Проблеми вічного життя (релігійний аспект)

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем Syslik Gopnik, 20 чер 2011.

1. консультант

консультант Дуже важлива персона

Я спеціально не хочу цитувати його, щоб Ви мали змогу краще вивчити Біблію.:)Якщо не хочете, то хоч погугліть і там все знайдете, не мені Вас вчити... .
    То Ви так думаєте, бо сприймаєте Біблію. як книжку з міфами та легендами, в чому я Вам співчуваю... .Навіщо Ісусові джерело інформації ? Він Сам Ним Є !

:haha:І хто Його зробив Богом, папа Римський?:)
    А я чомусь думав, що Богом Він був постійно, навіть тоді, коли прийняв людську подобу.:)
    То Ви так думаєте, а я знаю, що є три Божі Особи:Бог-Отець, Бог-Син і Бог-Дух Святий, а по суті це Один Бог.
    Суть зв'язку я не збираюсь Вам пояснювати, щоб не богохульствовати, але поясню Вам на простому прикладі. У Вас є голова, руки та ноги, три зовсім різні члени, але всі вони являються одним тілом і тісно пов'язані між собою, чи у Вас вони функціонують незалежно одна від одної? У Вас є прізвище, ім'я та по-батькові. Якби хто до Вас не звертався, Ви розумієте, що звертаються власне до Вас, хоч маєте 3 зовсім різні назви.

Пане Ігоре, враховуючи Вашу освіту, досвід психолога і результати роботи, Ви не маєте бажання прочитати кілька лекцій в духовній семинарії?:) Я навіть міг би посприяти Вам в цьому !

Останнє редагування: 13 лис 2015
    • Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Консультанте, це бєзполєзно. Воно як не прийде згори, то взагалі не прийде.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нащо ви зробили у розділі "Філософія і мораль" знову цитатник Біблії? Покажіть краще хоч одного християнина, який переконався у "спасінні" і "вічному житті", не начитавшись писань, а на практиці. Навіть у визначенні цих понять ще не розібрались.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

та воно чим ближче до цвинтаря, тим частіше думається...:)))

5. консультант

Dzeko, зауваження правильне і по суті, але Вас чомусь постійно дразнить Біблія... . То не є добре. Доводжу до Вашого відома, що я переконався у Спасінні та Вічному Житті на прикладі Ісуса Христа, з яким спілкуюсь кожен день. Вам поки що важко це зрозуміти, бо стоїте "на роздоріжжі" і не знаєте куди йти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. консультант

Коли людина стане безсмертною, то буде вже однією з ознак, що вона потрапила в Рай. Там ніколи не набридне жити, тому, що не старітиме і не хворітиме, а перебуватиме в стані вічного блаженства.

• Подобається Подобається x 2
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Набридло що люди не можуть нічого сказати своїми словами, а лізуть шукають готовий шаблон.

Ось будь-ласка, фраза яка не означає нічого. Що вам сказав Ісус? Не в книжці, а особисто вам, коли ви з ним спілкувалися?

Не "поки що", а "вже".

Це ви стоїте на роздоріжжі і не знаєте куди йти.

8. консультант

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. derti

derti Well-Known Member

Тепер вже не так, довелось вийти з краю єгипетського...
    Пекло існує... реально, я точно знаю...

• Інформативно Інформативно x 1
  10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Перепрошую за п"ять копійок:
    то сі називає "не суди і несудим будеш", шо нє? ;)

Чи консультант може таке казати, бо він з Федоришином був в Нікейському Соборі? :scratch_one-s_head:

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  11. консультант

То не осуд, а висновок на основі дописів. :)

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Нарешті ми отримали беззаперечні докази!

• Подобається Подобається x 2
  13. ІгорМ

- Подібні висновки може робити будь-хто, чи тільки ви?
    - Ви часто помиляєтеся у своїх висновках?

14. консультант

Останнє редагування: 14 лис 2015
  15. ІгорМ

Воно так і виглядало з самого початку, що подібні висновки можете робити тільки ви і що ви ніколи не помиляєтесь у своїх висновках, тобто непомильний.
    Але хотілося впевнитися :)

• Смішно Смішно x 1
  16. консультант

17. ІгорМ

О, ше їден кандидат... ;)

18. консультант

Євангелія від Св. Ап. Матвія (18:1-4): "1Підійшли до Ісуса тоді Його учні, питаючи: Хто найбільший у Царстві Небеснім? 2Він же дитину покликав, і поставив її серед них, 3 та й сказав: Поправді кажу вам: коли не навернетесь, і не станете, як ті діти, не ввійдете в Царство Небесне! ."
    Пане ІгорМ, судячи по дописах та відповідях, думаю, що Ви ввійдете!:)

а де твій аватар? :)