Ех народ..що ж Ви так на стільки сторінок тему роздули. Я чоловікові 50 грн. проспорила. Я зробила ставку максимум сторінки на три. Що всі скажуть що дорого, порадять де купити дешевше а тут такий ажіотаж Прийшлось визнати що чоловік має більше досвіду про людей які сидять на форумах і порожняки ганяють.
Ні, лише на 27 з копійками... Будете мати втрат не 50, а на 22 з лишком, якщо візьмете пропозицію від Борея Ніхто ж поганого вам не бажає Свято
Хозяюшка, до середины сентября не сдавйте брелок! 28 грн. При личной встрече. Комиссия для Свято - по Вашей внутренней договорённости, меня мимо не пробегало...
Е, ні! Жадних комісій! Я не люблю процентів! Мене до брелка прохання не примазувати. : І так завжди - зроби людині добре і тут же тобі дадуть здачу
ну ни чё сказать нельзя! Придется через посредников. Чешутся пальцы написать латиською, клава не заточена... Ну вас всех!...
Якщо мова йдеться про заставу (бронь) - я свої викласти можу - без питань Але жодних комісій Цікаво на якій позначці зупиняться торги? Night! Може спустите Борею до 28? (чисто символічно)
Хочу-жочу! На видное место присобачу и всем расскзывать буду! 28 гривень. Наложенным платежем. Куплено!
Перечитала) десь щось схоже)))) " міняємо насоси на брелок!"))) http://www.youtube.com/watch?v=SyNfNLpd0v0
Гілка розрослась не очікувано В Facebook нажимаєте на like коли Вам щось подобається чи чийсь комент. Майже як і тут. Чому один раз? Це ж нержавійка. Що їй буде
Может, раз никто раскошеливаться не хочет, организовать натуральный обмен? Кто что за брелок в замену даст?