Відповідь: Продаю своє авто. Zoryanazirka , на який бюджет розраховуєте? То має бути нове авто чи вживане?
Відповідь: Продаю своє авто. Данило, розслабтесь, заспокійтесь, дихайте глибше... Скоро за Вами приїде велика біла машинка, схожа на Юлю Тимошенко, у супроводі двох мотоциклів схожих на братів Клічко, і заберуть туди, де нарешті інші зможуть оцінити таку яскраву фантазію і уяву :o :rolleyes: :D
Відповідь: Продаю своє авто. Капітане, якщо в машині 5 сидячих місць, то пасажирів має бути не більше.
Відповідь: Продаю своє авто. Матті. "Как скушно ми живём! В нас пропал дух авантюрізма!" (С) Коли я побачив що тут жартують, спробував теж нестандартно пожартувати, але я бачу що мені зась. Тут таким "коровам" як я не місце. Тут можуть "разглагольствовать" с розумним виглядом, та хизуватись перед жінками лише справжні "бики"?, "знатокі авто" усі знання котрих з журналів та газети "Авто-Ревю", та "Авто- Базар".:D
Відповідь: Продаю своє авто. Прошу не перетворювати цю тему на разборки. Давайте краще про машинки полялякаєм )))
Відповідь: Продаю своє авто. Вибачайте, але не я перший почав. Більше не буду. А про машинки у Martiny є інший форум, Фольксваген-клуб, там набагато цікавіше для Вас може бути.
Відповідь: Продаю своє авто. а я на Лагуні вже півроку відкатав і наїздив 17 тисяч. Нічого, досить комфортна машина.
Відповідь: Продаю своє авто. А скільки сервіс на ТО коштує? Французи наскільки мені відомо - не дешеве задоволення...
Відповідь: Продаю своє авто. Це не для Лвіва, для Сієтлу. У Львові доведеться весь час з роботи їздити на задній передачі, розвернутися не легко на вузьких вулицях.
Відповідь: Продаю своє авто. Як до ЄВРО-2012 року зроблять у Львові гарні широкі дороги, то проблем не буде. А в центрі трамвалі їздять.