а що то було? чіпси? я ще ніколи не бачила написи про ГМО. Може від життя відстала... (але попробувати хочеться )
А згущеного молока, яке роблять зі шпалерного клею (щойно про це говорили) - не хочеться попробувати?
Сейчас на продуктах пишут "Не содержит ГМО". Только никому от этого ни жарко, ни холодно. Во-первых, соврут - недорого возьмут, во-вторых не на всём напишешь. А то, что мы уже давно насквозь пропитаны всякой химией - это надо признать. Посади нас сейчас на действительно здоровую диету - загнемся...
В нас такий ринок і таке законодавство, що ви ще дуже довго не будете розбирати що ви їсте. Хіба що тричі на день будете бігати здавати продукти в лабораторію.
батько виноград приніс )))))))))))) без кісточок , а на смак як вишня )))))))))))) я тільки за таке ГМО )))))))))))))
А ще кажуть,що від мобілок..або від нормальних знешкоджуючих засобів. Он у Сільпо повно тарганів і ГМО на них не впливає.
Таракани може і подохнуть але людям як виду точно нічого не загрожує....ми така зараза шо до всього пристосуємось...
Не совсем понятно, чем ГМО может вредить здоровью? На чем основан страх? На том, что в организм попадают чужие гены? В кишечнике работают ферменты нуклеазы, которые разрушают нуклеиновые кислоты до нуклеотидов. И им все равно, чья это ДНК и РНК-картофеля, тушканчика, человека или их смесь. Другое дело, что страх по этому поводу искусственно нагнетается в странах, не имеющих технологическую базу для производства собственного ГМО. Это делается для защиты собственного семенного фонда, не выдерживающим конкуренцию. Производители пестицидов также не заинтересованы в распространении ГМО. Понятно почему. ---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ---------- Эти гельминты рассчитаны на морские организмы. Для нас они неинвазионны. Другое дело речная. ---------- Додано в 02:30 ---------- Попередній допис був написаний в 02:26 ---------- Такая методика хранения фруктов и овощей была описана еще в "Книге о вкусной и здоровой пище" изданной при тов. Сталине. Главное-чтобы парафин был экологически чистый, без ГМО.
ГМО - чудова зброя. Після вживання ГМО - люди стерильні, не розмножуються. Розкажу одну ситуацію: Десь чотири роки тому я був у народного цілителя (покійного) п. Юліана. Приймав він всіх разом, тобто, всі сиділи в одній кімнаті. І таємниць ніяких не було. Наступила черга молодиці (років до 25).В неї була причина - не могла завагітніти. Юліан каже: а ти той список читала? (Список продуктів, який не можна вживати - бо стаєш безплідний(а). Дід називав це умовно "радіацією"). Вона відповідає: тепер вже знаю. Дід дав ліки на травах і каже: через місяць завагітнієш. П. Юліан писав листи до уряду, щоб заборонили продукти, які приводять до безпліддя. Але... бізнесу це по барабану!
ГМО в Україні визнали не шкідливими для організму людини. У нас влада у цьому бізнесі задіяна. Тому нічого дивного.
А той пан не писав листи до уряду, щоб ліквідували медицину як таку? Будемо всі травками лікуватись...