Проект "5-а ранку" (трансформація сови у жайворонка)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем illia, 9 кві 2009.

?

Ви б вставали в 5ій ранку просто заради цікавості?

1. так, звичайно!

30,0%
  2. нііі, хіба би я здурів!

57,5%
  3. саме в цей час і встаю

12,5%
  1. Summer

Summer Well-Known Member

а я не можу в день спати, навіть як дуже хочу....:sad:

• Подобається Подобається x 1
  2. illia

illia Well-Known Member

вчора, в понеділок, себто на 12ий день.. я порушив графік і втав в 9:00. якщо чесно доволі прикро :sorry:. мав намір всі 30ть днів вставати в 5:00, а тут.. навіть трохи розстроївся і розчарувався, але потім всетаки вирішив не покидати початого і сьогодні розпочав день з прекрасної ранкової пробіжки :)
    тепер по суті. в цей день, не знаю точно коли, але думаю десь в районі 5ої, пролупив на пару хвилин очі, тобто організм вже починає звикати до такого режиму і це мене трохи тішить. знову ж таки як встав в 9:00 почувався незрівнянно гірше ніж в попередні дні, тому є стимул продовжувати. от так от :hi:

• Подобається Подобається x 4
  3. оригіналка

оригіналка Well-Known Member

Ну неможу вдень спати, якщо навіть дуже змучена - всеодно не засинаю. Сплю тільки вночі, встаю рано, зранку в мене рівень працездатності більший..:)))

• Подобається Подобається x 2
  4. papillon

papillon Active Member

Найкраще спиться зранку - коли заведеш будильник на хвилин 10-15, а то і 5-) до наступного будильника:)

А ви доречі, панове, скільки будильників заводите?:morning1:

• Подобається Подобається x 2
  5. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

А в мене вчора був проект "Не поспи нічку - зроби курсову":))) До 9 ранку сиділа,думала схибнусь з тим всім:crazy:
    В мене будильників 6 стоїть, а толку?:))) всеодно встаю тільки коли біологічний продзвенить:)))

6. papillon

papillon Active Member

я ще ставлю, окрім кількох на мобільних, на компі. Звечора ставлю завдання на автозапуск о потрібній годині і з запуском бадьорої пісеньки, і пускаю комп у сліп. Зранку встаю під класну музичку з гарним настроєм, якщо навіть 2 годинки спав:yahoo:

• Подобається Подобається x 3
  7. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

А як то робиться, поділіться:scratch_one-s_head:

8. papillon

papillon Active Member

Треба (по іншому не працюватиме) створити в свому еккаунті (це для Віндовса) пароль.
    Далі "Панель управления" -> "Назначение задач" -> "Создать" -> вибираєте улюблену пісню -> вибрати режимність виконання завдання -> ввести бажаний час -> ввести пароль -> поставити галочку в "Установить доп. параметры" -> у вкладці "Параметры" внизу "Управление электропитанием" поставити останню галочку, а дві верхні прибрати -> "Применить" - Все :)
    З режиму "Ждущий режим" і сам вийде. Так само комп сам вмикатиметься, якщо не вимикати звечора, а вводити у стан "Спящий режим"

9. illia

illia Well-Known Member

на сьогоднішній день пробудження в 5ій не є для мене проблемою. набагато легше ніж встати в 7ій, як раніше (як це не дивно). важко лягти вчасно!

а де твій аватар? :)