Процес пішов...

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Hyligan, 23 січ 2014.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бідні діточки...зараз сплачусь.

http://youtu.be/8SjOTg7fQQs

http://youtu.be/N-qfjzsZD3I

• Подобається Подобається x 1
  2. mdv

mdv Member

Вам надёргать из youtube клипов с противоположным содержанием или Вы включите мозги (клип про беркутовца с выбитым глазом и ответ майдановца сами найдёте или Вас в гугле забанили).
    Или цель майдана - убрать подразделения ВВ и Беркут из Украины? Вы что серьёзно думаете, что все проблемы Украины это убрать ВВ/Беркут и заговорить на украинском языке и как только мы все заговорим на украинском языке то наступит благоденствие и власть станет честной, а народ счастливым?

P.S. Мне 50 лет и я прекрасно помню как нас кинули в 1991 и 2004. Не знаю помните ли Вы 1991 (в профайле форума возраст не указывается) но если Вам больше 25 сейчас, то может вспомните 2004 - надеюсь, что Вы перестали мыслить категориями двора/улицы. И Вы точно уверены, что напротив майдана не стоял мальчишка с ЗУ? Или для Вас все украинцы не с ЗУ являются "нелюдями"?
    Попробуйте просто ответить, хотя бы для себя.

3. Romko

Розумію,що вам,як і всім савєцким мерзотникам начхати на сотні загиблих.
    На сотні тих,хто зараз вмирає від ран.
    На сотні покалічених.
    На тисячі катованих.
    А мені начхати на вас,виродків.
    Бажаю,щоб той ж беркут катував і вбивав ваших дітей,батьків,матерів.
    Щоб ви,мерзота,захисники тої нечисті вили над тілами своїх рідних.
    Сволота проклята.
    кров за кров.

---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Процес пішов.
    Отак треба зараз говорити з суками.

http://youtu.be/dbQQ7AVm99M

• Подобається Подобається x 2
  4. mdv

mdv Member

Откуда у Вас столько злости. Если Вы потеряли близкого человека на майдане - выражаю сочувствие.

Но будьте осторожнее с проклятиями - иногда они возвращаются.
    И если англичане смогли договориться с ирландцами, то смею надеяться что диалог возможен, хотя бы между нашими внуками.

5. Romko

Це стосується і всіх,хто захищає покидьків-ментів.
    Кров

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

сразу - ставте Ромко, Самойловича, в игнор, просто поставте и все, не пыайтесь что-то доказывать и не отвечайте, иначе вы не зная всех особенностей - а они есть и веские, будете утоплены в г-не и ахинее которой в принципе большинство тут не поддерживает, вы только потратите время на "да как же так ???? " если хотите общатся и доносить какие-то свои мысли и т.д.

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Бл, нах ітд?

Рагульня.

8. artobstrel

нарешті ненавість набуває вірного вектору ....

---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ----------

ось як так може бути? в одному пості "покидьки менти" і "їх хоронять теж" ... щось я завчасно вище ....

9. Romko

Цьомати їх в дупу?
    Чи,за прикладом савєцкіхчєлавєкав молитись на них?
    Шкодую,що ту жирну худобу не пристрілили.
    може хтось виправить ту помилку.

10. artobstrel

на майдане врятли, там простые люди которых заэ окончательно все, поборы, взятки, разруха, беззаконие .... а вот не просрем ли мы все то из-за чего людей убивали ... хз ....

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Облиште, Романе, мене Ваші епітети не шокують. (Вони нікого не шокують, крім новеньких).

Я говорю про те, що слідкувати треба за власною мовою.

12. artobstrel

і діями :tongue::tongue::tongue:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

14. Bambook

Bambook Persona non grata

Вся херня в тому, що Слава Веремій дуже довго на шпальтах Вєстєй захищав тітушок і покидьків-ментів. І сам же загинув від їхніх рук, не здогадавшись натягнути на рукав жовту пов'язку. Ні сльозинки за ним не проллю. За деякими хлопцями з ВВ, які просто опинилися не в тому місці не в той час - можливо. А цей - хай горить у пеклі.

15. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Що ти там просирати зібрався, клоун?
    Сиділо тут на форумі всю дорогу смерділо і боялось на Майдан поїхати(хоча б дров допомогти нарубати), а тепер вже помалу вилазить з нори.
    Ще з тиждень і інтернет-вояка буде писати що то наша спільна перемога.
    Своїх беркутівців з квітами надіюсь зустрічали? Вони ж герої.

Поїдь хоч зараз подивись на все своїми очима, відчуй цей біль, шок, уяви той кошмар, який там творився... Навколо скрізь запах згарищ, гори квітів, свічок .. І сльози. Багато сліз. Мільйони сліз...

Чи знову на дорогу нема бабла?

• Подобається Подобається x 2
  16. artobstrel

цікаво Квасневського ще не поперли? о де жук ....

---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ----------

судячи з тону ви мене зі своїм татом сплутали? буває ...
    чого на дорогу? взагалі нема, казначейства без налу - ЗП нема ...
    діточка, я вже вам казав: ці очи вже надивились ...
    не зустрічав, квітів не беру - дринів - також
    ви там якось у своєму істеричному колі визначитесь то усе було: чи то за ради мене у тому числі, чи то заради вас, та хто з вас речник майдану щоб мені тут хфігвами малювати ...

17. kjk

kjk Дуже важлива персона

Украинская биржа остановила торги на фондовом рынке в связи с ростом значения индекса украинских акций более чем на 15%.

К половине второго он увеличился почти на 17% до 1092,36 пункта. Столь высокого значения не было с сентября 2012 года

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

То чому зупинила? НЕ догнав.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

Пішли люди спати)

20. avatarwin

Процес пішов...---нікуди поки нічого не пішло , а те що пішло то не на нашу користь

а де твій аватар? :)