але мені "Like" якось не дуже, хочу українську розкладку ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:06 ---------- тому у нас так все дорого, що на всяке Г купа посередників, і кожен хоче нічого не роблячи нажитись
Асоціації - тема із розряду словникової діареї, тому і затягує, як почне пару чоловік(не будемо конкретизувати) рубатися, то це надовго
Головне, щоб не бракнуло слів та понять і словникового запасу Головне, що слово аукціон згадав Ви будете робити ставку?:
"Так, лёд тронулся товарищи, кто больше?" По курсу маємо 27,80! Ще троха і прийдеться робити голандські торги
ну то може форумом скинемось по 20 коп.,Щоб дівчина не мучилась.А може в неї грошей немає і то її останній шанс нормально пообідати?
сємки то ж така зараза...доки пачка не буде пуста не зупинишся А....то он в чому справа...а я то думаю
Чогось підозрюю,що ти знаєш) Мені на практиці велика пачка на один вечір.... ---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:59 ---------- Ціхо...шо ти зразу не тре...всьо пригодитьсяВи міняєте банки на то на що і Мих абрикоси....чи тіко на той брелок?
Слухай а класно..Михові абрикоси та в NorthWind-кі банки.Ідьт!Будемо крутити компоти і варення..і їм же продавати)
Понял, пошел искать большие рюкзаки, завтра с работы на дачу за банками. Кстати, о семках. Читаю рекламу на 100-граммовом пакетике (Ростов): собери 50 этикеток, вышли по адресу........и ты выиграешь приз. Ага. 50. А у меня проблем с дефикацией после 4-й не возникнет?