В Вашого сина поважна причина. Можливо, зверніться до вчителя, хай він додатково позаймається. Зрештою, товариші могли б допомогти. Ну і, в крайньому випадку, - репетитор. Тобто, шляхи вирішення є, але Вам треба вибрати варіант, який Вас влаштує.
Я звертався до вчителя, але йому з наступного тижня на курси і він не матиме змоги, а з часом проблема затягуватиметься. Можливо, хтось знає, де б знайти репетитора?
Маєш, вчора тут було посилання на сайт, а я його не зберіг. Іксельдіньо, скиньте, будь ласка, повторно.
Іксельдіньо, я загубив адресу, яку Ви скидали. Гугл видає Репетиторы Украины | Поможем стать отличником в школе, успешно сдать ЗНО Це та адреса?
Це добра справа, взагалi краще вчителя до дому запросити. Наша дитина з найкращих вчиться у школi. Тому що хоче до дитячого табору у лiтку ))) - летний лагерь Развивающий детский лагерь в Одессе. Путевка в летний лагерь «Star Time»
Цього літа спробувала підтянути англійську дитині. Тепер усім рекомендую нашу вчительку Вона дуже добра та порядна, одразу знайшла мову з моєю дівчинкою. Хто шукає репетитора з англійської, рекомендую Наталия Матвиенко/
Якщо Вам не вдається вирішити питання, завжди є альтернативні варіанти. Адже гарні відмітки в атестаті напряму впливають на можливість вступу до ВУЗу Тобто окрім знань, необхідний документ, який значно полегшить цей процес. Щоб не переживати з цього приводу Ви можете просто Купити диплом про освіту.
Лучше всего будет с репетитором позаниматься. Либо попросить учителя по физике с ним дополнительно позаниматься, чтобы подтянул, если просто пропустит в чем-то потом сложно будет понимать то что проходят одноклассники.
Вам потрібно допомогти вашій дитині з навчанням. Наш син зараз в шостому класі, тому коли він хворів декілька тижнів, ми зрозуміли, що йому також потрібна буде допомога. Тому замовили робочі зоштти для 6го класу з шкільного супермаркету Петрівка. І дійсно, з ними він легше наздогнав програму.