Краще старий спосіб використати - бліді поганки. Саме зара працюю над таким мікробом, ще три-чотири місяці. :radist:
Знаю,що купуючи в магазині продукти,купую синтетичну їжу.Тому проблемою ГМО,голову не забиваю.Людство,взагалі через кілька десятків років буде харчуватися таблетками,а за чисту питну воду будуть вестися війни.
Численні опитування довели, що чоловіки дійсно менше переймаються проблемами довкілля та якості харчів. Бо таки війна за воду - веселіше, нє?
Народ,не переймайтесь тим занадто! Радійте краще тому,що в нас ще є села,ринки з бабульками,і чиста продукція. Якби ж тільки ГМО... Ви подивіться,що робиться: _молоко,пиво,сметана виготовляються з порошка із додаванням консервантів; _масло нагадує синтетичний,неїстивний жир; _плавлені сирки стали за смаком схожі на віконну замазку; _вівсяні пластівці "Геркулес" схожі за смаком на плющений папір; _втратив колишній смак хліб,таке враження,що з нього "вимивають" все корисне,окрім клітковини,додаючи взамін штучні ароматизатори; _овочі переповнені нітратами,і іншими хімікатами,красиві зовні,та "водянисті" в середині,розрізаний огірок майже не пахне; _м"ясні магазинні продукти небезпечні,через вміст залишків стимуляторів росту,якими підгодовували тварин; _все населення зобов"язують проходити щеплення,коли з"ясовано,що це пряма атака на імунітет,без них неможливо влаштуватись у школу,на роботу,тощо... Практично все,що ми сьогодні купуємо,є небезпечним для життя. Нові потужні комп"ютери,і мобілки - джерела шкідливого магнітного та мікрохвильового опромінення; нові дитячі іграшки,привезені з Китаю,і зроблені невідомо з якого матеріалу,резинові кульки,які світяться в темряві,токсични фарби для євроремонту,пластикові вікна,так звані енергозберігаючі лампи,які є джерелом випарів важких металів,і в першу чергу,ртуті... Цей список можна продовжувати... Подумайте тепер,для чого це робиться? Для чого нам під виглядом "моди" активно нав"язується те,що нам конкретно шкодить? Невже ви вірите,що так має бути,і все це випадково?
Угу..як казав наш Ромко.жити шкідливо, від того можна вмерти. Наші організми вже так звикли до хімії,що якби ми почали вживати тільки екологічно чисті продукти, то це був би шок для нашого організму,і хто зна чи він би то витримав
Та не слухайте Ромка, він випє кави, закусить папіросов з хфільтров і має ту хімію десь, а вам понарозказує - жирну піщу ніззя, дриглі ніззя, жизня шкідлива... ---------- Додано в 22:56 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ---------- думаю, ні.
Набрёл на эту тему, прочитал кое-что. Позвольте и мне высказать своё мнение, человека не совсем необразованного, но не специалиста по биологии и генетике. Думаю, что проблема с генно-модифицированными продуктами существует и надо стараться избегать их употреблять. Одно дело, как здесь писал специалист по генетике, употреблять в пищу растения, в которых имеются гены других растений. Другое дело -если гены берутся не от растений. Я мог убедиться, что большинство изменений в нашей жизни не идёт на пользу людям. Помню ажиотаж вокруг антибиотиков в 50-е годы. Теперь антибиотики считают виновными в появлении штаммов микробов и бактерий, устойчивых к практически любым лекарствам. Инфекции становятся всё более опасными и не поддаются лечению обычными лекарствами. Меняются условия содержания животных, мясо и молоко которых идёт нам в пищу - меняются и продукты, которые мы получаем от них. Я до сих пор помню вкус настоящего вологодского масла. Теперь его нет - нет тех лугов, на которых паслись коровы, другие виды и сорта трав растут, и животные не той породы. Уж не говорю о качестве продаваемого в наших магазинах молока, сметаны и масла. На рынках молоко и сметана от домашних, сельских коров, конечно, намного лучше по вкусу, чем магазинные. Но это не то, что было раньше. -- Мой возраст и ностальгия о прошлом здесь ни при чём. Читал у специалистов по питанию, что сейчас нет "мраморного" мяса, которое было раньше у коров. Качество и вкус мяса стали другими. Можете не сомневаться, они ухудшились. Колбасы, продающиеся в магазине, лучше не покупать и не есть. Неизвестно, из чего они сделаны, и сколько там мяса. Лучше покупать мясо на рынке, если есть такая возможность, причём, выбирать свежее, чтобы оно не было замороженным. С рыбой будьте поосторожнее - много говорят, что даже морская рыба заражена яйцами гельминтов - глистов, попросту говоря. Не стОит брать американские или вызывающие сомнения окорочка кур. На Украине есть выбор птицы разных производителей, можно выбирать. Если есть возможность - покупайте домашнюю на рынке. Не панацея, но она более натуральна, и меньше шансов, что при её откорме использовали антибиотики для быстрого наращивания массы. Не знаю, есть ли сейчас натуральные копчёности. Не знаю, как можно есть ту картошку, которую отказывается есть колорадский жук. Шипучку лучше не употреблять. Если не может отказаться, старайтесь не покупать напитки с подсластителями(они обычно самые дешёвые) На этикетках обычно указывают что добавлено в напиток - сахар или подсластители. Если нет диабета, лучше использовать напитки на натуральном сахаре. Ещё лучше -на фруктозе, но я не знаю напитков , которые выпускают на Украине с использованием фруктозы. Одним словом -следите за тем, что едите, и помрёте здоровенькими!
В мене є знайома, в неї чоловік мікробіолог, то каже що ніякого ГМО в продуктах у нас в країні немає. Навіть перевіряли продукти на спеціальному приладі, що визначає чи є ГМО чи немає. Ні в одному продукті що перевірили не було ГМО.
Це ж треба таке написати! Або у Вашої подруги чоловік поганий мікробіолог,або у них в лабораторії обладнання не те,що треба. Аж смішно читати..їйБогу.
За гондони не скажу...ніґди сі не пользував,а срайтасьма точно без гемео... В мене вона на всі случаї жизні...і,як шмаркачка,і до уборні,і,як шматка... Ніц сі не стає. Іно нирка болит. Але то мала намєдні ногов вальнула.
Зачитую склад соку "botaniQ": Вода питна, цукор, основа виноград-трави (сік виноградний концентрований 1%, сироп цукровий інвертований, ароматизатори натурально-ідентичні, підкислювач кислота лимонна, барвник цукровий колер IV, антиоксидант кислота аскорбінова, натуральний екстракт меліси), діоксид вуглицю, підкислювач кислота лимонна, натуральний ароматизатор Лимон, консервант, сорбат калію. Натуральний сік, можу бути лише законсервованний,бо він дуже швидко псується. Я один раз перевернула пачку соку собі у сумку. Випрала її. Три дні після цього у мене від сумки тхнуло есенцією.