Проблеми з зором

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Meriem, 9 вер 2017.

1. Meriem

Meriem New Member

Як уникнути проблем з зором при роботі за комп'ютером? Мучило мене це питання довго. А то працюю по 8 годин за комп'ютером. І перерви робила і якійсь вправи придумувала. А тут і шия в знаки далася. Одним словом шукала довго відповідь, встановлювала програми на комп'ютері, але максимум це вони виключали монітор. І тут прийшов на порятунок чоловік - знайшов недавно програму, яка не тільки гасить монітор, а ще й мужчинка вправи показує для очей і шиї. При чому регулююш кількість вправ на очі і шию самостійно. Результат вражає. В мого чоловіка очі перестали бути червоні і пекти. Ще й з тиском вийшов на лад. Напевне теж через комп'ютер був високий. Та й у мене очі перестали боліти і пісок зник. Я задоволена. Ділюсь може комусь пригодиться. А то сама страждала і шукала вихід з цієї проблеми. Кидаю зсилку Z-break - application for preserving the health of the eyes and neck while working at the computer
    Користуйтесь люди добрі на здоров'я. Мені помогло може іншим теж стане у пригоді. Забула вказати, що мову в програмулі можна міняти.

Останнє редагування: 9 вер 2017
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

3. Slav

Slav Well-Known Member

Є такі вправи для очей: подивитись на точку на вікні декілька секунд, а пізніше подивитись на якесь місце вдалечінь за вікном.

Шукайте в інтернеті, як детально робити такі вправи.

а де твій аватар? :)