Були схожі проблемы. Розповідаю те що мені допомогло. По-перше щоденні вправи для спини, твердий матрас і зручне крісло роботи...
через травму шиї + остеохонроз лікарі заборонили займатися спортом, окрім лікувальної фізкультури та плавання, 30 хвилина зарядка, та прогулянки по 1 год. в день допомагають.
добрий день всім, хто тут є зараз! а в мене така ситуація - рік тому цілий вересень зранку до ночі мала роботу за комп"ютером. вже у жовтні почались затерпання переважно лівої сторони голови, в руку віддавало. терапевт направила на мрт голови - нічого страшного не виявили. я відразу зрозуміла, що щось не те із хребтом..казала про це і невропатологу, але мені виписали куру ліків і уколів, які нічого в результаті і не дали. зараз тільки трохи посиджу - далі з"являється затерпання лівої сторони голови, руки. а от в серпні на морі я взагалі забула, що таке цей дискомфорт. мабуть треба зробити мрт хребта? якщо є тут спеціалісти - підкажіть, порадьте. буду вдячна!
Доброго дня, виходячи з вищеописаних симптомів, я б рекомендував зробити рентген (не МРТ) шийного відділу хребта у двох проекціях і потім прийти зі знімками на консультацію.
+останні днів 10 ще й головокружіння з"явились, часом як жар якийсь підступає у роті.. на вашу думку це симптоми чого? чи можливо це вилікувати раз і назавжди без хір.втручання?
Часто це пов'язано з верхнім шийним відділом хребта та певними м'язами. Показань до хірургічного втручання немає.
Вітаю всіх із Всесвітнім Днем Хребта - World Spine Day! http://www.worldspineday.org Цьогорічна тема: "Випрямтесь та рухайтесь." Тому підніміться із-за комп'ютера і потягніться!
Теж була на Сихові в розрекламованому центрі корекції постави кілька років тому. Ок, діагностику зробили класно, без нарікань. Хоча за неї я немало грошей викинула. Але виписала кілометровий список БАДів на півроку!!!, список того, що я в них же маю купити на заняття, скільки корсетів і яких. Мені жоден лікар!! після неї цього не підтвердив. У всьому є комерція...
Доброго дня! Маю міжхребцеву грижу у поперековому відділу. До кого порадите звернутися?Хто вже з таким зтикнувся? Яке лікування і т\п. Дякую
Стикаюсь з таким практично кожен день - професія така... У Вашому випадку - замало інформації. В першу чергу потрібно знати де і як болить, коли і як почало боліти, Ваш вік, а також переглянути МРТ знімки (можете закинути папку DICOM у .zip форматі на якийсь файлообмінник - подивлюсь.)
У Львові колись було відкрите консультаційне відділення (я вже ніби описував колись) Операції по якихось там новітніх технологіях робили в Києві. Зараз вони відкрили операційну в Стрию. Уже маю трьох знайомих, вдало прооперованих. Четверта приїжджає на консультацію в понеділок. Кооперуйтесь. ) Посилання на сторінку кину завтра, оскільки не пригадую назву клініки. Пам'ятаю тільки лікарів
Вiк 36р! L4-L5(8мм),L5-S1(4мм). Не можу зiгнутися на прямих ногах,тягне праву ногу та вiддае у сiдницю. З мрт вирiшу,як це краще зробити,щоб Ви подивилися знимки. P.S-читав про методику Бубновського(кiнiзотерапiя),хтось ii пробував?
Привіт всім!!!! Потрібен спеціаліст по лікування хребта! Невропатолог, вертебролог, травматолог..........! Маю проблему з шийно-грудним відділом хребта, постійно болить голова, відчувається стук при повертанніі шиєю, болить в лопатках та між ребрами. З серцем все нормально. Проходила масажі- не допомагає (або можливо не кваліфіковані масажисти). Невропатологи ставлять різні діагнози та прописують знеболюючі таблетки та уколи - нічого не допомагає. Травматологи пишуть остеохондроз - ну це типово для всіх практично на сьогодні нажаль((( Зараз діагностували вегето-судинну дистонію - що і наслідком проблем з шийним відділом хребта(( Частково допомагає лише йога....! Порадьте будь-ласка можливо хтось знає хороших спеціалістів у тій сфері у Львові чи області!!! Наперед дякую, надіюсь на вашу допомогу
Дозволю собі наглість порадити плавання й дошку Євмінова дома - то "дешево й сердито". Але то "полумєри"...
Вы просто лежите на нем? Я спрашиваю потому что есть комплекс упражнений для занятий на фитболе. Рекламировать ничего не буду, поищите в инете, почитайте отзывы. Не болейте
Для тих, хто бажає переглянути свої цифрові знімки (МРТ/КТ/рентген/тощо) на домашньому ПК, можна використовувати наступні безкоштовні програмки: Для користувачів Windows: RadiAnt DICOM Viewer: http://www.radiantviewer.com/ru/ Український мовний пакет: http://www.radiantviewer.com/translation.php Для користувачів Mac: OsiriX: http://www.osirix-viewer.com п.с. Записані на диску разом із знімками програмки для перегляду, з різних причин інколи не запускаються.