Відповідь: Продаю своє авто. Але БМВ то є БМВ, і вона вартує кожної витраченої на неї копійки... По Львову їздить декілька М6... Ракета! Правда, є один суттєвий недолік - вартість біля 140 000 ойро...
Відповідь: Продаю своє авто. Завжди можна купити Фольцваген Ось у мене зараз ракета - дешево, сердито, та ще й майже ексклюзив
Відповідь: Продаю своє авто. А "емки" мені щось не особливо подобаються ззовні... Знайомий днями взяв трійку купе (328і) - оце машина. 197 кобиляк, розгін до 100 за 7 сек, повний фарш , 97 рік - 14 кілобаксів.
Відповідь: Продаю своє авто. Колись хотів купити Фольцваген. Цілився на 2-ку дизель. Спокусливо виглядала економія у вигляді 4л/100км пробігу. Але в цей час мій колєга також купував собі 2-ку. Він брав власника-продавця, і з ним їхав на сервіс (вул. Навроцького). Перед тим як він все-ж таки купив собі Фольца, то майстри забракували біля 10 машин Наші перегонщики вигребли вже все старьйо в німаків...
Відповідь: Продаю своє авто. Класна тачка, не рахуючи дорогого в ремонті люмінію, якого не бракує в ходовій
Відповідь: Продаю своє авто. Підібрати Гольфа двійку та ще й дизель в реально хорошому стані зараз уже не так просто, адже їх середній вік уже близько 20 років. Тому нема нічого в тому дивного. А я коли продавав свого гольфика, то перший покупець, який приїхав по оголошенню, його і забрав. До операції покупки авто там була підключена ціла родина, за декілька тижнів вони перебрали коло 20 машин (гольфи і джетти). А подивилися мою і майже без торгу забрали Я після діагностики двигуна сам всерйоз задумався, що я роблю Потім довелося ще благати їх не забирати машину до вихідних бо мав їхати з батьками в гості в сусідню область
Відповідь: Продаю своє авто. О-о, Гольф 2-ка... В мене лише приємні спогади. Років з два тому трапилось мені в Німеції в одного пенсіонера VW, не авто, а цукерка: гаражне, доглянуте мов дитина(старий був одинокий інвалід), 1987 рік, пробіг - 37.000 км! Не знаю, нащо він його тримав. Ну я і взяв, за 100€ і два блоки сигарет українських... Знайшов у Львові покупців, перегнав до Перемишля. Як вони його на Україну везли - не знаю. І хоча я давав за машину "чесне піонерське", наш народ як завжди - чекає всюди обман. Прийшло двоє дядьків, почали розбирати авто, колеса, сидіння, мотор... Протримали мене півдня на морозі, розізлили, і я підняв ціну на штрафних 100 у.о. Після "інспекції" в клієнтів затряслися руки, без питань заплатили 1.200 долярів і потім ще з два місяці доймали мене, би ще щось пригнав. Файна машина Гольф... :D
Відповідь: Продаю своє авто. Цікаво яке б авто паньство попадило для жіночи з дитиною до рочку? Я думаю повинно бути надійне, не зовсім велике і не маленьке..
Відповідь: Продаю своє авто. Дуже правильно! Як дитину змалку привчити, то потім сама проситься, спокій в машині... Мій малий спокійно витримує дорогу до Львова, через всю Німеччину і Польшу, ніяких проблем. :D А про безпеку навіть говорити не варто, на то воно і крісло...
Відповідь: Продаю своє авто. тільки от проблема - всі крісла синтетичні. Якщо не спека малеча спить в кріслі, а якщо спека - плаче, воно його парить
Відповідь: Продаю своє авто. Зоряно, а чому Вам ваше авто не підходить уже? невже малий так виріс? і що плануєте для сімейного типу?
Відповідь: Продаю своє авто. Така смішна манинка, дуже пасує для пересування Пуціну, навіть чимось схожа на нього, нє?:D а ось ще пес схожий на Путіна.