Продаввці в інтернеті (або перепродавці)

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Юра Країнський, 4 тра 2012.

1. yasam

yasam Well-Known Member

модери, АУ!!!

2. KurT

KurT Well-Known Member

Спекуляція в наш час - нормальний бізнес. Ваші ідеали стосовно створення свого якісного товару зважаючи на реалії сучасного життя виглядають якось бутафорськи. Це або на завод йти, де роблять українське і робити там свою роботу якісно ( правда сумніваюся що ЗП там когось повністю влаштує) або я навіть не знаю, щось своє створювати, табуретки якісь робити або що, але ж для того треба і навики і капітал стартовий, а потім клієнтуру знайти і щоб все рентабельно було і ще купа ньюансів. Банальна спекуляція виглядає просто надійніше, особливо для молоді. Ще до того зважте, що наспрвді є великий попит на брендові підробки ( в нас люблять покрасуватися чимось модним). веду до того що то все нормальний розвиток подій, але напевно не варто дуже журитися, рано чи пізно вся та ринкова економіка всеодно сама себе доконає. Тому напевно треба радіти життю і займатися кожен хто чим вміє :)

• Подобається Подобається x 1
  3. uaWife

uaWife Member

Хто може зареєструвати на таобао.?

4. Pandirik

Pandirik New Member

Бизнес с Китаем , вполне рентабальный в наше время

• Подобається Подобається x 1
  5. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

багато хто кожен хто може купити в Українському інтернет маг. зможе і на "Аллі Експресс", моя племінниця 16 років на "є бей" замовляє навушники для скайпу :) . Я лентяй ще ніц не замовляв, може тому що не було реально треба , а може тому що, щоб купити одноразово якусь фігню простіше переплатити тих два доллара чим " клікнув і весь в очікуванні" замовляти в Китаї. Конкуренція жесть ( москальське слово) подивіться на відомих українських сайтах які порівнюють ціни на товари той же яндекс маркет чи хотлайн , аукро - знайдете свій товар ( який захочете продавати) по ціні +5% до ціни китайського інет магазину :)))

6. Є бізнес ідея відкриття інтернет магазину, якщо цікаво відписуй на aleksandr_madman@mail.ru Львів

---------- Додано в 09:25 ---------- Попередній допис був написаний в 09:21 ----------

або сюди

а де твій аватар? :)