Для тих підприємств, які випускають продукцію БЕЗ ГМО необхідно придбати за чималі гроші Ліцензію у держави на право наносити дане лого на свої вироби, продукцію тощо. Країна - абсурду! Це не ГМО - просто морква посіяна і проростає на кам'яному грунті - куди ж їй своїм гострим "носом" заглиблюватись?.. Ось, і тупиться ))
Угу. Я сам брехун... і дід мій брехуном був олала. А перед тим як радити спробувати самому? Мій дід був садівником. І зберігав часто фрукти обмочені в рідкий (підтоплений) віск (той що лишався з пасіки). Можливо і не то порівнюю, але результат огого. (отепер помітив. В першому пості про діда жартував. А в другому правда. Спробуйте, переконаєтесь)
Ви мені вже рахунок виставляєте? Я читала ваш допис. Ви ж мій - ні. Перша цитата про цукор, друга про токсичність. Хто не дочитує?
«синеглазка», картофель с синеватой кожурой. Однако мало кто знает, что по научному он называется «Ганнибал», в честь Абрама Ганнибала, прадеда Александра Сергеевича Пушкина. Именно Ганнибал первым провел опыты по селекции картофелю в России. ще тоді почали модифікувати
Ліль, та справа не у тому, а втому, що хора людина, яка має температуру більше 37 градусів, може мед не пити, бо то цукор. Я правильно зрозумів? а якщо хорому 40? Мед трутка?
Вкотре лише можу дивуватись на скільки шалена каша у свідомості людей... Все до одної купи навалили... Немає доказів шкідливого впливу ГМО на жодну функцію організму ссавців. Дослідження на щурах якраз показали відсутність впливу на статеві клітини. Генетична інженерія - це найновіший підхід у селекції. А селекція - це завжди застосування зміни на генетичному рівні. Досягати цього можна різними шляхами. Чим людство і займається протягом багатьох тисячоліть.
ната-к... тут один прихильник щеплень - заступник МОЗ у розшуку і ніби тверезо думав і порядок в голові був... в житті всяке буває.
Мих є спеціялістом широкого профілю по дриглях з генетичномодифікованихщейпідсипанихядохімікатами пацєт...