А для чого вчені...Все можна зробити і самому. От задається людина ціллю вивчити вплив гмо продуктів на себе: крок перший сходити і обстежитись в лікаря до експеремнту, крок другий їсти цілий місяць лише гмопродукти, крок третій обстежитись після.
Шановна night, перед тим як починати експеримент треба мати хоча б одну робочу гіпотезу . Виходячи з неї, будувати експеримент. Що саме Ви пропонуєте обстежувати? І відразу поясніть який саме механізм вппливу (гіпотетично) ГМО Ви передбачаете?
чи будуть смачні після цього колорадські жуки якщо вони наїлись ГМО картоплі То нічо що я відповів за неї???
На базарі. Хожу... собі. А бабульок з села море.... Підходжу до однієї і кажу: а ваші гриби їстивні? Бабулька так щиро-щиро каже: - та шо ви панусю таке питаєте!!! Та хто в мене брав, ше ніхто не вертавсі.... Як тих галичан розуміти, нє?
повне медичне обстеження організму. Думаю пояснювати що це таке не треба. Щодо впливу...при регулярному і довгостроковому вживанні таких продуктів змінюється робота внутрішніх органів, гірше перетравлюється їжа (вздуття живота). Такі продукти викликають звикання. Тобто інші (нормальні) вже не смакують з часом. В дітей звикання проходить ще швидше.
- ага! Вот почему в штатах общественный транспорт плохо развит и кондиционеры везде... - это про кукурузу, сою или картошку? Не замечал (не сравнивал). Тех, кто сравнивал - не встречал (это сколько ж нужно кукурузы есть...) Как правило в сложносоставные продукты (в которых и ГМО все ищут) добавляют глутамат натрия - усилитель вкуса. Это после привычки к нему остальное "невкусно".
навітьі про них. Чому ж тоді в Європі генномодифіковані продути дешевші за нормальні...Може вони корисніші, смачніші Чому в Європі генномодифіковані продукти позиціонуються як продукти для малозабезпеченого населення. Практично ніодна заможня людина не піде в магазині не буде купляти продукти з такими позначками
1) потому, что их дешевле выращивать - меньше затрат на защиту от болезней, меньше потерь и т.д. 2) Демпинг производителей продуктов с ГМО (необходимость приучить покупателя) 3) Маркетинговый ход производителей продуктов "премиум класса", изначально рассчитанных на небедных людей - они лепят маркировку "Не содержит ГМО" даже на те продукты, в которых ГМО взяться неоткуда в принципе, и... поднимают цену. Богатые люди, кстати, при возможности удостовериваются, что скот, мясо которого они употребляют, и даже молочные продукты из молока которого они употребляют, выращивали без антибиотиков. Их-то возможный вред доказан, но в Европе всё равно разрешена продажа (в определённой концентрации, как считается недостаточной для вреда здоровью)
навіть комахи не хочуть це їсти привчити до гіршого? а хіба за своє здоровя і здоровя близьких не варто заплатити більше.В Європі якщо щось і пишуть то це відповідає дійсності, інакше величезні штрави вплоть до закриття підприємства виробника.
- именно с этой целью вносились изменения в генетический код растений. Вредители не воспринимают их как пищу. Многие люди тоже - и это их право. - ну, а что тут не соответствует действительности? Написано на пакетике кедровых орешков "нет ГМО" - и на самом деле нет. Всё честно. Платите больше, чем пока про ГМО не знали Вообще, Вы спросили, я ответил. Возражений не наблюдаю, ГМО не продвигаю
Ви помиляєтесь. Багато людей не зважають на це. Але кожна людина повинна мати вільний вибір. Для цього, дійсно, має бути маркування товару. І бажано за єдиним стандартом у всіх країнах . А токи що про ГМО ходять міфи і легенди (що, до речі, сприяє зростанню цін на продукти безГМО). При чому ці легенди розповсюджують люди, які навіть поняття не мають - а що ж то таке - ГМО.
Я сьогодні виїжджав за місто... для віддиху і взяв свого маленького пікінеса, а по дорозі захопив пару сосисок по 19грн./кг у магазинчику, що по дорозі. Коли песик вибігався, дав йому сосику, але диво, він її понюхав і не їв! Тоді я дав йому хліба і він залюбки поїв хлібом. Висновки робіть самі.