Всім привіт.Почитала, почитала і в майже кожному другому дописі читаю про свою проблему. А їх є достатньо. Маю також проблему з спиною,а саме в області шиї і поясниця. Коли ходжу, то поясниця не дає про себе знати)), а коли сиджу, а потім встати то ціла проблема, поясниця болить аж в ноги віддає. Щодо шиї, то прошлого року проходила УЗД стосовно судин, а потім робила рентген шиї, то мені лікарі сказали, що масаж не можна робити хіба що погладжуючий. А що він поможе, даремно гроші витрачу. Прошлого року мене лікар направила на голкотерапію, де мене ложили паралельно на Аплікатор Ляпко. Звичайно мені стало набагато краще, потім купила цей аплікатор собі додому, вже як дуже погано, то лягаю на нього, але самій трошки важко собі під шию його правильно прилаштувати.Звичайно, якщо кожного дня і хоча б тиждень чи 10 днів ним користуватись, то навіть горбик на спині на шиї зникає. Дуже часто сплю на підлозі тоді трошки легше.Чоловік постійно сварить щоб я йшла до масажистів, а я боюсь. Що робити?(( Дуже люблю поратись на городі в квітнику, але після того моя шия мене так пече і крутиться голова, що тиждень відходжу.(
Найперше - поставити надійний діагноз. А для цього - звернутись до кваліфікованих фахівців. Лікар, який вам потрібен - називається вертебролог. У Львові є. Але не звертайтеся до масажистів, костоправів, мануальних терапевтів тощо. Вони діагноз не поставлять. Насамперед - ТОЧНИЙ ДІАГНОЗ. Бо масаж чи щось подібне може закінчитись навіть паралічем, якщо проведено некваліфіковано, без точного діагнозу та плану лікування РІЗНИМИ фахівцями.
DIDIO правду каже. Застереження для тих, хто збирається звернутися до вертебролога через страхові компанії: якщо програма страхування покриває тільки "гострі" (не хронічні) випадки - ані слова про давній остеохондроз або якісь іще рецидиви. Лікаря варто попередити, щоби написав Вам щось типу "гостра люмбалгія" і нічого зайвого.
ну для проблем з хребтом є ще спеціальні дошки, які кріплять до стіни і на них роблять різноманітні вправи, які прописує лікар... можливо варто спробувати. Але то не можна "халявити" з цим лікуванням... мені сколіоз випрвило... Там ше й є різні вправи для шиї...
Але тільки ті вправи, що прописує незаангажований лікар саме Вам. Бо дошки можуть принести і шкоду. Автор дошки - Євмінов - винайшов тільки ковзаюче кріплення дошки. А фірма підхопила, розпіарила, надрукувала брошури і впарює усім, кому вдається.
Я тоже очень люблю шить, и тоже начались проблемы со спиной. Пошла к врачу, мне сказали, что я не могу долго находиться в сидячем положении, иначе все усугубиться(Потом, уже позже, я поняла, что все мои проблемы из-за ужасно не удобной кровати! Ну и пришлось купить матрас http://www.matrasov.com.ua/matras-estrella.html. Пишу ссылку, потому что действительно очень хороший и мне помог со спиной!! Надеюсь, вам эта информация будет полезной. Выздоравливайте!
З власного гіркого досвіду кажу що проблеми спини це корінь всіх хвороб може бути. За останні два місяці я обійшла кардіолога, зробила УЗІ, МРТ коліна, обійшла більшість хірургів і невропатологів. Причина була спершу в підозрі на серце, потім на підшлункову, потім на коліно (більшість лікарів схилялось до тріщини меніска). Нарешті дійшли висновку що це проблема в ущемленні нервів на спині в правій частині і тому так віддає по всьому організму. Тепер чекаю черги в лікаря на лікування
в мене через переважно сидячу роботу теж спина поболює. то намагаюся хоча в вдома ввечері гімнастику якусь для спини робити. на зиму планую в тренажерний зал записатися, якщо всебуде добре з часом.
