Процес пішов...

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем Hyligan, 23 січ 2014.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 1
  2. ricardo

ricardo Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А парашют позаду не волочився?

6. Vedun

Vedun Well-Known Member

А якщо припусти що це правда, то що робити?

7. Персі

Персі La mafia è immortale!

Відловити пару штук
    Чи просто зробити фото фейсу, щоб ідентифікувати

8. VasMT

Питання просте, як Божий день - знищити.

9. Vedun

Vedun Well-Known Member

Суд Лінча?

10. VasMT

На Вашу думку, - це одна й та сама людина?

---------- Додано в 17:21 ---------- Попередній допис був написаний в 17:20 ----------

Ні. До чого тут Лінч? Це вторгнення. Незаконне збройне формування на території України.

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

і не інакше.

• Подобається Подобається x 3
  12. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

Не бачу дописів Василя, але, якщо то він написав, що треба знищити оці російські "спецвійська" в Україні - поставте йому плюсика від мене, будь ласка!
    Дякую.

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. VasMT

Пішов, кажете...
    Ну-ну...
    Ucraina, în pragul războiului civil. Suntem pregătiţi să apărăm românii din nordul Bucovinei, Herţa şi nordul şi sudul Basarabiei?
    Далі йде гугльперекладач, тому вибачайте...
    Україна, на межі громадянської війни. Ми готові захищати румунів на Буковині, Гертою та Північної і Південної Бессарабії?
    Штучний держава, виникла з руїн СРСР, неоднорідною, з історією менше 24 років, до якого Румунія має найбільший територіальні претензії, Україна може переломити в недалекому майбутньому. Адміністрація Януковича Керований насильницький конфлікт з проєвропейською опозиції повільно сповз до громадянської війни.

На цьому тижні, насильство в Києві на західні регіони України. Державний регіональних відділень були зайняті опозиції в багатьох регіональних столицях.

У Чернівцях, близько тисячі людей увірвалися в п'ятницю державний обласної адміністрації штаб-квартири. Президент Михайло Găiniceru вдарили по голові під час конфлікту. Губернатор Михайло Папієв був евакуйований в якості щитів міліції.

Протестуючі захопили Чернівецької області та створити "Національна рада Буковини" , складається з опозиційних політиків та представників громадянського суспільства та НУО.

Президент України Віктор Янукович заявив, що перестановки уряд скасувати спеціальні закони проти протестів. Опозиція відмовляється від основний попит: заяву про відставку Януковича і вільні вибори.

Як примирити два табори здається майже неможливим фахівцям у всьому світі геополітична порушуючи два не виключають сусідню державу. Цього не відбудеться, але мирно.

У такій ситуації, у разі насильницьких демонстрацій, повинні не румунську державу втрутитися, щоб захистити румунів живуть в сьогоденні державного Україні? Росія захищатиме його етнічної впевнений. Як це робить на Кавказі протягом 20 років. Румунське держава не повинна виключати навіть доведеться ретельно підготуватися ситуація стане неминучою і необхідною втручання, у тому числі військових, Північної Буковини Hertza, північній і південній Бессарабії і, чому б і ні, в Придністров'ї, де українська держава не зможе підтримувати громадський порядок у румунських територій.

Жителі цих районів мають бути надано право на самовизначення, нарешті.

Як, звичайно, Росія буде захищати етнічних росіян, це в цей час румунське уряд готовий втрутитися, щоб захистити румунів у Чернівецькій області та південній Бессарабії?

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Василю, ви хоч самі в то вірите?

16. VasMT

Більше того. Я колись розповідав, що в МО відпрацьована саме така ситуація - надання допомоги етнічним "коричневим" зі сторони "Коричневих". І сам я неодноразово приймав участь на тих КШН.

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я більш ніж на 100 % впевнений шо такого не буде.
    таке можливо лише з боку кацапстану.

18. VasMT

Я вже давно ні в чому не можу бути впевненим...

19. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

не видумуйте, банду ви досить впевнено захищаєте, хоч і добре знаєте шо то бандити.

20. VasMT

Ваша думка мені теж давно не цікава. Тим більше, що вона базується тільки на Ваших вигадках.

а де твій аватар? :)