вчора, в понеділок, себто на 12ий день.. я порушив графік і втав в 9:00. якщо чесно доволі прикро . мав намір всі 30ть днів вставати в 5:00, а тут.. навіть трохи розстроївся і розчарувався, але потім всетаки вирішив не покидати початого і сьогодні розпочав день з прекрасної ранкової пробіжки тепер по суті. в цей день, не знаю точно коли, але думаю десь в районі 5ої, пролупив на пару хвилин очі, тобто організм вже починає звикати до такого режиму і це мене трохи тішить. знову ж таки як встав в 9:00 почувався незрівнянно гірше ніж в попередні дні, тому є стимул продовжувати. от так от
Ну неможу вдень спати, якщо навіть дуже змучена - всеодно не засинаю. Сплю тільки вночі, встаю рано, зранку в мене рівень працездатності більший..
Найкраще спиться зранку - коли заведеш будильник на хвилин 10-15, а то і 5-) до наступного будильника А ви доречі, панове, скільки будильників заводите?
А в мене вчора був проект "Не поспи нічку - зроби курсову" До 9 ранку сиділа,думала схибнусь з тим всім В мене будильників 6 стоїть, а толку? всеодно встаю тільки коли біологічний продзвенить
я ще ставлю, окрім кількох на мобільних, на компі. Звечора ставлю завдання на автозапуск о потрібній годині і з запуском бадьорої пісеньки, і пускаю комп у сліп. Зранку встаю під класну музичку з гарним настроєм, якщо навіть 2 годинки спав
Треба (по іншому не працюватиме) створити в свому еккаунті (це для Віндовса) пароль. Далі "Панель управления" -> "Назначение задач" -> "Создать" -> вибираєте улюблену пісню -> вибрати режимність виконання завдання -> ввести бажаний час -> ввести пароль -> поставити галочку в "Установить доп. параметры" -> у вкладці "Параметры" внизу "Управление электропитанием" поставити останню галочку, а дві верхні прибрати -> "Применить" - Все З режиму "Ждущий режим" і сам вийде. Так само комп сам вмикатиметься, якщо не вимикати звечора, а вводити у стан "Спящий режим"
на сьогоднішній день пробудження в 5ій не є для мене проблемою. набагато легше ніж встати в 7ій, як раніше (як це не дивно). важко лягти вчасно!