Продаю своє авто.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Internati, 25 тра 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Продаю своє авто.

я раз у тій техніці міняв акумулятори, а їх там багацько і кожен 24 В.
    Так от, ріжковим ключем замкнув + і -. Знаєте шо було? Пів рожкового ключа просто згоріло в руках і то безслідно. Дякувати Богу, я не обпікся.

2. Капітан

Капітан Well-Known Member

А я в суботу біля РАГСу бачив напівголого дядечка, який з матюками бігав по вулиці і розкладним ножем проколював шини автівкам. Добре що там моєї ластівки не було, нє? (с) українець :D

3. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

а вот хрена там....:ninja: Борисе...только латвийским заправляет...на спецзаправке...а у нас в Обухове...фирма одна...с поэтическим названием...
    "КОНТИНІУМ-ГАЛИЧИНА"...открыла заправку....возит бензин из Румынии....;)
    Так ...что энергетическая программа нЭзалежности..в действии!:cowboy:

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ця бензина відповідає ЄВРО-3, навідміну....

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Добре , що поблизу виявився міліціонер :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Капітан

...і букетом червоних троянд, призначених для нареченої, хвацько відшмагав правопорушника по спітнілому обличчі? :D
    Машини, яким той бравий дядько робив шкоду - заблокували вїзд йому на подвір"я....

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

То був самосуд.

8. Internati

Internati миється в бані

Лінчування бідної машинки ))))

9. liolik

liolik New Member

liolik А субарика уже прдали ? Хочу себе такого. Он ещё ездит?

10. bora

bora Well-Known Member

А як щодо вартості сервісу БМВ? Ви не зауважували, що часто-густо цю марку продають по незвичайно низькій ціні. Бо вона витратами на себе здатна ТАААК заколупати:))

11. Капітан

Будеш Мав Витрати :)
    Офіційний, фірмовий сервіс - дорога забавка. Правда, й запчастини оригінальні з дойчланду, і повна гарантія. Якщо неофіційний - на вул. Навроцького - дешевше, але досить якісно. Тільки дизеля там не обслуговують.

12. Danilo

Danilo Well-Known Member

Щось не зауважував. :)
    Хіба що вбиті в щем, або після аварії, або вкрадені.

13. bora

bora Well-Known Member

А з чим пан порівнював?) Чи не з обслуговуванням Ламборджіні?
    Як дивиласи скільки йде на заміну масла, запчастини, фенічки..Вимірюється ШУБАМИ просто))

14. Капітан

Залежно, яка модель. Якщо ті, що після 1997 року - дійсно, недешеві тачки.
    Це пов’язано із застосуванням дорожчих компонентних матеріалів, зокрема у ходовій частині авто. Які дороги у нас – самі знаєте :sad: Німецький „люміній” не дуже добре пристосований до бездоріжжя з твердим покриттям, яке у нас гордо називається „проїжджа частина”...

15. Капітан

БМВ "берет" своим комфортом вождения. После кокпита бумера, другая иномарка создает стойкое ощущение, словно Вы - водитель троллейбуса.
    На 2.5+ БМВ не нужно задумываться над тем, успеете ли Вы обогнать фуру на трассе, прежде чем врежетесь в лоб встречной машине. Успеете :)
    На БМВ не нужно думать, сможете ли Вы удержать траекторию в повороте. Сможете.
    На БМВ вообще не нужно думать - это единственная машина из тех, на которых я ездил - которая доставляла мне истинное удовольствие от вождения.
    Жаль, что я не бренд-менеджер БМВ :)

• Подобається Подобається x 2
  16. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

А НМСД , BMW - то не машина, а хвороба. Сам хворів цією хворобою майже 5 років. Чотири "трійки" переміняв. Всіх поколінь, крім останньої. І швидкістю впивався, і управляємостю в поворотах, і кайфом від зимової їзди на правильному задньому приводі.
    А десь після 30-ти років перехворів. І з міркувань 1) кількість_машини/сумма_грошей та 2) рівень_комфорту/вартість_обслуговування пересів на "японки". Можливо, я просто вже старий ? :sad: Вже не потребую емоцій, а хочу спокою, ще й без лишніх видатків ...

17. mavka

mavka Well-Known Member

а про кайф від їзди на задньому приводі можна дізнатися трошки детальніше ? :) бо у нас тут так швидко чистили взимку сніг, що не було де й повправлятися.. :)
    бо, власне, попередня, - Кемрі, - мала передній привід.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де Ви тут побачили кайф, у заносах?

19. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

І в заносах теж. Хоча скоріше, в тому, як машина управляється в заносі. Як працює в таких режимах задня підвіска BMW - одне захоплення.
    Щоправда, для того, щоб зрозуміти цей кайф, треба навчитись відповідно їздити. А ця наука буває дуже дорогою :) - мені , у вс.разі дуже дорого обійшлась.
    Я от зараз, коли сідаю за руль жінчиної машини - скука суцільна ! 4*4, ABS, EBD, АПС, ще й гума нормальна . Нічого з електроніки не відключається.В занос чи в знос спеціально послати - замудохаєшся. Навіть нецікаво. Безпечно, не сперечаюсь. Але скука...
    ПС: А сам зараз їзжу на звичайному передньому приводі. І стараюсь, без заносів :) - писав вже, що старий :) .

20. Vlodek

Vlodek Well-Known Member

А взагалі, обговорення тих чи інших авто варто винести в окрему тему.
    Купівля-продаж купівлею-продажом, а пустий флуд - окремо.
    Модератори, агов !

а де твій аватар? :)