Вам надёргать из youtube клипов с противоположным содержанием или Вы включите мозги (клип про беркутовца с выбитым глазом и ответ майдановца сами найдёте или Вас в гугле забанили). Или цель майдана - убрать подразделения ВВ и Беркут из Украины? Вы что серьёзно думаете, что все проблемы Украины это убрать ВВ/Беркут и заговорить на украинском языке и как только мы все заговорим на украинском языке то наступит благоденствие и власть станет честной, а народ счастливым? P.S. Мне 50 лет и я прекрасно помню как нас кинули в 1991 и 2004. Не знаю помните ли Вы 1991 (в профайле форума возраст не указывается) но если Вам больше 25 сейчас, то может вспомните 2004 - надеюсь, что Вы перестали мыслить категориями двора/улицы. И Вы точно уверены, что напротив майдана не стоял мальчишка с ЗУ? Или для Вас все украинцы не с ЗУ являются "нелюдями"? Попробуйте просто ответить, хотя бы для себя.
Розумію,що вам,як і всім савєцким мерзотникам начхати на сотні загиблих. На сотні тих,хто зараз вмирає від ран. На сотні покалічених. На тисячі катованих. А мені начхати на вас,виродків. Бажаю,щоб той ж беркут катував і вбивав ваших дітей,батьків,матерів. Щоб ви,мерзота,захисники тої нечисті вили над тілами своїх рідних. Сволота проклята. кров за кров. ---------- Додано в 21:56 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- Процес пішов. Отак треба зараз говорити з суками. http://youtu.be/dbQQ7AVm99M
Откуда у Вас столько злости. Если Вы потеряли близкого человека на майдане - выражаю сочувствие. Но будьте осторожнее с проклятиями - иногда они возвращаются. И если англичане смогли договориться с ирландцами, то смею надеяться что диалог возможен, хотя бы между нашими внуками.
сразу - ставте Ромко, Самойловича, в игнор, просто поставте и все, не пыайтесь что-то доказывать и не отвечайте, иначе вы не зная всех особенностей - а они есть и веские, будете утоплены в г-не и ахинее которой в принципе большинство тут не поддерживает, вы только потратите время на "да как же так ???? " если хотите общатся и доносить какие-то свои мысли и т.д.
нарешті ненавість набуває вірного вектору .... ---------- Додано в 00:36 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- ось як так може бути? в одному пості "покидьки менти" і "їх хоронять теж" ... щось я завчасно вище ....
Цьомати їх в дупу? Чи,за прикладом савєцкіхчєлавєкав молитись на них? Шкодую,що ту жирну худобу не пристрілили. може хтось виправить ту помилку.
на майдане врятли, там простые люди которых заэ окончательно все, поборы, взятки, разруха, беззаконие .... а вот не просрем ли мы все то из-за чего людей убивали ... хз ....
Облиште, Романе, мене Ваші епітети не шокують. (Вони нікого не шокують, крім новеньких). Я говорю про те, що слідкувати треба за власною мовою.
Вся херня в тому, що Слава Веремій дуже довго на шпальтах Вєстєй захищав тітушок і покидьків-ментів. І сам же загинув від їхніх рук, не здогадавшись натягнути на рукав жовту пов'язку. Ні сльозинки за ним не проллю. За деякими хлопцями з ВВ, які просто опинилися не в тому місці не в той час - можливо. А цей - хай горить у пеклі.
Що ти там просирати зібрався, клоун? Сиділо тут на форумі всю дорогу смерділо і боялось на Майдан поїхати(хоча б дров допомогти нарубати), а тепер вже помалу вилазить з нори. Ще з тиждень і інтернет-вояка буде писати що то наша спільна перемога. Своїх беркутівців з квітами надіюсь зустрічали? Вони ж герої. Поїдь хоч зараз подивись на все своїми очима, відчуй цей біль, шок, уяви той кошмар, який там творився... Навколо скрізь запах згарищ, гори квітів, свічок .. І сльози. Багато сліз. Мільйони сліз... Чи знову на дорогу нема бабла?
цікаво Квасневського ще не поперли? о де жук .... ---------- Додано в 15:34 ---------- Попередній допис був написаний в 15:27 ---------- судячи з тону ви мене зі своїм татом сплутали? буває ... чого на дорогу? взагалі нема, казначейства без налу - ЗП нема ... діточка, я вже вам казав: ці очи вже надивились ... не зустрічав, квітів не беру - дринів - також ви там якось у своєму істеричному колі визначитесь то усе було: чи то за ради мене у тому числі, чи то заради вас, та хто з вас речник майдану щоб мені тут хфігвами малювати ...
Украинская биржа остановила торги на фондовом рынке в связи с ростом значения индекса украинских акций более чем на 15%. К половине второго он увеличился почти на 17% до 1092,36 пункта. Столь высокого значения не было с сентября 2012 года