Для мене більше проблеми ГМО не існує Все що можна беру з села. Решту продуктів везу з за кордону. І дешевше виходить і хоч знаю що вони перевірку пройшли.
по перше оцтова кислота, то ми вже писали на форумі - шкідлива 2) не всі виробники пишуть повний склад .... 3) ароматизатор 4) барвник 5) консервант сорбат калію, антиоксидант.... і то добре, не жахатися? то вже краще свій зробити ))
то вже з розряду "дихати - шкідливо". не уявляю собі життя без оцту - лию ложками... 2) можливо, але рідко. в нашій дурній країні закривають очі на то, як і з чого зроблено, але от за точний склад і назву зараз ганяють (типу сирний продукт замість сиру і т.д.) 3) є один, та й то натуральний (а не ідендичний натуральному) - закриваю на то очі 4), 5) - не знайшов. Досі аж так страшно жити?
"...выделяющая инсектицид ГМО-кукуруза MON-810 разрешена к посевам на Украине, не смотря на отсутствие серьезной научной базы, доказывающей безопасность данного организма. Это разрешение было достигнуто как одно из условий вступление страны в ВТО. Аналогичным способом продавливалось решение об одобрении поставок гормональной говядины и курятины. Крымскими учеными получены скорее обратные результаты в отношении MON-810: Все эти предупреждения были проигнорированы ради святой цели – вступления и членства в очередной бесполезной организации..." Джерело
На жаль, зараз проблема ГМО все одно стоїть дуже гостро, як би не намагалися це контролювати. Заради прибутку виробники готові на все, а корупція і закривання очей на порушення вимог санітарних норм розповсюдилися скрізь. Намагаюся якомога більше страв робити самостійно - від хлібу до йогуртів. Інакше нема впевненості у тому, що зїси нормальний продукт, не шкідливий для здоровя
ну... "шо то за ябко, якшо го навіть хробак не жере" © нормальні люди на "лаковані" ябка і кукурудзу реагують досить стримано хоча, звичайно розрізнити у бляшанці за видом чи воно ГМОшне чи ні неможливо...
1. Так. Але не лише це. 2. Можливо. 3. Звичайно. Я б залюбки платила податок, щоб усі вимоги до продуктів контролювалися. Ми те, що ми їмо (с) Тобто продукти, які ми споживаємо, в майбутньому будують клітини нашого організму. А якщо ще заглибитися в біохімію, то дуже впливають на загальний стан фізичного та ЕМОЦІОНАЛЬНО здоров"я. Я б не називала це проблемою ГМО! А поблемою контролю за виготовленням і якістю продуктів. Негативний ефект дає комплекс чинників.