Так, из-за географических трудностей, и умирали гениальные проекты... А у меня и крыжек несколько упаковок, и машинка для закатки пылится...
Ага...а логотипом буде брелок? ---------- Додано в 14:24 ---------- Попередній допис був написаний в 14:23 ---------- Ну-ну....а ше чого?)
та ні,давай їм зробимо знижку,у Миха у податковій "кінці" є ..він з ними постійно судиться)а NorthWind буде реалізовувати у себе нашу продукцію.
Если только с начесом! Стоп! СП-зачит СП! Где принцип равоправного партнерства???? О! Годится! Тут на ура пойдет! Я точки знаю. У нас абрикосы узбекско-зеленые по 120 руб, фиг разгрызешь, а тут - НАТУРПРОДУКТ!
А у нас по посадках взагалі даром! безкоштовно,скільки нарвеш -всі твої.А ароматны. а спілюсінькі...ммм.
Стоп! ви чим торгувати будете -абрикосами чи брелками? Кілограм задармо зірваних абрикосів продати в С.-Петерсбергу за 120 RUR досить вигідний бізнес...а і брелок задаром до кожного кіло абриків....
Стоп машини! Дайте, хоч гляну хто продає брєлок... А!, night! ... ні, не знайомий з нею... То як торги? Тю, тут стільки понаписували... Так хто більше? "Маловато будет!" ---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:25 ---------- Фото в студію, якщо на 3 ролики я візьму Бачу торги набирають оберти, пора відкривати біржу ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:32 ---------- Справді, при чому тут брелки?
Ё! Живем! Дармовые абрикосы, дармовые банки-крышки, дешёвая рабочая сила, рынок сбыта, "крыша", Карабин, Пан Мих, дело стоит свеч! Осталось уйти от налогов... Пани N! Ау!