Продам дитячий журнал "Яблонька" с саморобками. Повнокольоровий у відмінному стані. Можу вислати Новою поштою, Укрпоштою. Телефонуйте, є інші книги. Ціна 10 грн. Тел. 0993142895
Книгу для детей "Твоє ім'я від А до Я" - повнокольорове видання для детей. Про походження імен. Можу вислати Новою поштою, Укрпоштою. Телефонуйте, є інші книги. Ціна 10 грн. Тел. 0993142895
Продам книгу "Українські народні казки". Можу вислати Новою поштою, Укрпоштою. Телефонуйте, є інші книги. Ціна 10 грн. Тел. 0993142895
Абетка — це важлива книжка для будь-якої дитини. Адже саме з неї починається знайомство малюка з літерами. У книжках цієї серії ми зібрали найяскравіші, найпривабливіші ілюстрації, найдобріші, найвеселіші вірші. Ми впевнені, що перші кроки в читанні подарують дитині багато позитивних емоцій. Абетка - це важлива книжка для будь-якої дитини. Адже саме з неї починається знайомство малюка з літерами. У книжках цієї серії ми зібрали найяскравіші, найпривабливіші ілюстрації, найдобріші, найвеселіші вірші. Повнокольорове видання, можу вислати Новою поштою, Укрпоштою, Інтаймом. Є інші книги, телефонуйте. Ціна 30 грн. Тел. 0993142895
Книгу "Лічилка Карнавал" до книги додається вкладка з наклейками героїв карнавалу. Можу вислати Новою поштою, Укрпоштою. Телефонуйте, є інші книги. Ціна 5 грн. Тел. 0993142895
Дитячі книги, книги для дітей, переклад Максима Рильського. Горбоконик Казки. Літературно-художнє видання. Для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку Чудова поетична казка - класика дитячої літератури. Маленьким читачам неодмінно сподобаються прекрасні ілюстрації - вони зустрінуться з героями улюбленого ними мультфільму. Повнокольорове видання, можу вислати Новою поштою, Укрпоштою, Інтаймом. Є інші книги, телефонуйте. Ціна 50 грн. Тел. 0993142895
Книга художніх творів для читання у 2-4 класах початкової школи. Рекомендовано Міністерством освіти і науки. Ціна 10 грн. Тел. 0993142895
До цієї книжки ввійшли вибрані вірші, загадки, пісеньки, лічилки та казки, які запрошують маленького читача до таємничого і неповторного світу пригод, до веселого міста Алфавіт, на дивовижний луговий аеродром, знайомлять із турботливим Дбайком і ліньком Нехаєм та іншими незвичайними казковими героями. Повнокольорове видання, можу вислати Новою поштою, Укрпоштою, Інтаймом. Є інші книги, телефонуйте. Ціна 50 грн. Тел. 0993142895
Автори: Бойко Богдана Вадимівна художник Ковальчук Вікторія Вірші для дітей. Літературно-художнє видання. Для дошкільного та молодшого шкільного віку. Повнокольорове видання, можу вислати Новою поштою, Укрпоштою, Інтаймом. Є інші книги, телефонуйте. Ціна 10 грн. Тел. 0993142895