Доброго дня! В мене прблема наступного характеру: торчить права лопатка і ніби невистачає частини нижньої правої трапеції яка находиться між лопатками.Ніяких болей чи дискомфорту не відчуваю,але це дуже візуально псує зовнішній вигляд спини.Вже був у кількох лікарів ,ходив на масажі,плавання,робив вправи для осанки і нічого недопомогло.Вже рік ходжу в тринажерний зал,це чуть-чуть помогло за рахунок нарожування м'язової спини і косметично зробило цей дефект менш видимим,але не усунуло і нічмим не змінило його....Вже незнаю до кого звертатись,в кожого свої версії щодо рішення проблеми але ніяка з них ще недопомогла,таке враження що вони просто здирають гроші,а не лікують!Допоможіть порадою...що робити,до кого звернутись?може хтось зтикався з такою проблемою?!
Просто зробіть ретельно звичайні гімнастічні вправи.... для початку... А взагалі, були б Ви ближче, я б Вас за півгодини вилікував повністю.
Податьте будь ласка спеціаліста у Львові, який може допомогти в лікуванні міжхребцевих гриж, бо на разі живу вже пів року на обезболюючих. Можливо є спеціалізовані мед.центри де цим займаються?
грижа Зверніться на консультацію до Володимира Васильовича Дяківа. Він лікар нейрохірург вищої категорії в лікарні швидкої допомоги, 3 поверх, ординаторська №1. Краще приходити зранку, 9-10, потім він на обході і на операціях, не виловите... Якщо можливе консервативне лікування, він не оперує. Візьміть з собою МРТ !!!
Почитав тему, як багато всього написано, а правда завжди десь по середині. Мені, як масажиста, зовсім не зрозуміло, чому деякі лікарі не рекомендують звертатися до нас, може тому, що посилаючи на дорогі аналізи та обстеження, отримують частину відкатом назад. Звичайно, серед масажистів теж зустрічаються різні фахівці, готові братися за будь-яку роботу, але зазвичай, вже під час першого масажу, а він повинен бути дуже легкий, досвідчений масажист визначить чи можна працювати чи ні, принесе масаж полегшення, або посилить проблемму. ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ---------- в тренажерний зал пізніше, зв'яжіться зі мною, допоможу
Доброго здоров'я! Я - кайропрактор (хіропрактор,) віднедавна практикую в Україні. Маю повну освіту кайропрактора. Останні 12 років навчався у США: з них 1 рік інтернатури та 2 роки практики у приватних клініках кайропрактики у США. Зараз приймаю у м. Стрий, по запису. Так як рекламні дописи не дозволяються, то за контактною інформацією звертайтесь у ПП.
Люди, бережіть свої хребти!!! Мене часто боліла спина, та я якось терпіла. Але все до пори- до часу. Одного разу так прихватило!!! В лікарні поклали на вихідні в урологію замість неврології. Там відняло ногу - 3 дні дикий біль, не їла, не спала, не лежала. Уролог відправив на КТ, перевів уже на інвалідному візку в неврологію. 9 місяців нестероїдних протизапальних, кила, секвестрація, інвалідність. З дому майже не виходжу. Вже 4 рази лежала в лікарні, їздила по всяких дєдках - більше не хочу. Зрозуміла, що здоров'я можна лише заробити власною працею - його не купиш і ніхто його не дасть. Лише вправи трохи допомагають. Навчилася жити без постійного прийому ліків - не треба обдурювати свій організм. Болить - лягай а не пий знеболювальне й ходи. Зараз пишу ось чому: може хтось купував ортопедичний матрац і знає де є добрий і недорогий. Інтернет висилає тільки до інтернет-магазинів. Найкраще все ж таки інформація з перших уст. Хто що знає - пишіть. На підлозі спати не можу - болять суглоби.