проект Жилищного кодекса - очередной "подарок" народу ?

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Оникс, 19 лис 2010.

1. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Не смеете, скорее всего.
    Дело в том, что по многим услугам существует четкое разграничение ответственности поставщиков услуг и Вашего объединения собственников жилья. Скажем по кондиции воды отвечает водоканал ДО внутридомового распределения воды.
    Вполне может быть и такая ситуация - воду хорошую подают, а внутридомовые трубы давно уже ржавчиной заросли.

2. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]Сьомочка тьі кушал сегодня хлеб с маслом?[/OFFTOP]

3. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/JF1S30DI.html
    ПРОЕКТ ЗАКОНУ УКРАЇНИ

від 04.09.2009 р. N 2307-д​
    Житловий кодекс України

Суб'єкт законодавчої ініціативи: Народний депутат України
    Автор законодавчої ініціативи: В. Рибак, В. Баранов, О. Попов, Ю. Сербін, Б. Пудов, І. Лисов, В. Яцуба, З. Шкутяк, Ю. Одарченко, А. Радовець
    Відповідальний комітет: Комітет з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства та регіональної політики
    Голова комітету: В. Рибак
    Проходження проекту за стадіями

Стадія проходження
    Дата
    Коментар

Я не против пени, как таковой. Платила и плачу вовремя, иногда и вперед... Но дело в том, что мы живем не в правовом государстве. И такие меры могут быть использованы не во благо. Да и некоторые иные моменты в этом новом жилищном кодексе, как и в земельном, который на подходе...

4. Оникс

Оникс Well-Known Member

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/4845457/

Подробнее: http://news.mail.ru/inworld/ukraina/politics/4845457/

5. OrangeSpring

OrangeSpring Well-Known Member

Я вас умоляю. При Кучме было в худшем состоянии уровня жизни - и ничего не было.

Критикуйте по делу. а не все подряд

6. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

Страшно, но мы не боимся...Интересно, а зачем жить в страхе?

7. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Да и правильно. Надо только самую малость - платить за коммуналку более менее вовремя. :)

8. Оникс

Оникс Well-Known Member

[OFFTOP]Простите, Minnie, но я сама определюсь, что и как мне критиковать и почему.
    Я часто не соглашаюсь с Вашими взглядами и Вашей критикой, но никогда не позволю себе указывать Вам или кому-либо еще, что и как писать на форуме ибо считаю это дурным тоном. [/OFFTOP]

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

аж занадто однобокий погляд на проблему, пані Мінні

от, наприклад, у мене -- кооперативний будинок, в якому моя сім’я мешкає на першому поверсі
    оскільки вода до опалення подається зверху, то на 9-5-у поверхах жарко, у мене вдома батареї холодні (якщо "на вході" температура води 70 градусів, то на виході 40 градусів), питання: куди поділася різниця; відповідь: на верхніх поверхах встановлено батареї з порушенням (немая прямого стояка, крани, в два-три рази більше ребер)

коли були морози, то прогрівали помшкання електричними батареями (це додатково 200-300 гривень), з’явився борг за оплення, можна сказати -- смішний, 2000 гривень

але платити мені не хочеться, бо виходе так, що я плачу не за себе, а за сусідів вгорі

і як законодавчо врегулювати цю проблему?
    а ніяк! бо сусіди на зборах або не бувають, або розвертаються і йдуть зі словами "я нічого у себе вдома робити не буду!!!"

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

В Донецке отрабатывают аферу по захвату жилья - эксперты

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Вибачте, але все це звичайний триндьож. Про який кодекс може йти мова, коли ігнорується діючий закон "Про ЖКП"? Візьміть та перевірте, чи згідно цього закону (прикінцеві положення) з вами ЖЕКи преуклали договір на строк, починаючи з 1.01.2006 року. Впевнений, що ЖК управління мають нас за лохів та ігнорують попереднім.

12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що у Прибалтиці ? Влада має можливість забрати любий будинок, тобто приватну власність, яка як відомо недоторкана та священна, а його мешканців, переселити у будь який інший, з своїм бажанням ? Дуже сумніваюся.

а де твій аватар? :)