Проблема з принтером

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем inspektorpdv, 30 тра 2015.

1. inspektorpdv

inspektorpdv New Member

Хлопці і дівчатка!
    Тра допомога...
    Особливо ніколи нічого не просив, а тут таке, що без допомоги не обійдуся!
    Сам є мобілізованим, служу на яворівському полігоні, використовую принтер canon mp230 ( довідки бійцям, рапорти і всяка інша дрібота по службі військ). Сдох катридж кольоровий і так сдох, що через нього не працює чорний - накрилася електроніка в тому катриджі. І без вставленого в принтер кольорового катриджа друк неможливий.
    Тому прошу, якщо хтось ще не викинув пересохший кольоровий катридж (ніби 511 модель)- віддати його. Це буде реальна допомога арміі  без особливих зусиль і затрат.
    Буду у Львові не я, мій боєць Віталік тел. 09685O737O -але тількі сьогодні ввечері і завтра (в неділю).
    З повагою.

ПиСи. Запитайте знайомих компьюторщиків - по собі знаю, що не відразу неробочі катриджи викидають і повинні десь валятися в загашнику... Мало віриться, але якщо знайдеться непотрібний робочий кольоровий катридж буду дуже-дуже вдячний!

2. Forpost

Forpost Стоїк

3. inspektorpdv

inspektorpdv New Member

4. inspektorpdv

inspektorpdv New Member

Краще порадьте де ще написати про проблему - хто зможе допомогти?

5. inspektorpdv

inspektorpdv New Member

Проблема так и осталась... Еще раз прошу о том же... Если найдется пустой картридж - напишит е... На выходных во Львове заберу.

6. andreyivankiv

andreyivankiv Admiral

Вічна проблема з тими картріджами, сьогодні мало фірм які виробляють якісні продукти. Сам недавно стикався з такими проблемами, поки друг не порадив зайти сюди:http://krapka.if.ua/posluhy/shyrokoformatnyy-druk.html, тепер проблеми немає.

7. syelenne

syelenne New Member

8. viktorvv

viktorvv миється в бані

9. marrik

marrik миється в бані

Лучше всего обратится сразу к специалистам в сервисный центр Цитрин citrin.com.ua/remont-printerov/ они мне помогли с ремонтом принтера, хорошо в этом разбираются

10. Inkilda

Inkilda миється в бані

я теж раджу віддати старий картрідж спеціалістам. Вони ремонтуються, та заправляються. Можливо там не дуже важка поломка якась. У Львові хорошх спеціалістів не пидкажу, а ось в Києеві краще сюди greentex.kiev.ua віддати. По цінам у них не так дорого все. Ми з роботи картріджі постійно туди віддаєм.
    Роблять шидко, картріджі повністю повні віддають. Нема на що скаржитись.

а де твій аватар? :)