Відповідь: Проблема з входом зачот! а як ти айпішку форума визначив?.. і якщо трабли з днс-ми, то чи не простіше просто вводити айпішку форума та очищати кеш (контрол+ф5)?...
Відповідь: Проблема з входом Код: [ja@localhost ~]$ host forum.lvivport.com forum.lvivport.com has address 195.138.198.130 ні. IP ще нічого не значить - при запиті до веб-сервера вказується ще й ім'я. більшість хостінгів - працюють по імені. Саме тому і слід емулювати пару IP/ім'я за допомогою hosts
Відповідь: Проблема з входом Якщо форум на публічному хості (а не на індивідуальному сервері), то на одній ІР можуть бути багато різних сайтів хостера. Тому ім'я є визначальним фактором. Коли пишете в оглядачі http://forum.lvivport.com - ваші ДНС (ДНС провайдера) визначають що за цим ім'ям стоїть якась ІР, і потім на ту ІР висилає ім'я сайту. А вже там на сервері хостера визначається який саме сайт пересилати.
Відповідь: Проблема з входом Cкажіть хто знає, що другий день робиться з ЛФ? Вчора взагалі зайти не можна було. Нині - через раз. То взв"язку з виборами?
Відповідь: Проблема з входом Точно-точно. То всьо ківаловщина!!! А якщо серйозно, то не працював Львівпорт. І газета "лежала" теж.