Проблеми з хребтом. Що робити?

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем ГаЛоЧкА, 31 січ 2008.

1. Sakramento

Sakramento Member

Були схожі проблемы. Розповідаю те що мені допомогло. По-перше щоденні вправи для спини, твердий матрас і зручне крісло роботи...

2. Wili

Wili Well-Known Member

через травму шиї + остеохонроз лікарі заборонили займатися спортом, окрім лікувальної фізкультури та плавання, 30 хвилина зарядка, та прогулянки по 1 год. в день допомагають.

3. Ganysja

Ganysja New Member

добрий день всім, хто тут є зараз!
    а в мене така ситуація - рік тому цілий вересень зранку до ночі мала роботу за комп"ютером.
    вже у жовтні почались затерпання переважно лівої сторони голови, в руку віддавало. терапевт направила на мрт голови - нічого страшного не виявили. я відразу зрозуміла, що щось не те із хребтом..казала про це і невропатологу, але мені виписали куру ліків і уколів, які нічого в результаті і не дали. зараз тільки трохи посиджу - далі з"являється затерпання лівої сторони голови, руки. а от в серпні на морі я взагалі забула, що таке цей дискомфорт. мабуть треба зробити мрт хребта? якщо є тут спеціалісти - підкажіть, порадьте. буду вдячна!

4. Chiropractor

Chiropractor Well-Known Member

Доброго дня,
    виходячи з вищеописаних симптомів, я б рекомендував зробити рентген (не МРТ) шийного відділу хребта у двох проекціях і потім прийти зі знімками на консультацію.

5. Ganysja

Ganysja New Member

дякую за відповідь. скажіть, будь ласка, а ви який лікар?

6. Chiropractor

Кайропрактор (доктор кайропрактики). Деталі/дипломи - в мене на сайті.

7. Ganysja

Ganysja New Member

+останні днів 10 ще й головокружіння з"явились, часом як жар якийсь підступає у роті.. на вашу думку це симптоми чого? чи можливо це вилікувати раз і назавжди без хір.втручання?

8. Chiropractor

Часто це пов'язано з верхнім шийним відділом хребта та певними м'язами. Показань до хірургічного втручання немає.

9. Chiropractor

Вітаю всіх із Всесвітнім Днем Хребта - World Spine Day!
    http://www.worldspineday.org

Цьогорічна тема: "Випрямтесь та рухайтесь." Тому підніміться із-за комп'ютера і потягніться! :)

• Подобається Подобається x 1
  10. Komashka

Komashka Well-Known Member

Теж була на Сихові в розрекламованому центрі корекції постави кілька років тому. Ок, діагностику зробили класно, без нарікань. Хоча за неї я немало грошей викинула. Але виписала кілометровий список БАДів на півроку!!!, список того, що я в них же маю купити на заняття, скільки корсетів і яких. Мені жоден лікар!! після неї цього не підтвердив. У всьому є комерція...

11. nusk

nusk New Member

Доброго дня! Маю міжхребцеву грижу у поперековому відділу. До кого порадите звернутися?Хто вже з таким зтикнувся? Яке лікування і т\п. Дякую

12. Chiropractor

Стикаюсь з таким практично кожен день - професія така... У Вашому випадку - замало інформації. В першу чергу потрібно знати де і як болить, коли і як почало боліти, Ваш вік, а також переглянути МРТ знімки (можете закинути папку DICOM у .zip форматі на якийсь файлообмінник - подивлюсь.)

13. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

У Львові колись було відкрите консультаційне відділення (я вже ніби описував колись) Операції по якихось там новітніх технологіях робили в Києві.
    Зараз вони відкрили операційну в Стрию. Уже маю трьох знайомих, вдало прооперованих. Четверта приїжджає на консультацію в понеділок. Кооперуйтесь. )
    Посилання на сторінку кину завтра, оскільки не пригадую назву клініки. Пам'ятаю тільки лікарів

14. nusk

nusk New Member

Вiк 36р! L4-L5(8мм),L5-S1(4мм). Не можу зiгнутися на прямих ногах,тягне праву ногу та вiддае у сiдницю. З мрт вирiшу,як це краще зробити,щоб Ви подивилися знимки.
    P.S-читав про методику Бубновського(кiнiзотерапiя),хтось ii пробував?

15. Dajana

Dajana Member

Доброго дня! А можна ваші контакти???? Проблеми з шийно-грудним відділом хребта, часті головні болі:)

16. Chiropractor

Відповів у ПП.

17. Dajana

Dajana Member

Привіт всім!!!!
    Потрібен спеціаліст по лікування хребта! Невропатолог, вертебролог, травматолог..........! Маю проблему з шийно-грудним відділом хребта, постійно болить голова, відчувається стук при повертанніі шиєю, болить в лопатках та між ребрами. З серцем все нормально. Проходила масажі- не допомагає (або можливо не кваліфіковані масажисти). Невропатологи ставлять різні діагнози та прописують знеболюючі таблетки та уколи - нічого не допомагає.
    Травматологи пишуть остеохондроз - ну це типово для всіх практично на сьогодні нажаль(((:) Зараз діагностували вегето-судинну дистонію - що і наслідком проблем з шийним відділом хребта((:)

Частково допомагає лише йога....!

Порадьте будь-ласка можливо хтось знає хороших спеціалістів у тій сфері у Львові чи області!!!
    Наперед дякую, надіюсь на вашу допомогу

18. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Дозволю собі наглість порадити плавання й дошку Євмінова дома - то "дешево й сердито". Але то "полумєри"...

19. Lakava

Lakava Member

Вы просто лежите на нем? Я спрашиваю потому что есть комплекс упражнений для занятий на фитболе. Рекламировать ничего не буду, поищите в инете, почитайте отзывы. Не болейте :)

20. Chiropractor

Для тих, хто бажає переглянути свої цифрові знімки (МРТ/КТ/рентген/тощо) на домашньому ПК, можна використовувати наступні безкоштовні програмки:

Для користувачів Windows:
    RadiAnt DICOM Viewer: http://www.radiantviewer.com/ru/
    Український мовний пакет: http://www.radiantviewer.com/translation.php

Для користувачів Mac:
    OsiriX: http://www.osirix-viewer.com

п.с. Записані на диску разом із знімками програмки для перегляду, з різних причин інколи не запускаються.

а де твій аватар? :)