Продаю своє авто.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Internati, 25 тра 2007.

1. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Відповідь: Продаю своє авто.

Так ви хочете брати щось недороге і нове, чи розглядуете пропозиції б/у?

2. syavych

syavych копач

Ще є недорогі варіанти Opel Astra, Shevrolet Aveo. Хтось шось про них сказати може?

3. Demyan

Demyan Well-Known Member

За опель астра - можна брати якщо є гроші 5 років гарантії + 12 років кузов.
    Авео - ні в якому разі, там є недолік - тріскає кузов, УКРАВТО робить заміну по гарантії - шляхом зварювання на кузов спеціально зроблених накладок.
    Взагалі скажітьв яку суму хочете вкластися тоді легше радити, бо так можна дійти і до октавії... :)

4. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, дякую, що стільки нарадили. Я хочу нову машину, з гарантією, так за 10-15тис. Хтось питав за Рено. А що, є якісь недорогі машинки?
    А може хто знає, скільки Фабія укомплектована коштує?

5. Demyan

Demyan Well-Known Member

Рено є в тому діапазані - сибол, кліо...
    фабія найдешевший варіант хетчбек - майже 11 000 євро. фактично є все окрім здається кондюка.
    В такому діапазоні можна пошукате кліо (якщо подобається, бо мені ні), або ж брати повністю укомплектований Ланос з двигуном 1,6. Він вийде порядка 11 000 - ну плюс ще оформлення, страховка, коврики і т.д. ще десь більше 1000 потягне американських у.о.

• Подобається Подобається x 1
  6. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я не дуже довіряю европейським машинам, які збирають за межами ціеї самої Европи.Я, наприклад, японців люблю....За якість.:)

7. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Хороша машина, нова машина, навіть Таврія нова мйже не ламається.
    Японці так, але вои майже всі в стандартах дюже укомплектовані. тому і коштують десь до 1,5 рази дороще в томуж класі європейця. А тому вибирайте по своїх можливостях і грошах...

8. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Well-Known Member

Хахахаха, японцi? Якiсть? Ви серйозно? чи то так при дiлерськiй живете. Назвiть хоч одне шось якiсне з вiдтам?
    L-Luxury
    E -european
    X-exenge for
    U-Unated
    S-States

Пiдробки,а ви на них клюєте. Мерс i в Африцi Мерс.

• Подобається Подобається x 2
  9. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Я не заставляю вас их любить, оставайтесь при своем...

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Антипатії до японських авт немаю, але за такі слова про Мерса - +1. На власному досвіді переконався і далі переконуюсь...

11. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Ви би, тойво, троха рейтинги читали, чи що

http://www.bmwgtn.ru/different/tuv2005.php

там справа є картинки клікайте на них.
    Подивіться статистику по авто чим нище по рейтингу тим більше європейців та менше японців.

12. ~KOLOBOK~

Мотабой у мене є свiй рейтинг, як не як, скоро десятий рiк в тому бiзнесi буде, вiрите тепер?
    Рав4 це преєдєл моїх мєчтанiй.:D Ви особисто були її власником?

13. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Нет...Рав4 это не японец...Toyota Crown Majesta, Toyota Mark X,Toyota 4Runner, Mitsubishi Pajero, Nissan Cefiro,Nissan 200 sx...вот это японцы. Я о их качестве писала. А вы тут Рав4 в пример ставите...Угу,а еще Максиму туда же суньте.Сколько авто стоит, столько и ездить на нем будете...

14. ~KOLOBOK~

Зум я ж зiпюсь з вами так, побiйтеся шановна, Рав 4 це Тойота ,а отже i япошка ,а, ви менi баки гнете про грушки на вербi.Чи то тi перечисленi вами то є однi японцi ,а всi решту так, просто з iншого острову? визначiться шановна, бо їй богу поки дожеNу шо ви тута написали то алкоголiком стану.

пiсю.Приклад тойоти рав4 був у тому рейтингу, який задав Мотабой.Iтересно вiн хоч сам читав коментерi на тому сайтi звiдки тi посилання?...

Це вам часом не папiк сказав? перепрошую,але |no meter what you drive , metter HOW you drive"(fast and the furious);)

15. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Опять перекрутили... Я люблю японские машины которые предназначались для внутреннего рынка Японии. Единственный их недостаток это правый руль, к которому можно привыкнуть, а качество намного выше аналогичных авто сделаных для Европы и собраных где-то в Турции или России.

16. ~KOLOBOK~

Ой Зум пробачте. :) Менi теж тiльки нiмецькi Мерседеси до вподоби. Жаль що вони теж не для всiх...навiть з лiвим кермом. :)

• Подобається Подобається x 1
  17. Mythabor

Ото і все чим воно видатне, з кондюком без е/с, без сигналки, музики і інших дрібничок від 84000 грн. То краще взяти Форда Фіесту, ставиш сигналку і в перед.. від 76700 грн (там можна під замовлення ще нафарширувати) тільки чекати з Германії треба буде до 3-х місяців.

18. Demyan

Demyan Well-Known Member

а тут вже залежить від смаку. Я сидів в цій машині - не подобається особливо ззаду - дуже мало місця, низька. Тай двигун слабший...

19. Mythabor

Ну при її вазі зовсім нічого, і розгін після 3000 об/хв дає я кажу про 1,4 л. А якщо взяти напівавтомат майже ті самі 84000 то там ще й кік даун є..БОМБА...і бензину витрачається менше іж в механіки (Трошки)...

20. ~KOLOBOK~

Особливiсть нацiонального покупця мiряти все на "запорожець" типу "сидiв не сидiв"? Люди агов, коли нарештi у нас будуть розрiзняти класи авто а не їх цiнники? Це ж не сумiснi речi.

а де твій аватар? :)