Та що ви зациклились на тому брелку....А може це брендовий???(хоч мало вірю)Але,але людина хоче продати, може знайдеться така сама людина як і вона,що повірить у "безцінність" і необхідність даної речі.. Мені ж особисто і без брелка комфортно, а як треба,то піду куплю за 5 грн.А за 50 краще фрукти...
Люди почали розказувати тільки після того, як Ви написали: До того ж ніхто навіть не коментував ані товару ані ціни Тому дивно, що Ви дивуєтесь Так, я вже писала, що мій тато на фрезерувальному станку працює.
І Ви вмієте фрезерувати і знаєте всі тонкощі справи Це те саме що сказати що мій тато льотчик і я вмію також літати за замовченням
Ні. До чого тут це? Ви мене про щось спитали, я відповіла. А те, що Ви робите якісь свої висновки на рівні фантазії, то це вже не моя справа
Можете не сперечатися. Ніхто такі речі не фрезерує. Стоїть прес і гаратає 80 таких штук в хвилину... Потім шліфуєтся і нікелюється. Давайте вже до аукціону! Даю 1 коп. Хто більше?
Сидю і думаю.... Інколи хорошу тему важко розкрутити, а тут на якомусь "Г" вже трета сторінка... гм...однако....