс, а до Святко:))

Вітаю. Улюблене скло Єрванта ;) [​IMG] Сподіваюсь 8-го зустрінемось.

Який ви меркантильний! :) [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    Я вам одну важливу річ скажу: E=mcІ І що, тепер мені з вас вимагати 5 гривень? [​IMG]

А хто вам заваджає це робити? Підключайтесь.
    П.С. На провокаційні вигуки з вашого боку реагувати не буду, вибачайте. Давайте жити дружно.

Ніхто нікого не проганяв. Чи ви можете назвати когось? Є хоч одна людина, яка показала тут свої фото і отримала негативні брехливі відгуки? Цитати — в студію! Чи слабт? Ви зайшли на форум і починаєте зі шкандалю — навіщо? Тим більше — необґрунтовано...

Ну так поверніть в іншу, більш професійну, сторону. :)
    А ви тут розводите якісь бабські інтриги про підступну змову, ворожий альянс і тп. Це ж смішно.

19. sviatko

sviatko New Member

Дім, хотілося б почути й твою думку про фото яке я давав, а також всіх інших небайдужих. Поки висловився лише Юра, за що йому окреме мерсі.

20. dimalozz

dimalozz Member

Ой! Я тільки тепер те фото побачив, виявляється воно довго завантажується чи що...
    По фото. Загальне враження приємне (не скажу що погане).
    При такій погоді «теплі» люди на холодному фоні виглядають дуже позитивно.
    Рух — ок, хороша фаза + трошки змаз по ходу.
    Тут багато не скажеш, бо думаю в серії такі кадри працюють, а щоб вони «працювали» самі по собі вони повинні бути віддточені по максимуму як сторінка журналу чи постер. Наприклад ось так [​IMG]
    Краще не міг — надто маленьке зображення, щей сильно скомпресоване, шкода часу з ним бавитись. Тепер воно стало ще менш чіткішим
    Що зроблено: порівняв перспективу, забрав дві пів-машини, забрав плями кольорові (замалював +\- в один відтінок), забрав червоність з шкіри молодих (селектів колорз), забрав зайві сліди з тротуару, продовжив перила на другій стороні дороги, продовжив дерева трошки, трошки забрав пляму в правомунижньому куті, забрав напис з сіті-лайта (можна туди їхнє фото якесь дати :) ), забрав кольорові плями з плаття (то може від компресії пішли), ну ніби й все. Випадково кропнув знизу трохи забагато [​IMG].
    Викладай цілі серії ;). Весільна зйомка то не окремі фото, бажано серіями дивитися.

• Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)