Проблема ГМО для вас проблема?

Discussion in 'Здоров'я' started by egoistka, Sep 9, 2009.

1. Filosof

Filosof Well-Known Member

Нехай наша влада, на чолі з Азаровим - сама це їсть.

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Справедливості раді треба сказати шо почалось то всьо не при Азарові...і при ньому не закінчиться...

3. Filosof

Досить і того, що продовжується при ньому.

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

То всьо сі почало ше за цара Гороха.

5. majolika

majolika Well-Known Member

а що то було? чіпси?
    я ще ніколи не бачила написи про ГМО.
    Може від життя відстала...
    (але попробувати хочеться :))) )

6. Filosof

А згущеного молока, яке роблять зі шпалерного клею (щойно про це говорили) - не хочеться попробувати? :)))

• Подобається Подобається x 2
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Сейчас на продуктах пишут "Не содержит ГМО". Только никому от этого ни жарко, ни холодно. Во-первых, соврут - недорого возьмут, во-вторых не на всём напишешь. А то, что мы уже давно насквозь пропитаны всякой химией - это надо признать. Посади нас сейчас на действительно здоровую диету - загнемся...

• Подобається Подобається x 3
  8. Summer

Summer Well-Known Member

шо правда, то правда... ну не сидіти ж на одній воді та гречці?

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

А гречка чиста ;)....а вода ???

10. Filosof

Хробаки колись з крану летіли.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В нас такий ринок і таке законодавство, що ви ще дуже довго не будете розбирати що ви їсте. Хіба що тричі на день будете бігати здавати продукти в лабораторію.

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

батько виноград приніс ))))))))))))
    без кісточок , а на смак як вишня ))))))))))))
    я тільки за таке ГМО )))))))))))))

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

З ГМО?:mocking:

14. Filosof

Не знаю. Кажуть, що прусаки масово гинуть, від того, що їдять ГМО. :sad:

15. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А ще кажуть,що від мобілок:)..або від нормальних знешкоджуючих засобів.
    Он у Сільпо повно тарганів і ГМО на них не впливає.

16. Hyligan

Hyligan Іронічний

Таракани може і подохнуть але людям як виду точно нічого не загрожує....ми така зараза шо до всього пристосуємось...

17. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Не совсем понятно, чем ГМО может вредить здоровью? На чем основан страх? На том, что в организм попадают чужие гены?
    В кишечнике работают ферменты нуклеазы, которые разрушают нуклеиновые кислоты до нуклеотидов. И им все равно, чья это ДНК и РНК-картофеля, тушканчика, человека или их смесь.
    Другое дело, что страх по этому поводу искусственно нагнетается в странах, не имеющих технологическую базу для производства собственного ГМО. Это делается для защиты собственного семенного фонда, не выдерживающим конкуренцию. Производители пестицидов также не заинтересованы в распространении ГМО. Понятно почему.

---------- Додано в 02:26 ---------- Попередній допис був написаний в 02:22 ----------

Эти гельминты рассчитаны на морские организмы. Для нас они неинвазионны. Другое дело речная.

---------- Додано в 02:30 ---------- Попередній допис був написаний в 02:26 ----------

Такая методика хранения фруктов и овощей была описана еще в "Книге о вкусной и здоровой пище" изданной при тов. Сталине. Главное-чтобы парафин был экологически чистый, без ГМО.

• Подобається Подобається x 3
  18. vov66

vov66 Well-Known Member

ГМО - чудова зброя. Після вживання ГМО - люди стерильні, не розмножуються.
    Розкажу одну ситуацію:
    Десь чотири роки тому я був у народного цілителя (покійного) п. Юліана. Приймав він всіх разом, тобто, всі сиділи в одній кімнаті. І таємниць ніяких не було. Наступила черга молодиці (років до 25).В неї була причина - не могла завагітніти. Юліан каже: а ти той список читала? (Список продуктів, який не можна вживати - бо стаєш безплідний(а). Дід називав це умовно "радіацією"). Вона відповідає: тепер вже знаю.
    Дід дав ліки на травах і каже: через місяць завагітнієш.
    П. Юліан писав листи до уряду, щоб заборонили продукти, які приводять до безпліддя. Але... бізнесу це по барабану!

19. Filosof

ГМО в Україні визнали не шкідливими для організму людини. У нас влада у цьому бізнесі задіяна. Тому нічого дивного.

20. syavych

syavych копач

а де твій аватар? :)